ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΤΟΥΣ Γ#ΦΤΟΥΣ – 60 ΦΟΡΕΣ ΕΙΧΕ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΓΙΑ ΚΛΟΠΕΣ ΑΡΧΗΓΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΣΠΕΙΡΑΣ ΠΟΥ ΔΡΟΥΣΕ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ – ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΧΑΛΑΚΗ; ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ;

Κοινοποίηση:
Xeiropedes

Περισσότερες από 120 είναι οι διαρρήξεις της σπείρας που δρούσε στα Νότια Προάστια και είχε “ξαφρίσει” την περιοχή, με τη λεία να ξεπερνά τις 360.000 ευρώ, ενώ έγιναν 14 συλλήψεις.

Όπως φαίνεται στο οπτικό υλικό που παρουσιάζει η ΕΡΤ, μέλη της συμμορίας φεύγουν με τα κλοπιμαία που είχαν αρπάξει από οικία στον Άγιο Δημήτριο. Στο επόμενο βίντεο, δύο από τα επιχειρησιακά μέλη, τον περασμένο Μάρτιο μπήκαν σε διαμέρισμα στην οδό Γενναδίου στην Ηλιούπολη.

Ψάχνουν τα υπνοδωμάτια και το σαλόνι, που τους καταγράφει η κάμερα ασφαλείας αλλά αδιαφορούν και συνεχίζουν να λεηλατούν το σπίτι. Οι δράστες, αδειάζουν τα συρτάρια, και αφαιρούν χρήματα και κοσμήματα.
Εκατόν είκοσι διαρρήξεις, τους τελευταίους εννέα μήνες, είχαν διαπράξει τα μέλη της συμμορίας, στην Αττική, με τις περισσότερες στην περιοχή της Ηλιούπολης.

Σε μια περίπτωση που τους είχε βρει μέσα στο σπίτι του, ο ιδιοκτήτης, τον τραυμάτισαν σοβαρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Η λεία τους, σύμφωνα με την Ασφάλεια Αθηνών ξεπερνάει τις 360.000 ευρώ.

Ένας 25χρονος,αρχηγικό μέλος της συμμορίας έχει συλληφθεί άλλες 60 φορές, δια διάφορα αδικήματα, ενώ ο 18χρονος αδελφός του 42 φορές.

Δύο από τους συλληφθέντες είχαν πυροβολήσει και είχαν τραυματίσει υπάλληλο καταστήματος στο Μπουρνάζι, στις αρχές Σεπτεμβρίου, γιατί δεν τους είχε επιτρέψει να μπουν στο νυχτερινό μαγαζί.

Αύριο και μεθαύριο οι συλληφθέντες θα απολογηθούν στον Ανακριτή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. Ρε παιδιά οι πολιτικοί στην Ελλάδα έχουν κατακλεψει τον κοσμάκη πρωτίστως….που ειναι υπευθυνοι κ υπολογοι στην σωστη λειτουργια του κρατους…..εάν υπήρχε κράτος δεν θα τολμούσε κάνεις ρομα να βρόμα…
    Πρώτα οι πολιτικοί να ελεγχθούν…
    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΕΣΑ???ΟΕΟ

  2. Τι σας πειράζουν οι γυφτοι τι σας κάνουν ρε παιδιά;;; Εγώ στο Μεξικό όπου ζω έχω να κάνω μόνο με γυφτους γιατί όλοι οι μεξικανοι δυστιχως είναι ποιο γυφτοι και από τους γυφτους τι να κάνω λαθος απόφαση ζωής πήρα

  3. Στο Αλβανουργειο, ( κατα κοσμον Μεταξουργειο) ,επιασαν αρχες Ιουνιου αλβανικο καφενειο( γνωστο στην περιοχη ως αντρο αλβανων σωματεμπορων,ναρκεμπορων και λοιπων δημοκρατικων δυναμεων,που εκαιγαν συστηματικα εδερναν,απειλουσαν και εκβιαζαν ολα τα μαγαζια της περιοχης επι χρονια). με κοκα,ισως και οπλα,οπως λενε καποιοι κατοικοι στην περιοχη,με διακινηση γυναικων για εκπορνευση κλπ… Ουτε ονοματα,ουτε φωτογραφιες,ουτε τιποτε. Το χερι μου κοβω οτι ειναι ηδη ολοι εξω. Να τους χαιρομαστε!

  4. Οι γύφτοι που σπάσανε στο ξύλο γιατρούς και νοσηλευτές και κόσμο ασθενών στο νοσοκομείο Καλαμάτας συνελήφθησαν?Ένα απέραντο μπάχαλο η μπανανία..

  5. μόνο με μεθοδική στείρωση αλά χιτλερ θα γλυτωσουμε από αυτήν την ρυπαρή βρωμο φυλή

  6. ΝΑΠΑΛΜ ΣΤΑ ΓΥΦΤΙΚΑ, Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ!!! ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ!

  7. Πρωθυπουργός κατουρηθηκε πάνω του και σηκώνει το χέρι ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ .
    .

  8. Τους γυφτους δεν τους αξιζουν γιατι οι γυφτοι “κρατανε” παααρα πολλους αστυνομικους που ειναι διευφθαρμενοι.

  9. πιστευει κανεις οτι η ΝΔ θα μας προστατεψει απο τους βρωμμα _ρομμα ,εε δεννομιζω να ειστε τοσο χαζοι ακου ρε συυυυ τον ειχαν συλλαβει 42 φορες και ειναι ελευθερος @ποιος μας δουλευει ρεεεε γιδιααααα ξυπνηστε

  10. Ο ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ κανει τα στραβα ματια:
    – Γυφτους
    – Αλβανους
    – Λαθρο
    – Μεγαλο Ναρκεμπορους
    – Βιαστες
    – Βαρυποινίτες

    Ο ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ εναι αυστηρός:
    -Στον απλο φορολογουμενο Ελληνα πολιτη

  11. Πφφ σιγά,αύριο θα ναι πάλι έξω,μόλις πέσει το μαρουλάκι,μέχρι και φίφα τους κάνουν

Leave a Response