ΣΟΚ ΣΤΗ ΣΠΑΡΤΗ – ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΙΑ ΣΚΛΗΡΗ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ – ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 40ΧΡΟΝΟ ΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΑΣΕΛΓΟΥΣΕ ΣΤΟ ΑΝΗΛΙΚΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΟΥ

Κοινοποίηση:
via-viasmos-e1689600900260

Συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον 40χρονο που συνελήφθη για τον βιασμό του ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΟΥ.

Ο 40χρονος κατηγορούμενος είναι εργαζόμενος στον αγροτικό συνεταιρισμό τυποποίησης ελαιολάδου που διατηρεί η οικογένεια της υποψήφιας δημάρχου με το ΠΑΣΟΚ, Αναστασία Κανελλοπούλου. Φυσικά, η εν λόγω κυρία δεν μπορεί να ξέρει τι κάνει ο κάθε εργαζόμενος της στο σπίτι του, όμως, τώρα που το έμαθε τι θα κάνει;

Στον αγροτικό συνεταιρισμό της κυρίας εργαζόταν ο 40χρονος - Πώς θα χειριστεί το θέμα;
Στον αγροτικό συνεταιρισμό της κυρίας εργαζόταν ο 40χρονος – Πώς θα χειριστεί το θέμα;

Θα το χειριστεί ανάλογα και θα καταδικάσει το γεγονός ή θα το συγκαλύψει όπως συνηθίζουν στο ΠΑΣΟΚ;

Σε ότι αφορά στο ποιόν του ΤΕΡΑΤΟΣ, ήταν παντρεμένος με δύο παιδιά (εκ των οποίων το κοριτσάκι που βίαζε) αλλά κάποια στιγμή χώρισε με τη σύντροφό του. Εκείνη μετακόμισε σε χωριό της Σπάρτης, όπου ξαναπαντρεύτηκε. Κάποια στιγμή και για λόγους που ουδείς γνωρίζει, αποφάσισαν πρώην και νυν να μείνουν όλοι μαζί στο ίδιο σπίτι.

Εκεί, σε αυτό το σπίτι, φαίνεται πως ο 40χρόνος βίαζε το κοριτσάκι από τα τέσσερα του χρόνια (σήμερα είναι 9 ετών). Μάλιστα, αυτά που είδαν οι αστυνομικοί στο κινητό που του κατέσχεσαν δεν τα χωράει ανθρώπινος νους. Οι σκηνές και τα βίντεο που αντίκρυσαν είναι πέρα από κάθε φαντασία.

Όλα άρχισαν όταν ο μεγαλύτερος αδερφός βρήκε στο σπίτι του πατέρα του ένα προφυλακτικό. Ο μικρός εξιστόρησε το γεγονός στη μητέρα του με την αδερφή του να είναι παρούσα η οποία και ξέσπασε σε κλάματα και λίγο αργότερα εξομολογήθηκε όσα είχε υποστεί από τον πατέρα της. Η μητέρα αμέσως απευθύνθηκε στην Αστυνομία.

Πρόκειται για ένα ΤΕΡΑΣ που θα πρέπει να κρεμαστεί στη πλατεία της Σπάρτης για τα όσα έκανε στο ίδιο του το αίμα.

Διαβάστε επίσης:

Σπάρτη: Συνελήφθη 40χρονος για το βιασμό της 9χρονης κόρης του – Βρέθηκε πορνογραφικό υλικό στο κινητό του

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. αμα βγει φωτο του βρωμοπουστα θα στιγματιστει το αγγελουδι…. δεν ειναι αθηνα εδω…. η Σπαρτη ειναι μικρη… παντως αν εχει βαλει για δικηγορο καποιον που τον ειδα να τρεχει σημερα πρωι προς την αστυνομια…. αφηστε τον καηκε ήδη…. αυτος ειναι αλμπανης…

  2. ΟΧΙ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΦΑΪ́ ΚΟΨΙΜΟ ΜΕ ΛΕΠΙΔΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ

  3. δώστε όνομα και φωτό του κτήνους, γιατί να έχει δικαίωμα στην ανωνυμία και την προστασία ο παιδοβιαστής;
    στην ΟΥΣΑ σε τέτοια γουρούνια βγάζουν τα πάντα στην φόρα, ούτε μωσαϊκά, ούτε τίποτα

  4. ΚΡΕΜΑΛΑ!!! ΟΥΤΕ ΦΥΛΑΚΗ ΟΥΤΕ ΔΙΚΗ!!! παΤΕΡΑΣ…

  5. Ας τον βαλουν φυλακή και ας βαλουν ολους τους κρατούμενους να τον περασουν ένα χεράκι. Ειδικά αν έχουν και καιρο να δουν γυναίκα, ουουου θα καλοπεράσει το κτήνος.
    Το κακόμοιρο το κοριτσακι τι τράβηξε και τι τραύματα θα του μείνουν. Ανάθεμα τους, τι στον διάτανο έχει γίνει; Ο έξω από δω μπήκε μέσα τους; Ακούμε τόσα πολλά τώρα τελευταία, που τρελαινομαστε.

Comments are closed.