Εξιχνιάσθηκε η επεισοδιακή ένοπλη ληστεία του Μαΐου σε σπίτι στο Καπανδρίτι

Κοινοποίηση:
ASTYNOMIA1

Εξιχνιάσθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής σε συνεργασία με το Τ.Α. Καπανδριτίου, η ένοπλη ληστεία που διαπράχθηκε σε οικία στο Καπανδρίτι στις 21-5-2013. Δράστες είναι τρεις Έλληνες, ηλικίας 26, 30 και 32 ετών και τρεις άγνωστοι συνεργοί τους. Συνελήφθη στις 28-11-2013 το πρωί στα Άνω Λιόσια ο 26χρονος, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών του.

Ειδικότερα, στις 21-5-2013 το βράδυ στο Καπανδρίτι 4 άτομα, με την απειλή πιστολιών, ακινητοποίησαν ημεδαπό έξω από την οικία του και τον οδήγησαν εντός, όπου αφού ερεύνησαν του χώρους αφαίρεσαν χρηματοκιβώτιο που περιείχε χρήματα και χρυσαφικά.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΑΦΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ Κ@ΛΟΓΥΦΤΟΥΣ «ΕΛΛΗΝΕΣ», ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΟΥΝ «ΡΑΤΣΙΣΤΑΣ»………

    MEXΡI EKEI EXEI ΦΤAΣH ΠΛΕΟΝ H » TΡOΜΠA-MAΡINA»;;;

Comments are closed.