ΣΟΚ: ΔΙΠΛΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ – ΤΑΜΠΟΥΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΑ ΣΤΟ ΞΥΛΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ – ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΑΜ

Κοινοποίηση:
5ec5bddd-foniko

Σε εξέλιξη είναι μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο χωριό Γόννοι του Δήμου Τεμπών.

 Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες άνδρας ηλικίας 60 ετών φέρεται να σκότωσε – άγνωστο μέχρι στιγμής με ποιόν τρόπο – δύο άτομα, στην επιχείρηση (ξυλουργείο) που διατηρεί.

Τα δύο θύματα φέρεται να είναι Ρομά τα οποία είχαν πάει για κάποια δουλειά που είχαν με τον ιδιοκτήτη.

Ακολούθως ο φερόμενος ως δράστης παραμένει ταμπουρωμένος μέσα στο κατάστημά του, ενώ ήδη στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ αναμένονται και δυνάμεις των ΕΚΑΜ από τη Θεσσαλονίκη.

Γύρω στις 11 και μισή μετέβη στο σημείο ο δικηγόρος του 60χρονου σε μία προσπάθεια να συνδράμει στο έργο των διαπραγματευτών ώστε να παραδοθεί, καθώς ο δράστης φέρεται να κρατάει χειροβομβίδα και να απειλεί να ανατιναχθεί.

Όπως είπε, η επικοινωνία του έγινε με στόχο «να τον πείσω να σταματήσει εδώ αυτό και να μην κάνει κάτι παραπέρα. Δεν μπήκαμε στην ουσία. Μιλήσαμε μέσω του διαπραγματευτή. Είναι ένας άνθρωπος αποφασισμένος. Έκανα ότι μπορούσα να τον αποτρέψω, ελπίζω να με ακούσει. Απ’ όσο άκουσα είναι δύο οι νεκροί, δε γνωρίζω περισσότερες λεπτομέρειες… Η φωνή του ήταν σταθερή, ήταν αποφασισμένος».


 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Ποια δουλεια ;
    Να τον κλεψουν πηγαν οι βρωμα και τους ξαπλωσε.
    Σε καθε νορμαλ χωρα,οποιος μπουκαρει στο σπιτι σου για να σε κλεψει,εχεις νομιμο δικαιωμα να τον εκτελεσεις χωρις να τιμωρεισαι.Νομιμη αμυνα λεγεται.
    Μονο στο μπουρδ το ελλαδισταν των Μαφιοζων,δεν εχεις δικαιωμα να αμυνθεις και σου λενε να κανεις οτι κοιμασαι και να αφησεις το καθε τσογλάνι να σε κλεψει.
    Και ο μονος που φταιει ειναι ο ηλιθιος ο λαος,που πενηντα χρονια ψηφιζει μαφιοζους και απατεωνες και το ελλαδισταν εχει καταντησει η παιδικη χαρα του καθε εγκληματια.

  2. Στην Λάρισα όι Βιλανακηδες (γύφτο- μεγάλο- οικογένεια) κάνει κουμάντο.
    Θα τού είχαν βάλει κάνα ” πρόστιμο” και ο μπάρμπας δεν είχε η δεν ήθελε να πληρώσει.
    Και να τί έπαθε

  3. Τι δουλειά ρε μάγκες; Για πλιάτσικο πήγαν τα γυφταριά
    Στην ΟΥΣΑ δεν σε τιμωρούν άμα σκοτώσεις μπουκαδόρους στο σπίτι ή στο μαγαζί σου, στην Ελλαδάρα πρέπει να βγάλεις καφέ στους ληστές σου και να κάτσεις φρόνιμα όσο σε μουντάρουν και στα αδειάζουν όλα
    Όλοι οι εγκληματίες με όπλα και τον τσαμπουκά της ατιμωρησίας με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα και όλοι οι πολίτες άοπλοι περιμένοντας την μοίρα τους σαν τα αρνιά
    Αυτό πρέπει να αλλάξει, δικαίωμα στην οπλοκατοχή τώρα

  4. Πήγαν για δουλειά, ή τον είχαν κατακλέψει και τους τσάκωσε στα πράσα; Άντε να ξεσηκωθεί ό σύνδεσμος οπαδών της Ρόμα στην περιοχή και όχι μόνο, απαιτώντας δικαιοσύνη..

  5. ΠΡΟΒΛΕΨΗ.
    ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΑΤΙΝΙ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΟΝ ΗΜΕΡΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΕΠΕΜΒΑΣΗ” ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΟΥ ΣΑΛΕΨΕΙ.
    Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ.
    ΚΡΙΜΑ ΠΟΛ Υ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

Leave a Response