ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ! ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ – “ΤΙΣ ΕΙΧΑ ΓΙΑ… ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ”

Κοινοποίηση:
91574ccb-keratsini

Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται ο άνδρας που στις 31 Αυγούστου πέταξε μια τσάντα με χειροβομβίδες ενώ τον καταδίωκε περιπολικό.

Πρόκειται για πρόσωπο γνωστό στις Αρχές, αφού σύμφωνα με αστυνομικές πηγές έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για ενδοοικογενειακή βία και σωματική βλάβη.

Συγκεκριμένα πρόκειται για 27χρονο ημεδαπό, ο οποίος κατηγορείται για διακεκριμένη οπλοκατοχή και μεταφορά χειροβομβίδων. Ο δράστης είναι γνωστός σε πρόσωπα της νύχτας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 27χρονος Τ.Σ. φέρεται να υποστηρίζει ενώπιον των αστυνομικών ότι δεν μετέφερε τις χειροβομβίδες κατόπιν παραγγελίας αλλού προσώπου αλλά τις είχε για προστασία δική του, δηλαδή για προσωπική χρήση. Ο συνήγορός του φέρεται να ήταν σε επικοινωνία με την ασφάλεια για την παράδοσή του στις αρχές.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Να καταργηθεί ο νομος για τους δικηγόρους να πηγαινουν μεσα και αυτοι για συνεργεια.Δεν μπορει ολοκληρο το κρατος με ολους τους μηχανισμους να ψαχνει να βρει τον εγκληματια και ο δικηγορος του να γνωριζει που ειναι ο εγκληματιας και να μην τον αποκαλυπτει.

  2. Τέλεια. “Η ανομία πλέον τιμωρείται”, όπως θα έλεγαν και οι υπάλληλοι – σχολιαστές της Κουλάρας.

  3. ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑ ΚΟΥΒΑΛΑΜΕ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ ΓΙΑ ….ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ!!!!!!!!!! ΠΟΙΟΣ ΚΟΠΑΝΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕ ΝΑ ΠΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΗΔΙΕΣ? ΑΚΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ. ΕΓΩ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΕΝΑ ΜΥΔΡΑΛΙΟ!! ΡΕ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΕΤΣΙ ΑΥΤΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Leave a Response