Με μώλωπες και εκχυμώσεις στο πρόσωπο και το σώμα έφτασε… στο νοσοκομείο του Βόλου μια 40χρονη γυναίκα και, όταν οι γιατροί περιποιήθηκαν τα τραύματά της, κατήγγειλε ότι ξυλοκοπήθηκε άγρια μέσα στο σπίτι της από τον κατά σχεδόν 20 χρόνια μικρότερο σύντροφό της!
Η άτυχη γυναίκα διατηρούσε σχέση με έναν 21χρονο Έλληνα, ο οποίος της ανακοίνωσε ότι θα χώριζαν με αποτέλεσμα να ξεσπάσει έντονος καυγάς ανάμεσά τους.
Ο νεαρός βγήκε εκτός εαυτού και άρχισε να απειλεί και να εξυβρίζει την 40χρονη. Εκείνη αντέδρασε απαντώντας με ανάλογο τρόπο, με αποτέλεσμα ο «νταής» να ορμήσει εναντίον της και να τη χτυπήσει με γροθιές!
Η γυναίκα κατέθεσε μήνυση εναντίον του νεαρού, ο οποίος αναζητήθηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας, συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απειλή, εξύβριση και πρόκληση σωματικών βλαβών, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.
Ρε ξύλο μέχρι να γίνει μπλαβί ολόκληρη!!!!
Έτσι. Βρωμόξυλο!!!
Τα γούστα πληρώνονται !!!!!
Δηλαδη η 40αρα γυναικα ειναι ντροπη να ειναι με εναν ανδρα 22 ετων ενω το αντιθετο ειναι νορμαλ.ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ.
Τι λες κοπελα μου…
Πηγε 40 χρονων γυναικα με τον πιτσιρικα…και τον ηθελε και για παντα…;
Ναι, καλά… Από τη μία γουστάρουν ξύλο στο σεξ και από την άλλη μας τα γυρίζουν…
ΓΙΑ ΔΕΣ ΧΑΡΑ ΟΙ ΑΓ@@ΤΟΙ,ΑΝΕΝΕΡΓΟΙ,ΠΕΦΤΟΥΛΕΣ…..ΟΛΕΣ ΠΟΥΤ@ΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΓΙΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΔΕΛΦΕΣ ΤΟΥΣ….ΚΙ ΑΜΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΔΕΙΡΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΑ…ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΕΙΡΟΥΝ ΑΝΤΡΑ ΚΑΚΑΡΙΖΟΥΝ….ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙ ΑΥΓΟ….
Ε βέβαια και οι αδελφές μας δεν είναι πουτ@νες,εμείς δεν τα ισοπεδώνουμε όλα αναγνωρίζουμε ότι υπάρχουν και εξαιρέσεις!Όταν μια γυναίκα μου ζητάει ξύλο,είτε ευθέως είτε με τον τρόπο της,εγώ ως δημοκράτης νιώθω την ιερή υποχρέωση να ικανοποιήσω τα αιτήματα του λαού!Και ανενεργός και πέφτουλας δεν γίνεται,διάλεξε ένα απ’τα δυο…εκτός και αν αυτός είναι ο τρόπος σου για να ζητήσεις κάτι…
χαχαχα η γρια κοτα δεν ειχε αλλο ζουμι, την ξεζουμιασε
Πάντως επειδή στις μέρες μας η πορνεία από επάγγελμα έγινε χόμπυ, όλες οι επαγγελματίες ιερόδουλες μένουν χωρίς δουλειά. Σημεία των καιρών, χάλασαν την πιάτσα.
ΠΟΥΤΑΝΕΣ…ΔΙΑΣΥΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΑΝΩΜΑΛΕΣ ΤΟΥΣ ΟΡΕΞΕΙΣ Κ ΜΕΤΑ ΤΡΑΒΑΝΕ Κ ΜΙΑ ΜΗΝΥΣΟΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ Κ ΑΠΟ ΠΑΝΩ….ΞΥΛΟ ΜΩΡΗ…ΞΥΛΟ Κ Π**ΤΣΟ! ΣΤΙΣ ΚΑΡΙΟΛΕΣ ΞΥΛΟ Κ Π**ΤΣΟ!
Έτσι, έτσι βεντούζαααα…!!!
…στις καργιόλες φρέεεεεενοοο….