ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: Δείτε τον αγρότη – νίντζα με…την γκλίτσα, που επιτέθηκε στα ΜΑΤ!!! Του πήρε τη σπάλα του ΜΑΤατζή!

Κοινοποίηση:
kemmos1

Ένα απίστευτο περιστατικό απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός….

του Γιάννη Κέμμου.

Ιδιαίτερες ικανότητες φαίνεται να έχει ο αγρότης που φαίνεται στην φωτογραφία να επιτίθεται σε δύο άνδρες των ΜΑΤ στο Σύνταγμα κατά τη διάρκεια του σημερινού συλλαλητηρίου.

kemmos2kemmos3

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

23 Σχόλια

  1. ΤΑΚΗ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΗ ΠΙΟΣ ΗΤΑΝ,ΕΚΑΝΕ ΧΡΗΣΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ,ΕΣΥ ΜΠΟΡΗΣ ΕΑΝ ΟΧΙ ΤΟΤΕ ΤΟΥΜΒΕΚΗ.

  2. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΙΣΤΟΛΙΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ…ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ…

  3. Kκκκκκκκκκκκκ
    Μονον που αυτος δεν ειναι αγροτης…

  4. ΑΓΡΟΤΗΣ ΜΕ ΑΝΤΙΑΣΦΥΞΙΟΓΟΝΑ ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΣΑΚΚΙΔΙΟ; ΣΙΓΟΥΡΑ….ΑΓΡΟΤΗΣ ΤΗΣ ΕΥΦΟΡΗΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΩΝ…

  5. Έχουν μαζευτεί τα βλαχαδερά στην Αθήνα και το παίζουν και πατριώτες. Μπράβο στον αγρότη

  6. Ο Yuri Boyka με γκλιτσα,καινουργια ταινια 2016!Χαχα Απιθανος ο τυπος!

  7. Εδώ μπαίνει το ερώτημα, για ποιόν λόγο δεν προκυρήχθηκε σήμερα η γενική απεργία για συμπαράσταση στους αγρότες παρά μόνο την προηγούμενη εβδομάδα, ώστε να βαρέσουμε στον γάμο του καραγκιόζη, οεο ;

  8. Ο χαράλαμπος τραμπακουλας ήτανε, εδώ επαραπέρα……

  9. Τήν ἀντιασφυξιογόνα μάσκα δέν τήν βλέπετε; Τό σακίδιο στήν πλᾶτη μέ τίς πετροῦλες οὔτε αὐτές; Τί νά σᾶς πῶ!
    Δηλαδή κύριε Μάνο,μετά ἀπό αὐτή τήν κατηγορία ( τοῦ νεαροῦ ) οἱ επόμενοι πού ἐννοοῦνται ὡς ἀγρότες εἶναι οἱ σαπιοκοιλιᾶδες; Τί λογική εἶναι αὐτή; Ἤμαρτον πιά !

  10. σε καθε αγωνα απολιτικ πρεπει να συμπαρισταται ολος ο λαος μακρια απο πολιτικους σχηματισμους .Να μαθουν οτι θα το φανε το ξυλο

  11. Θεός, τέλειος! Μπράβο του. Οι αγρότες δείξανε την δύναμη τους σήμερα. Οι νέοι αγρότες ξέρανε ότι θα φάνε δακρυγόνα και πήγανε εξοπλισμένοι. Και μάσκες έχουν και απο όλα έχουν, δεν φοβούνται τα λοβοτομημένα ντοπαρισμένα ανδρείκελα, τους ματατζήδες. Την επόμενη φορά να πάνε με χρωματιστά σπρέυ να τους τα ρίξουν στην μάπα, να βγάλουνε αναγκαστικά τα κράνη αφού δεν θα βλέπουν και να φύγουν σαν γυναικούλες. Αν ήθελαν οι αγρότες, τους ποδοπατούσαν και μπαίνανε άνετα μέσα. Απλά θέλει μια οργάνωση επίθεσης και αντιπερισπασμού. Οι μισοί να τους την πέσουν και οι άλλοι να μπούνε πλαγίως. Στρατηγική Μέγα Αλέξανδρου, αντιπερισπασμός.

