Το περιστατικό σημειώθηκε την… Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου, κατά την διάρκεια της επίσκεψης του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη στην παραλία της Χαλκιδας.
Κάτοικοι της περιοχής που αντιλήφθηκαν την παρουσία του υπουργού, αντέδρασαν και μάλιστα ενας εξ αυτών πλησίασε με το ποδήλατο τον Μ. Χρυσοχοϊδη και του φώναξε «Δεν ντρέπεσαι λίγο..» με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση.
Ο αστυνομικός Διευθυντής Εύβοιας, Λάμπρος Χουλιαράς κινήθηκε εναντίον του νεαρού άνδρα, ο οποίος ακούγεται να του λέει στο βίντεο » Μην με ακουμπάς..» ενώ ο υπουργός περικυκλώθηκε γρήγορα από “στρατιά” αστυνομικών και συνέχισε να κινείται πεζός στην Παλαιά Γέφυρα του Ευρίπου για να επιθεωρήσει την εξέλιξη των εργασιών.
Το περιστατικό έγινε μπροστά στον δήμαρχο Χαλκιδέων, τον Περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη και σε δεκάδες άλλους επίσημους και λοιπούς παρευρισκομένους που συνόδευαν τον υπουργό, ο οποίος δέχθηκε νέες αποδοκιμασίες, φεύγοντας, από μερίδα οδηγών ταξί.
eviazoom.gr
Τη στιγμή που ο εθνικός εργολάβος ετοιμάζει παράπλευρα διόδια στο Σχηματάρι ειδικά για τους Ευβοιώτες,ο υπάλληλός του είχε το θράσος να πάει στη Χαλκίδα.
Σα δε ντρέπεται λίγο.Αυτά ληταν χάδια.
Ντομάτες και γιαούρτια έπρεπε να του ρίξουν.
Που ειναι οι αναρχκοι να διαδηλωσουν να του καψουν το αυτοκινητο να τον παρουν με τις πετρες και γιατι οχι και με τις σφαιρες;;;;
Που ειναι τα ΨΕΥΤΟ αναρχο κομμουνια;;;;;
Εχουν δουλεια να σπανε και να καινε την περιουσια του κοσμακη..
Μιλάνε όλοι μιλάνε και οι ΝΑΖΙ κώλοι ;
Εσύ ρε Νεοναζί τι μιλάς δεν σου φτάνει που δολοφονήσατε Έλληνα δεν σου φτάνει που φέρατε στην Ελλάδα τα Γερμανοναζιστικά σας και το ΜΙΣΟΣ και θα βγείς και απο πάνω ;
Ρε άντε πάγαινε για Ψυχανάληση.
Ακόμα περιμένεις τον Πούτιν εσύ ;
Είπαμε οι ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΕΣ δεν ομιλούν.τελεία+καύλα!
Άλλο σκουπίδι από δω!! Όποιος αναφέρεται σε αναρχικούς είναι Ναζί, θεωρία ηλιθίων!
Άντε ρε φασίστα και συ, κανονικά όλους πρεπει να σας βαλει μεσα ο Αντώνης ο Σαμαράς, δεν φτανει που μας κράτησε στο ευρω , βγάζετε και γλωσσα εσεις οι νεοναζί.
ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΣΕ ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΤΕΡΜΑ
Που, αυτός να ντραπεί; Γιατί ; Ντρέπονται οι άλλοι για να ντραπεί αυτός; Καλά του τα είπε ο κύριος, αλλά όλοι τους έχουν τέτοιο χοντρό πετσί που εδώ παν’ κι’ άλλοι. Πριν ντραπεί ο χρυσοχοΐδης, πρέπει να ντραπούν οι σαμαρο-βενιζέλος ( η τούρκογλου), όλο το πασοκαριό, όλοι οι κουκουέδες, όλοι οι πουλημένοι πριν αυτών, και πάει λέγοντας. Η λίστα είναι μεγάλη και εκτενής. Χρειάζεται μεγάλη δουλειά. Πότε θα την αρχίσουμε δεν ξέρω, αλλά είναι καιρός για αποφάσεις. Αυτοί που πρέπει να ξεκινήσουν την διαδικασία της κάθαρσης πρέπει να πάρουν τις αποφάσεις τους. Που είναι ένας λοχίας.
Του κανε τη μουρη κρεας τι να σου πω ρε Χιο…
ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ …. ΜΠΑΑΑΑΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ , ΑΥΤΟΣ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ …ΕΛΕΓΕ ΟΤΑΝ ΟΡΚΙΖΟΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ ΤΟΥ