ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ; ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΤΟΥ 5ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟ ΣΥΝΟΜΗΛΙΚΟΥΣ ΤΟΥ! ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΞΕΤΑΖΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ – ΑΝΑΣΤΑΤΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΥΛΗΣ

Κοινοποίηση:
via-viasmos-e1689600900260-1024x683

Καταγγελία για βιασμό 5χρονου από συνομηλίκους του στο νηπιαγωγείο κατά την διάρκεια του διαλείμματος, έκανε ο πατέρας του στην Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης και η διερεύνηση της σοκαριστικής αυτής υπόθεσης βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ο 5χρονος είναι παιδί μουσουλμανικής οικογένειας που μένει στην Αλεξανδρούπολη. Η καταγγελία του πατέρα προκάλεσε ΣΟΚ τόσο στην Διευθύντρια όσο στους εκπαιδευτικούς του νηπιαγωγείου, αλλά και στους γονείς των παιδιών οι οποίοι πληροφορήθηκαν ότι οι αστυνομικοί ερευνούν την υπόθεση. Ήδη άλλωστε το θέμα αυτό συζητείται έντονα στην συγκεκριμένη περιοχή.

Το παιδάκι θα υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση, ενώ επειδή η καταγγελία για βιασμό από συνομήλικους του, 5χρονους δηλαδή, δύσκολα μπορεί να γίνει πιστευτή, ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα. Να έγινε δηλαδή εκτός νηπιαγωγείου και από μεγαλύτερα σε ηλικία παιδιά και όχι μόνο.

Το παιδί μεταφέρθηκε εχθές στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης για να υποβληθεί σε σχετική ιατρική πραγματογνωμοσύνη από ιατροδικαστή, ενώ ήδη προσάγονται στην αστυνομική διεύθυνση Αλεξανδρούπολης, οι γονείς των παιδιών που υπέδειξε ο πατέρας του πεντάχρονου ότι συμμετείχαν στην πράξη του βιασμού. Οι αρχές αναζητούν και τη δασκάλα του νηπιαγωγείου.

Η αρχική εξέταση από τον ιατροδικαστή έδειξε ίχνη σεξουαλικής κακοποίησης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Πρεπει να θεσμοθετηθει αμεσα σχολικος εισαγγελεας που να επιβαλλει βαρυτατες ποινες και σε γονεις και σε τσογλανακια…Δεν γινεται αυτο που ζουμε με τα κ@λοπαιδα ολων των ηλικιων!!

  2. Η υπερπροβολη της ομοφυλοφιλίας είναι μια σκέτη καταστροφή!! Κάντε κάτι να σταματήσει γιατί έχει ολέθριες συνέπειες!!

  3. Άλλοι το έκαναν κ πάνε να το ρίξουν στα 5χρονα… γεμίσαμε άθεους ψυχοπαθείς ψυχικά ανώμαλους διεστραμμένους παιδεραστές παιδόφιλους κίναιδους και λοιπά μουνόπανα – δίποδα κτήνη…όλοι αυτοί θέλουν κρέμασμα ανάποδα, κάψιμο κι ότι μείνει θάψιμο σε βόθρους κ χωματερές…μπας και ξεβρωμίσει ο τόπος.

  4. Αλβαναριά; Λάθροι; Ρε ρίξτε ξ#λο και λιw’στε τα. Και ξ#λο στους γονείς… Μην περιμένεται την Δικαιοξύνη, ελεύθεροι θα κυκλοφορούν από μεθαύριο οι αλήτες.

  5. Τα παιδιά έκαναν πρακτική στο μάθημα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στο κεφάλαιο ‘ Η ευχαρίστηση από πίσω” …..Θα δούμε και άλλα προσεχώς….

Leave a Response