ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΝΤΑΛΙΚΑΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΡΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΥΛΙΔΑ! ΤΡΕΙΣ ΕΛΑΦΡΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ – ΤΙ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΑΛΚΟΤΕΣΤ! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΝΤΑΛΙΚΑ1

Συνελήφθη ο οδηγός της νταλίκας που συγκρούστηκε με τρένο στην Αυλίδα – Τρεις ελαφρά τραυματίες

Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα στο νέο σοβαρό ατύχημα που σημειώθηκε στην Αυλίδα. Ωστόσο, σύμφωνα με τελευταία ενημέρωση της Hellenic Train, υπάρχουν τρεις ελαφρά τραυματίες που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Χαλκίδας. Πρόκειται για έναν 59χρονο και δύο αγόρια, 12 και 16 ετών. Επίσης, όπως έγινε γνωστό συνελήφθη ο οδηγός της νταλίκας που προκάλεσε το τροχαίο με το τρένο στην Αυλίδα το απόγευμα της Τρίτης (30/7). Ο οδηγός υποβλήθηκε σε αλκοτέστ, που έδειξε ότι δεν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

νταλικα

Νωρίτερα, μια αμαξοστοιχία γεμάτη επιβάτες, η οποία εκτελούσε το δρομολόγιο Χαλκίδα – Αθήνα συγκρούστηκε φορτηγό αργά το μεσημέρι της Τρίτης (30/7) με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν περίπου 130 επιβαίνοντες στο τρένο.

Όλα συνέβησαν όταν το φορτηγό όχημα εξετράπη της πορείας του, στον περιφερειακό δρόμο, πλησίον της Αυλίδας, και έπεσε στις γραμμές του τραίνου, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με την διερχόμενη αμαξοστοιχία 1551 (Χαλκίδα – Αθήνα).

Σύμφωνα με πληροφορίες του eviatop.eu, η σφοδρή σύγκρουση που σημειώθηκε αργά το μεσημέρι της Τρίτης 30 Ιουλίου, έγινε όταν το φορτηγό βγήκε εκτός πορείας και «καρφώθηκε» στο διερχόμενο τρένο το οποίο κατευθυνόταν από Χαλκίδα προς Αθήνα.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Γραμμές τρένου πλάϊ πλάϊ στα 2 μέτρα από τον αυτοκινητόδρομο!!!!
    Σχεδιασμός , Κονόμα, Επιδοματάρες, Μπόνους “απόδοσης”, Μάτι, Τέμπη, Predator και Στ’ αρχίδια μας σου λένε οι δημόσιοι και οι πολιτικοτραπεζομάχοι…….”
    “…Τα δικά μας παιδιά πάνε με αεροπλάνο…και τα αυτοκίνητά τους..” σου λένε. ΒΛΑΧΟΟΟΟΟΟΟΟ !!!!

  2. Ο οδηγος? Με τετοια ελαστικα και ποιος ξερει με ποση συνεχη απασχοληση? Το αφεντικο του παραυτα!

Comments are closed.