ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ – ΜΙΧΑΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΕΣΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΕΙΣ ΡΕ ΚΟΜΟΔΙΝΙ ΣΕΡΙΦΗ;

Κοινοποίηση:
bf79ede0523d47925a9c937e28a36afd_L

Αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή του Μυλοποτάμου πραγματοποιήθηκε το πρωί στης Τρίτης για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών που ξυλοκόπησαν άγρια τον Ελληνοκαναδό στο κέντρο του Ηρακλείου στις 15 Ιουλίου.

Οι δράστες, οι οποίοι έχουν ταυτοποιηθεί και σε βάρος τους έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης, δεν εντοπίστηκαν από τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. που πραγματοποίησαν έρευνες σε οικίες και ποιμνιοστάσια συγγενικών τους προσώπων στα Ζωνιανά.

Σύμφωνα με πληροφορίες και σήμερα υπήρξε ένταση στην περιοχή μεταξύ αστυνομίας και κατοίκων της περιοχής διότι έγινε αντιληπτό απο τους πολίτες πως οι αρχές υπό τις οδηγίες του υπουργού της κυβέρνησης Μητσοτάκη προσπαθούν να καλύψουν τους δράστες και το ξύλο που έδωσαν στον Ελληνοκαναδό σε κεντρική θέα.

Πλέον μιλάμε για την κυβέρνηση που είναι υπέρ της ανομίας και παρανομίας και ενάντια στην προστασία του πολίτη. Η “γλάστρα” με το όνομα Μιχάλης Χρυσοχοΐδης που τοποθέτησε ο Μητσοτάκης φαίνεται να κάνει την δουλειά του πολύ καλά και να παίρνει άριστα στην “εξέταση” από το Μαξίμου. Μιχαλάκη, γιατί δεν πας εσύ να τους πιάσεις ή φοβάσαι μην θυμώσει ο Κρητικός πρωθυπουργός μας;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Αν ήθελαν να τους συλλάβουν θα είχε γίνει την ίδια μέρα. Τι φοβούνται τα κουμπουρια η μην χάσουν καμία ψήφο από τους άξεστους γιδοβοσκους; Άντε ρε γαμηστε τους, οι αληθινοί άντρες αναλαμβάνουν τις συνέπειες των πράξεων τους.Φυλακη και ξύλο για να στρώσουν αφού τους φορέσουν φουστάνια γιατί είναι τραβελια όχι άντρες

  2. ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΡΟΜΠΕΣ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΕΣ. ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΝΤΡΕΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΦΤΥΛΙΣΤΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟ.

  3. Θεέ μου, τι σκληρό προφίλ και θεληματικό πηγούνι. Μου θυμίζει τον Κλίντ Ιστγουντ στα καλύτερά του, όταν πιτσιρίκα έτρεχα να τον απολαύσω στη μεγάλη οθόνη. Βλέπω τον αντικαταστάτη του, δε με φοβίζει τίποτα.

  4. Μην πάτε στην Κρήτη να αφήσετε λεφτά σε αυτόν τον γιδολαό,αυτοί ψηφίζουν Κασσελάκηδες.Στα Σφακιά η λούγκρα πήρε 95%

  5. Τι ηθελε ο Κανδος στη Κρητη ? Δεν ηξερε δε ρωταγε ? Μιλαμε για το χειροτερο μερος του κοσμου με τους χειροτερους κατοικους. Μαζι με τη Κυπρο φυσικα. Τι θελουν και πανε διακοπες σε τετοια βρωμομερη ? Καλα να παθουν.

  6. στο κουλισταν επικρατει ανομια – ασυδοσια – διαφθορα φυγετε δολιοι εγκληματιες μαζι με την κουλα με την περουκα

  7. Τι να κλασουνε οι Ρομα μπρος στις κουζουλες λουγκρες τσι Κρητης!

  8. Βρωμόσκυλα μπάτσοι, καλύπτουν φονιάδες

Comments are closed.