ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΚΡΟ ΠΑΤΕΡΑ 4 ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ – ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ,ΠΟΥ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΝ 42ΧΡΟΝΟ ΗΤΑΝ ΜΠΡΑΒΟΙ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ!

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Ενας 18χρονος είχε προσληφθεί ως μπράβος στο μπαρ όπου τραυματίστηκε -αρχικά- ο 42χρονος πατέρας τεσσάρων παιδιών. Ο άτυχος άνδρας έφυγε χθες από τη ζωή, την ώρα που οι δράστες του ξυλοδαρμού κυκλοφορούν ελεύθεροι.

Όπως αναφέρει και η εφημερίδα Μακελειό στο ρεπορτάζ, ο άνδρας έσπασε κατά λάθος ένα ποτήρι και τα γυαλιά τραυμάτισαν ελαφρά στο πόδι μια κοπέλα, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει καβγάς.

Ο 42χρονος, από τις 15 Αυγούστου νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης φέροντας σοβαρά τραύματα που προκλήθηκαν από άσκηση σωματικής βίας που δέχθηκε από 18χρονο γνώστη πολεμικών τεχνών. Ο 42χρονος, πατέρας 4 παιδιών, ήταν κλινικά νεκρός και παρέμενε στη ζωή με μηχανική υποστήριξη. Ο σοβαρός τραυματισμός του προήλθε από το χτύπημα που υπέστη από έναν 18χρονο γνώστη πολεμικών τεχνών, έξω από το κλαμπ κατά τη διάρκεια του άγριου καβγά τους.

Ο 42χρονος έπεσε κάτω με το πίσω μέρος του κεφαλιού και παρά τις νευροχειρουργικές επεμβάσεις που του έγιναν στο Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης, οι γιατροί εξ αρχής ήταν απαισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του, μια και η κατάσταση του ήταν πολύ κρίσιμη. Σημειώνεται πως Ανακριτής και Εισαγγελέας αποφάσισαν να μείνει ελεύθερος με περιοριστικούς όρους (εγγυοδοσία 1.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από την χώρα και παρουσία στο Αστυνομικό Τμήμα Αλεξανδρούπολης όπου και μένει), ο 18χρονος που είχε συλληφθεί ως βασικός κατηγορούμενος για το σοβαρό τραυματισμό αρχικά του αποθανόντα, ο οποίος παραδόθηκε στην Αστυνομία και απολογήθηκε. Σήμερα θα διενεργηθεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και η νεκροψία-νεκροτομή για τον προσδιορισμό των αιτιών θανάτου του 42χρονου.

1-NEW.indd

Τη νομική υποστήριξη της οικογένειας του θύματος, ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος με ανακοίνωση του γραφείου του, επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ για τον 18χρονο καρατέκα που έστειλε στον τάφο πατέρα 4 παιδιών, πως είχε τον ρόλο του μπράβου στο μαγαζί.

«Η εντολή την οποία έχουμε λάβει είναι, εκτός της υποστηρίξεως της κατηγορίας που υφίστατο μέχρι σήμερα και αναμένεται άμεσα να αναβαθμιστεί, εκτός των δύο φυσικών αυτουργών, που ήδη κατηγορούνται και οι οποίοι, από κακή επιλογή της Αστυνομίας, εμφανίστηκαν ως θαμώνες του καταστήματος, ενώ είχαν προσληφθεί ως μπράβοι, να μηνύσουμε για το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας σε ανθρωποκτονία εκ προθέσεως και τον ιδιοκτήτη της επιχειρήσεως, η οποία είναι μπαρ, το οποίο αρχίζει τη λειτουργία του τις πρώτες πρωινές ώρες και ο οποίος είχε προσλάβει τους δύο φυσικούς αυτουργούς, εκ των οποίων ο ένας είναι πρωταθλητής τζούντο» τονίζει στο Δελτίο Τύπου ο γνωστός ποινικολόγος.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. Ο πατέρας του 42 χρόνου ας καθαρίσει μόνος του.

