Κανας μπόγιας να μαζέψει τις φιλόζωες οδηγούς…

Κοινοποίηση:
TOYMPA AYTOKINHTOY

Την φιλότιμη, αλλά ίσως και απερίσκεπτη προσπάθεια μιας οδηγού στην Κρήτη να αποφύγει ένα σκυλί που βρέθηκε στο δρόμο της, παρά λίγο να πληρώσει ακριβά και ανεπανόρθωτα, ένας άλλος οδηγός ο οποίος είχε την ατυχία να διέρχεται εκείνη την ώρα από κει…
Τυχερός μέσα στην ατυχία στάθηκε o 45χρονος οδηγός, ο οποίος βρέθηκε εγκλωβισμένος στο αυτοκίνητό του που ανετράπη στο ΒΟΑΚ μετά από το αναπάντεχο ατύχημα στο οποίο ο ίδιος δεν έφερε ευθύνη.

Το περιστατικο σημειώθηκε κοντά στον κόμβο του Αεροδρομίου, στο ύψος του ΚΤΕΟ, στις 10 περίπου το πρωί.

Η οδηγός του έτερου αυτοκινήτου, με κατεύθυνση προς Χερσόνησο, στην προσπάθειά της να αποφύγει ένα σκυλάκι που βρέθηκε στο δρόμο της, έκοψε απότομα ταχύτητα.

Ο 45χρονος προκειμένου να αποφύγει τη σύγκρουση έστριψε το τιμόνι απότομα, το αυτοκίνητο βγήκε εκτός πορείας και ανετράπη.

Ευτυχώς, κανείς από τους δύο οδηγούς δεν τραυματίστηκε όμως ο 45χρονος εγκλωβίστηκε μέσα στο αυτοκίνητο και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Η επιχείρηση των πυροσβεστών ολοκληρώθηκε σύντομα ενώ στο σημείο του ατυχήματος δεν προκλήθηκε σοβαρό πρόβλημα στην κυκλοφορία των οχημάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. Πως φαίνεται η έλλειψη παιδείας όμως…να μην αναφερθώ καν στη έλλειψη ηθικής ή ανθρωπιάς

  2. επρεπε να φυγει αυτην από τον δρομο και να φερει 5 τουμπες για να μαθει οτι όταν σου πεταγεται ζωο στο δρομο σε μικρη αποσταση πατας γκαζι κρατας γερα το τιμονι και το χτυπας απλα η συγκεκριμενη ηταν τυχερη που δεν εφυγε οσο για τον από πισω της συμφωνω με τους υπολοιπους τωρα εμαθε αυτος ότι πρεπει να τηρουμε τις αποστασης οσο για τα αδεσποτα δεν είναι η λυση η θανατωσει τους αλλα αυτό που εκανε ο δημος καβαλας τα μαζεψε τα εμβολιασε τα στειρωσε και τα αφησε να συνεχισουν την ζωη τους ετσι απλα οσο για την φολα που λενε μερικοι είναι απλα γελοίοι η δεν ξερουν ποσο αποτρόπαιος και οδυνηρος είναι ο θανατος από φολα οποτε ας φανε αυτοι φολα να μαθουν επισης για τις “φιλοζωες” μονο φιλοζωες δεν είναι γιατι τα ζωα ουτε ρουχα φορανε ουτε είναι για την αγκαλια μας επισης ολες αυτές εχουν 1 2 σκυλια στο λουρι και καμοια 10ρια να ακολουθανε τα οποια όταν ορμανε στον κοσμο ετσι γιατι γουσταρουνε και τις κανεις παρατηρηση σου λενε ότι δεν είναι δικα τους και οι γατες πλεον φοβούνται τα ποντικια επειδή τις ταϊζετε ενώ η φυση τους είναι να κυνηγάνε τοσο φιλοζωες ειστε ομως που απομακρυνετε τα ζωα από την πραγματικη τους φυση….

  3. και όμως ο κύριος έφταιγε, αν κράταγε την προβλεπόμενη απόσταση ασφαλείας δεν θα είχε πάθει τίποτα.. ο μπροστινός μπορεί να φρενάρει οποιαδήποτε στιγμή για 1000 + 2 λόγους, είναι ΚΑΘΑΡΑ ευθύνη του κάθε οδηγού να τηρεί ασφαλη απόσταση απο τον μπροστινό του. βέβαια αν η πλειοψηφια σας δεν είχε λαδώσει για να πάρει το δίπλωμα, θα το γνωρίζατε

  4. Δεν ειναι θεμα φιλοζωιας!!

    Οταν χτυπας ζωντανο ειναι σαν να χτυπας πετρα!!

    Οποτε καλα εκανε και φρεναρε!!

    Το λαθος θα ηταν να εκοβε το τιμονι και να τρωγε καποιον!!!

  5. ΤΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ Ο ΜΠΟΓΙΑΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΟΥ ΣΚΑΤΙΑΡΗ ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ Μ….. ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΔΟΥΝ ΖΩΑΚΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΙΑΡΗΔΕΣ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΝΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΣΑΝ ΤΙΣ ΒΔΕΛΛΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΤΑ ΘΑΝΑΤΩΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΔΕΣΠΟΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΖΩΟ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΥΓΕ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ

  6. Αν σκοτωνόταν ο οδηγός από την ηλιθιότητα της προπορευόμενης, να δω τι θα λέγαν οι σκυλολάτρες. Εγώ πάντως, σε τέτοιο περιστατικό σιγά μη διακινδυνεύσω τη ζωή μου, της οικογένειάς μου και άλλων οδηγών για τον εκάστοτε σκύλο.