    1. Ρε σεις….αποφασιστε επιτελους τι θελετε σε αυτη τη χωρα……θελετε Αστυνομια η οχι?Η τη θελετε οταν σας συμφερει…π.χ οταν καποιοι ψευτομαγκες σας σπασουν το αμαξι η το μαγαζι….

      1. Για ποια αστυνομια μιλας;Αφου συσσωμη προστατευει τους πολιτικους τεως και νυν,και οι πολιτες(που τους πληρωνουν) ειναι ερμαια των κακοποιων.

  12. Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΞΥΛΙΚΙ ΣΕ ΜΑΤΑΤΖΗ. ΕΥΓΕ ΡΕ ΜΑΓΚΑ.REVOLUTION IS COMING

  13. Τούς μαλάκες τών ΜΑΤ δέν τούς απασχολεί η σημερινή ελεεινή κατάσταση που΄επικρατεί;Αντί νά συστρατευθούν μέ τούς διαδηλωτές καί νά μπουκάρουν στή βουλή,τούς ρίχνουν χημικά;Ποιόν προστατεύουν;Τόν πολίτη ή τήν “δημοκρατία” τού κώλου;Από ποιόν ανώτερο-κομματόσκυλο παίρνουν διαταγές;Ρίξτε του τά χημικά στή μάπα καί σπάστε τά γκλόπς στή κεφάλα του.

    1. αλλά τώρα το δικαίωμα ή μάλλον την σφραγίδα να μας βαράνε τους το έδωσε ο ελληνικός λαός με την ψήφο του.Καλά να πάθουμε.Το χάσαμε το δίκιο μας.Και στην τελική αυτοί οι υπάνθρωποι είναι πιό ειλικρινείς ,διότι σου λένε κύριε βαράμε! Οι κυβερνήσεις που αλλάξανε σαν τα πουκάμισα όμως άλλα λέγανε και άλλα κάνανε.Και τους ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΑΜΕ .ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!Γιατί ο μπάτσος να χάσει το μισθό του και να συστρατευθεί με μία μερίδα όταν ο Νέο-Έλληνας καταντάει διπολικός και μαλάκας; Απο την μία επανάσταση και απο την άλλη ευρωλιγούρα…Ποιός οπλίζει το χέρι του μπάτσου κύριε;Ποιός τους εξοπλίζει με χημικά;Γιατι ΟΤΑΝ ΑΠΕΡΓΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΚΛΑΔΟΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΠΕΧΕΙ;ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΕΤΡΙΨΕ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ; ΤΑ ΚΩΛΟ-ΜΑΤ ;ΠΟΙΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΠΡΩΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ -ΠΡΟΔΟΤΩΝ-; ΠΑΛΙ ΤΑ ΚΩΛΟ-ΜΑΤ;Ας κάνουμε το ακατόρθωτο να ενωθούμε πρώτα οι Έλληνες και μετά ν’ασκούμε κριτική.

      1. …σωστά τά όσα γράφεις,αλλά τά ΜΑΤ δέν είναι άμοιρα ευθυνών.Κατά καιρούς έχουν κτυπήσει συνταξιούχους καί γυναίκες καί έχουν διαλύσει ειρηνικές πορείες,επειδή έτσι τούς διέταξε τό κάθε πολιτικό σούργελο.Είναι ντροπή νέα παιδιά, πού έχουν ορκισθεί νά υπηρετούν καί νά προστατεύουν τόν πολίτη,νά κτυπούν ανηλεώς τόν κάθε ένα πού διαμαρτύρεται γιά τήν αντιλαϊκή πολιτική τής όποιας κυβέρνησης.Τελικά είναι υπηρέτες τού λαού ή τσιράκια τής εκάστοτε κυβέρνησης;

  14. ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΑΓΡΟΤΗΣ. ΞΥΛΟ ΣΤΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ, ΣΤΑ ΜΑΤ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ.

  15. απο ποτε οι απλοι αγροτες εχουν και μασκες αεριων?……….

  16. Ἄν αὐτός εἶναι ἀγρότης,κύριε Χίε,ἐγώ εἶμαι ἡ Πάπισσα Ἰωάννα …

    1. μάλλον κρίνετε εξ ιδίων ότι αγρότης=σαπιοκοιλιάς

Comments are closed.