ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΙΧ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΖΕΥΓΑΡΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΗΛΙΚΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ

Κοινοποίηση:
ektakti eidisi

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στην ανατολική Θεσσαλονίκη, με ένα αυτοκίνητο να παρασύρει τρία άτομα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 11, κοντά στην περιοχή του αεροδρομίου, στη συνδετήρια οδό της ΕΟ Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου με την Περαία, στο ύψος των εγκαταστάσεων ιδιωτικού ΚΤΕΟ.

Υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το όχημα φαίνεται ότι παρέσυρε ένα ζευγάρι με το ανήλικο παιδί τους, με αποτέλεσμα να τους τραυματίσει. Το αυτοκίνητο, όπως φαίνεται και στις εικόνες, κατέληξε σε χωράφι – αυλή σπιτιού, έσπασε την περίφραξη και ακινητοποιηθηκε στα δέντρα.

Κατά πληροφορίες, η κατάσταση των γονέων είναι σοβαρή και κρίθηκε αναγκαία η διασωλήνωσή τους, κατά τη μεταφρά τους με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Άλλος τρέχει λες και είναι στην F-1, άλλος φεϊσμπουκίζεται στο τιμόνι, άλλος πίνει, άλλος έχει σαράβαλο, άλλος καγκουρίζει και κοντραρίζεται. Ζώα. Α.., ξέχασα κάτι πεζούς και ποδηλάτες που πηγαίνουν όπου τους καπνίσει… Tαλιμπανία.

  2. Επιλυση…δημογραφικου λεγεται! Σαλταρισμενοι οδηγοι με φρεντοτσινιες και σμαρτοφωνιες ανα χειρας, γκαζια τερμα να…προλαβουνε αυτοι ξερουνε τι, κι ας παρει ο χαρος τη μανα τους την ιδια στο πεζοδρομιο!
    Ευτυχως που ψηφιστηκε ο νομος για τα….σκυλογατια που δεν τα πολυπατανε πια για να μη φανε τη τριανταρα προστιμο στη μαπα!

  3. Θλιβερά πράγματα συμβαίνουν κάθε μέρα με τα τροχαία, δυστυχώς ούτε οι πεζοί προσέχουν ούτε τα ΙΧ ούτε τα μηχανάκια. Το πρωί που πήγαινα στην εργασία μου ένας κύριος κοντά στα 60 πετάχτηκε στον δρόμο να περάσει απέναντι αγνοώντας τα αυτοκίνητα Άγιο είχαμε που δεν τον πήραμε από κάτω…

  4. ποτε δεν ειναι αγνωστες συνθηκες,κουραστεικα να το ακουω….η ταχυτητα ειναι η κυρια αιτια σε συνδιασμο την απροσεξια…..

Leave a Response