ΜΑΣΤΙΓΑ Η ΒΙΑ ΑΝΗΛΙΚΩΝ! ΑΓΡΙΑ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΠΑΛ – 2 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ, 13 ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ

Κοινοποίηση:
δφδφδ

Άγρια συμπλοκή μεταξύ ανηλίκων, που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν από μαχαίρι δύο από αυτούς, σημειώθηκε έξω από το Επαγγελματικό Λύκειο (ΕΠΑΛ) του Λαυρίου το πρωί της Παρασκευής (27.9.24).

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε στις 11:30 το πρωί, έξω από το σχολείο -δεν γίνονταν μαθήματα λόγω «Αθλητικής Μέρας»- μεταξύ δύο ομάδων ανήλικων και γρήγορα τα αίματα άναψαν, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Το επεισόδιο πήρε διαστάσεις ενώ ένας 16χρονος μαθητής φέρεται να τράβηξε μαχαίρι και να τραυμάτισε ελαφρά δύο συνομήλικούς του που συμμετείχαν στη συμπλοκή.

Οι τραυματίες μετέβησαν μόνοι τους στο Κέντρο Υγείας του Λαυρίου ενώ μέχρι στιγμής οι αστυνομικές αρχές έχουν προχωρήσει σε 13 προσαγωγές.

Πλέον τα περιστατικά είναι καθημερινά και οφείλει η Πολιτεία να πάρει άμεσες πρωτοβουλίες. Διαβάστε μόνο σήμερα τα περιστατικά που έχουν δει το φως της δημοσιότητας ενώ παράλληλα συνεχίζεται η έρευνα για τον άγριο ξυλοδαρμό 14χρονης στη Γλυφάδα:

Ηράκλειο: Μαθητής Β’ Γυμνασίου ξυλοκόπησε διευθυντή σχολείου – Έπεσε αιμόφυρτος στο πεζοδρόμιο

Πάτρα: Ανήλικες πλακώθηκαν στο προαύλιο του σχολείου – Συνελήφθησαν οι μαθήτριες και οι γονείς τους

Ξεσπά ο πατέρας της 14χρονης που ξυλοκοπήθηκε στη Γλυφάδα: «Επικήρυξαν την κόρη μου στο Instagram»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. γυφτοι και αλβανοι, τι δουλεια εχουν στην ελλαδα οι αλβανοι και οι γυφτοι και οι γεωργιανοι κτλ. εξω ολοι τους

  2. Αυτήν η βία προέρχεται από την ασιατική καταγωγή των μαθητών.
    Όλοι αυτοί είναι από Πακιστάν .Τατζικιστάν , Καππαδοκία, μπαφραληδες, κουσανηδες,νενεκοι να Σαρακατσάνοι εκ Μογγολίας,σαρματες,Μερσίνα και όλο το κακό συναπάντημα.
    Όλοι ήρθανε τα τελευταία 300 χρόνια στην Ελλάδα και την ρήμαξαν με την βαρβαρική νοοτροπία τους.

  3. Ήρθα στην Νορβηγία και παρόλο που είμαι μόνο δώδεκα ημέρες εδώ νιώθω πραγματικά άλλος άνθρωπος.Ολοι είναι xαρούμενοι xαμογελαστοί και ευτυxισμένοι.Οι ειδήσεις μιλάνε μόνο για τα έργα που γίνονται δίνοντας πλήρη οικονομική αναφορά στον λαό.Δεν γυρνάω με τίποτα πίσω στο μπουρδέλο των 300ων της βουλής.

  4. Δήμος φαβέλα ,,χθες έκλεψαν 1 εκατομμύριο ευρώ ,, σήμερα τσακώνονται για την μοιρασιά

  5. Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΤΑΕΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΚΚΕ-ΠΑΣΟΚΩΝ.

    ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΤΟ ΚΚΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 5-6% ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΧΕΙ 40% ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ.

    ΠΩΣ ;; ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΙΔΩΜΑΖΩΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΘΡΑΝΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΑΦΙΣΣΕΣ – ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ — ΝΔΟΥΛΑ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΛΕΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΟΜΟΙΝΕΣ-ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ΤΟΥΣ

  6. Εάν δει κανείς τους μαθητές των ΕΠΑΛ δεν κουβαλάει κανένας μαθητική τσάντα ,οι πόρτες του σχολείου ορθάνοιχτες,όλοι καπνίζουν απο το πρωί, ότι ώρα θέλει μπαινοβγαίνει οποιοσδήποτε,σήμερα δεν είχαν μάθημα λόγω τις ημέρας για την γυμναστική η οποία δεν γινόταν και ο καθένας ζουλατσάριζε χωρίς πρόγραμμα ,χωρίς πειθαρχεία τίποτα φταίνε οι εκπαιδευτικοί που έχουν υποβάθμιση τα τεχνικά λύκεια,και το υπουργείο που δεν τα επιθεωρεί.

    1. Στα Γενικά Λύκεια οπλοφορούν, τα ΕΠΑΛ σε πείραξαν που πηγαίνουν χωρίς βιβλία ???

Leave a Response