ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΚΑΦΑ ΤΟΥ FBI ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΨΙΧΑΛΙΖΕΙ Ο “ΠΥΡΟΒΟΛΗΜΕΝΟΣ” – ΘΒ ΤΑΙΝΙΕΣ ΓΕΛΙΟΥ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ – ΤΡΑΒΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΡΕ ΜΙΧΑΛΑΚΗ

Κοινοποίηση:
Xrysoxoidis

Τελικά, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης πρέπει να ζει σε ένα δικό του σύννεφο. Μετά τη γκάφα με τη διαρροή όσων απαρτίζουν το περίφημο… ελληνικό FBI, τον βρίζουν όλοι. Αστυνομικοί, αξιωματικοί και απλός κόσμος. Κι όμως, εκείνος φαίνεται ότι νομίζει πως δεν τον φτύνουν, αλλά ψιχαλίζει.

Με αφορμή τη λειτουργία της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έσπευσε για μια ακόμα φορά να μας ενημερώσει πως:

«Η μηδενική ανοχή στο οργανωμένο έγκλημα είναι για μένα προσωπική δέσμευση. Για την Κυβέρνηση, το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και την Ελληνική Αστυνομία η καταπολέμηση του οργανωμένου εγκλήματος αποτελεί βασική προτεραιότητα». Εδώ δεν μπορεί να προστατεύσει τους υπαλλήλους του, θα προστατεύσει όλη την Ελλάδα ο Μιχαλάκης.

«Η Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος είναι, από σήμερα, πραγματικότητα. Έκλεισε ένας σημαντικός κύκλος, αυτός των Διευθύνσεων Ασφάλειας Αττικής και Θεσσαλονίκης, οι οποίες μετεξελίσσονται σε Διευθύνσεις Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων και ανοίγει ένας νέος, αυτός της ειδικής υπηρεσίας. Η διαμόρφωση της ΔΑΟΕ βασίστηκε στην εμπειρία αντίστοιχων υπηρεσιών άλλων χωρών και στις συστάσεις του ΟΗΕ και της Ε.Ε. Δίνουμε έμφαση στην ενιαία διαχείριση των υποθέσεων, στην οικονομική διάσταση του εγκλήματος, στην αξιοποίηση της τεχνολογίας και στη διεθνή συνεργασία και ανταλλαγή πληροφοριών. Είμαι πεπεισμένος πως αυτή η επιχειρησιακή καινοτομία θα αναβαθμίσει σημαντικά τη δυνατότητα της Αστυνομίας εναντίον του οργανωμένου εγκλήματος και θα συμβάλλει καταλυτικά στην ενίσχυση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών» είπε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. και απ αυτό θα φτιάξουμε ελληνικο: και μοδερ και φάκερ.
    βρε ούουουουστ κοπρόσκυλα νδάκιες βουλευτες τραπεζομαφιοζοι και δημόσιοι παιδόφιλοι. Ούστ ωρε κοπρόσκυλσ!!!!
    ΣΚΑΤΟΒΛΑΧΑΡΕΟΙΟΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ!

  2. όυτι πάρεις 10 το ένα
    εισαγόμενο έτσι;….και με τη τσίγκινη ταμπελίτσα του……

    ΣΚΑΤΟΒΛΑΧΑΡΕΟΙΟΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ!

  3. ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΜΟΛΙΣ ΕΡΘΕΙ ΣΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΟ JOKER 2 ΠΑΛΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΤΟΥ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ 13-15 ΧΡΟΝΩΝ
    ΜΠΑΝΑΝΙΑ 2.0

Leave a Response