ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ 6ΟΥ ΟΡΟΦΟΥ ΣΤΗΝ ΑΧΑΡΝΩΝ Ο Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ – ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ – ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΛΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ – ΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΡΕ ΚΟΜΟΔΙΝΙ ΚΟΝΤΕ, ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΠΟΥΝ ΦΑΣΙΣΤΑ;

Κοινοποίηση:
6306029

Σε εξέλιξη βρίσκεται το περιστατικό με τον άνδρα που έχει ταμπουρωθεί σε διαμέρισμα του 6ου ορόφου και απειλεί ότι θα αυτοκτονήσει και θα ανατινάξει φιάλη υγραερίου. Αυτή την ώρα μέσα στην πολυκατοικία έχει μπει διμοιρία των ΕΚΑΜ.

6306046

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ από την αστυνομία, πρόκειται για έναν 28χρονο από την Παλαιστίνη με ψυχολογικά προβλήματα, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες είχε απειλήσει και πάλι ότι θα αυτοκτονήσει και για αυτόν τον λόγο είχε μεταφερθεί σε ψυχιατρείο.

Στο σημείο βρίσκονται διαπραγματευτές της ΕΛΑΣ και μεταφραστές, οι οποίοι προσπαθούν να τον ηρεμήσουν αλλά η επικοινωνία με τον 28χρονο είναι δύσκολη καθώς φέρεται να βρίσκεται υπό την επήρεια ουσιών.

Η περιοχή έχει αποκλειστεί από αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ έχει εκκενωθεί τόσο η πολυκατοικία που βρίσκεται ο 28χρονος όσο και το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων που βρίσκεται δίπλα.

Παράλληλα, έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην οδό Αχαρνών, από το ύψος της οδού Μάρνη έως την οδό Στουρνάρη.

Δείτε αντιδράσεις του κόσμου στο Twitter

 

Διαβάστε επίσης:

EKTAKTO – ΑΝΔΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΡΙΑ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΣΕ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΜΕ ΤΗ ΜΑΧΑΙΡΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ – ΕΧΕΙ ΜΠΟΥΚΑΛΑ ΠΡΟΠΑΝΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΝΑ ΤΙΝΑΞΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΗΝ ΑΧΑΡΝΩΝ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

26 Σχόλια

  1. μου αρεσει που βαζεις και αναρτησεις τυχαιων, λες και ο λογος τους βαρυνει περισσοτερο απο τον δικο μας εδω

  2. Τα εκαμ τι περιμενουν για να μπουνε στο διαμερισμα ;
    Δυο λεπτα υποθεση ειναι.

  3. Ντροπή σας φασίστες.Πως φέρεστε έτσι στους επενδυτές της xώρας.Ασυνόδευτος νεαρός είναι ας γίνει έκρηξη να σκοτωθούν καμιά εκατοσταρια άτομα.Η είμαστε φιλόξενη xώρα ή ΟΧΙ.

  4. Ψυχολογικά προβλήματα…μάλιστα…
    Έτσι γράφανε και για τους άλλους που μαχαίρωναν στην Ερμού και προσπαθούσαν να βιάσουν στη Σαλαμίνα.

  5. Ισως ο Ανθρωπος να εχει πραγματικα ψυχολογικα προβλήματα…μην ειστε απολυτοι. Μην ξεχνατε οτι ειρθε απο την πατριδα του για μια καλυτερη ζωη και αντι αυτου εχει να αντιμετοπισει φτωχεια, ανεργία, ρατσισμο. Οταν το κρατος δεν μεριμνα για αυτους τους ανθρωπους (εργασια,δωρεαν στεγαση κλπ) το αποτελεσμα ειναι αυτο.Βλεπω φυσικα μια αντιμετωπιση εντελως εχθρικη για τον συμπολιτη μας λογο του οτι ειναι απο αλλη χωρα.Μην ειστε ρατσιστες..Πατριδα μας ειναι η Γη !!!!!!!!!!!!

    1. Να πας εκεί να σε πηδάει απο το πρωί μέχρι το βράδυ για να ησυχάσει σκατοκουμμούνι, ορφανό του Τσαουσέσκου και του Στάλιν.
      Εγώ περιμένω πότε θα πέσει να τσακιστεί.

    2. Πήγαινε στην πατρίδα του να δεις πως θα σου συμπεριφερθούν….Σε έπιασε η συμπόνια τύπε….

  6. Έχουμε από τους καλύτερους ελεύθερους σκοπευτές στον κόσμο. Σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις χρειάζονται, αλλά οι προδότες που μας κυβερνάνε πάνε και τους στέλνουν στο πλευρό του Ζελένσκι του γοβάκια.

  7. Τωρα θα τρέξει η καθεμία ΜΚΟ με τους δικηγόρους της να τον σωσουν

  8. Μπαίνουν στην Ελλάδα και δεν έχουν κανένα χαρτί που κανονικά θα έπρεπε να έχουν ταυτότητα, ποινικό μητρώο, ιατρικό φάκελλο και να εξετάζονται από γιατρούς και ψυχιάτρους. Ο κάθε φυλακόβιος, σαλταρισμένος, ψυχοπαθής, πρεζάκιας, εγκληματίας έρχεται χωρίς κανένα νόμιμο έγγραφο και του δίνουν 6 μήνες άδεια να κυκλοφορεί ελεύθερος στην χώρα. Και μετά τους 6 μήνες άντε να τον βρεις για να τον διώξεις.

  9. ναι καλα σας πιστεψαμε “ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ” γιατι αμα πουν οτι ειναι ενταξει κ τον καθαρισουν θ αρχισουν μετα τα παρατραγουδα , εεεεεε ξυπνατε θα μας σφαξουν τα πιθικια ρεεεε

    1. ΕΝΩ ΕΣΥ ΜΟΥΛΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΞΥΠΝΙΟΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ; Ή ΑΠΛΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ;

Leave a Response