  2. αληθευει οτι αρχικα δεχθηκε να υπερασπιστει τον 18χρονο ενας βουλευτης του βελοπουλου αλλα μετα απο κραξιμο εκανε πισω;

  3. Κάπου διάβασα ότι ο 42χρονος δεν αντιστάθηκε καθόλου γιατί ήτανε λίγο μεθυσμένος για αυτο έπεσε με το κεφάλι. 1000 ευρώ εγγύηση είναι πολύ μικρό ποσό. Έναν με μικροποσότητα του έβαλαν 5 χιλιάρικα. Αν είναι δυνατόν σε ποια χώρα ζούμε;

  4. Πώς γίνεται ένα 18χρονο τσογλάνι, που ποιος ξέρει πού μεγάλωσε, να γίνεται μπράβος και δολοφόνος. Τους γονείς και τον δάσκαλό του τού τζούντο πρέπει πρώτους να κλείσουν μέσα.

  5. Πολυ σαβουρα τελικα εκει στις…. Θερμοπυλες! Φονος εγινε και λευτερο το παληκαρι! Αλα τις! Που ζουμε? ! Στο Κατσικανταν μαλλον!

  6. Κούγια, ξέσκισε τον. Να μην δει ήλιο ξανά.

  7. Να τον στείλουν στις φυλακές της Τρίπολης να τον πηδανε κάθε μέρα οι βιαστές φυλακοβιοι.

    1. ΡΩΣΟΠΟΝΤΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΚΣΝΕΝΑΣ ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

      1. Ρουπού, ξερουπού, μία σφ/ρα αρκεί. Έτσι δεν θα το αφήσει η οικογένεια. Άλλωστε η οικογένεια τα έχασε όλα. Μακάρι να είναι ρουπού για να μην τον ψάξει κανένας.

  8. Μονο στο ελλαδισταν σκοτωνεις ανθρωπο κ αν εχεις κονέ κυκλοφορεις εξω ελευθερος.

    1. αν είσαι Έλληνας εθνικιστής, μπαίνεις φυλακή επειδή σκότωσε κάποιος άλλος που δεν τον ξέρεις καν, αν είσαι βαλκάνιος με συμμορίες πρεζεμπόρων είσα ελεύθερος άμεσα

  9. οι μπράβοι χτυπάνε μεθυσμένους που δεν μπορούν να πάρουν τα πόδια τους όπως με τον Κύπριο πριν κάποια χρόνια σε νησί, αντί απλά να τους απομακρύνουν για να σταματήσει η φασαρία, όταν δεν τα έχουν υπολογίσει καλά και τρώνε ξύλο δεν γίνεται θέμα διότι κανείς δεν θέλει να ανακινηθεί το ζήτημα, με τους Βούλγαρους τις προάλλες βέβαια έγινε μεγάλος τζερτζελές

    1. Τι μπράβοι και μλκίες; Όπως τα λες είναι. Πάνε πέντε γκέι και βαράνε έναν μεθυσμένο. Όταν θα το λιώσουν όμως το 18χρονο ποντικάκι, θα κλαίει.

  10. αντι να καλεσει την αστυνομια καλεσε τον φονια.

  11. Ελεύθεροτο 18χρονο αλητάκι;;; Μάλιστα… Φλωράκι, πήγαν δύο σε ένα. Ελεύθερος ενώ σκότωσε για την πλάκα του; Μάλιστα… Λαδώθηκαν τα δικλαστάκια, όπως πάντα. Άδεια οπλοφορίας σε όλους και τελειώνουν αυτά. Μην νομίζει το φλωράκι το 18χρονο ότι αυτό που έκανε θα μείνει αναπάντητο..;

    1. διότι στην φυλακή θα ήταν προστατευμένος

        1. Αργότετα θα βγούνε… αυτά, όχι τώρα που το θέμα είναι στην δημοσιότητα. Όλα στην ώρα τους.

Comments are closed.