  7. Τι θα γίνει με αυτά τα αδέσποτα σκυλιά; Στο εξωτερικό στις πολιτισμένες χώρες ο δήμος τα μαζεύει και αν δεν υιοθετηθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα τα θανατώνει. Εδώ πώς την είδατε οι ζωολάτρες την δουλειά, θα κάνουμε τηνν Ελλάδα Ινδία; Έχετε από πίσω και πολιτικούς και δημοσιογράφους να σας σιγοντάρουν αίσχος! Μπράβο στο δημοσιογράφο για το άρθρο του!!!!

  8. Γιατι δεν πατε στη ζουγκλα να μεινεται??? Αμα ο ανθρωπος πισω ειχε κανενα μωρο τι θα γινοταν. ατυχηματα γινονται αλλα οχι να ρισκαρουμε τις ζωες των αλλων. Αγαπαμε τα ζωα αλλα δεν τα βαζουμε πανω απο ολα

  9. Ο ανθρωπος που σιωπα… δεν ειναι ηλιθιος απλα δε θελει να σε πληγωσει με τις αληθειες που θα σου πει…ακουσα ενα μπαμ, βγηκα εξω, νταξει τιποτα… Ο τζιτζικας ηταν!!!

  10. ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΟ Μ…..Σ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ.

  11. Κανας μπόγιας να μαζέψει τις φιλόζωες οδηγούς…………..μαζι με σενα που εγραψες αυτες τις βλακειες,δηλαδη θα επρεπε να σκοτωσει το σκυλακι;
    Αν τοσο λυπηθηκες για τον οδηγο που εκλωβισθηκε,πες του την αλλη φορα να κρατα αποστασεις οπως λεει ο νομος αλλα και η λογικη.

    1. Tι λες βρε ανισορροπη? Το σκυλάκι σου θα κοιταξουμε ή τον ανθρωπο?
      Φολα που θελετε εσεις οι δηθεν φιλοζωοι…

      1. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ Μ….?
        ΕΣΥ ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙΣ?
        ΔΕΝ ΠΑΤΑΣ ΦΡΕΝΟ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΖΩΟ?
        ΚΑΙ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΖΩΟ?
        ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΖΩΟ?
        ΔΗΛΑΔΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ΕΝΑ ΖΩΟ…ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΣΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ?
        ΔΗΛΑΔΗ Ο ΘΕΟΣ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΖΩΑ?
        ΡΕ ΖΩΟ…..ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥΤΟΜΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΑ…..ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΙ.
        ΜΑΘΕ ΟΜΩΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΕ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ….ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΠΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΛΑ (ΕΝΝΟΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΒΛΑΧΑΚΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑΥΤΟ….ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ …ΠΧ.ΜΕ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΝΤΑΟΥΝ-ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΚΛΠ.
        ΑΡΑ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.
        ΑΡΡΩΣΤΕ ΜΑΘΕ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΝ ΔΩ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΕΙ ΖΩΟ…..ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΟΡΚΙΣΤΕΙ…ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΟΤΙ ΕΠΑΘΕ ΚΑΙ ΤΟ ΖΩΑΚΙ.
        ΜΗΝ ΒΡΕΘΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ….ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΣΕ ΖΩΟ….ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΝΑ ΣΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΩ…..
        ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΔΗΘΕ ΜΟΥ ….ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΕ ΠΑΡΤΑΚΙΑ.

      2. Μεγαλε,εαν υπαρχουν καποιοι που θελουν φολα,αυτοι ειστε εσεις οι δηθεν ¨φιλανθρωποι ¨
        Ασε τα ζωα στην ησυχια τους και κοιτα να κανεις τις ¨φιλανθρωπιες¨ σου…
        Οσοι αγαπαμε και προστατευουμε τα ζωα απο κατι ατομα σαν κι εσενα,γνωριζουμε πολυ καλα για ποιο λογο τα ζωα αξιζουν περισσοτερη αγαπη απο τους ανθρωπους.
        Εσυ δεν θα το μαθεις ποτε

  12. καταδρομέα λάδωσες για το δίπλωμα ή δεν έχεις?

    Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο οδηγός του ακολουθούντος οχήματος αν έχανε τη ζωή του θα έφταιγε κυρίως αυτός και δευτερευόντος ο σκύλος.

  13. ας του γινει μαθημα να κραταει αποστασεις
    μεχρι να αντιληφθεις οτι ο αλλος φρεναρει και εως οτου να πεσεις στα φρενα χανεις απο ενα εως τρια κρισιμα δευτερολεπτα.
    μετα φταιει ο σκυλος στον ραικονεν!

  14. Έκανε αυτό που έπρεπε ο πίσω ας κράταγε τις σωστές αποστάσεις. Σε λίγο θα μας πείτε να μην κυκλοφορούμε στους δρόμους για να μην χρειάζεται να φρενάρουν τα αυτοκίνητα. Έλεος με τη βλακεία που δέρνει ορισμένους.

  15. Δηλαδη,πως το ειδατε το θεμα,μηπως θα πρεπει να σκοτωνουμε εν ψυχρω τα ατυχα ζωακια που τριγυρνουν στους δρομους,μονο και μονο για να μην προκληθει ατυχημα?
    Δηλαδη εαν στο δρομο εκεινη τη στιγμη πεταγοταν ενας ανθρωπος αντι για ζωο,τι θα επρεπε να κανει ο/η οδηγος? Δεν θα επρεπε να αποφυγει τη συγκρουση με καποιο τροπο?Γιατι με το ζωο να ισχυει κατι διαφορετικο?

  16. ο πισω οδηγος οφειλε να κρατα αποστασεις και να τρεχει με την συνιστωμενη απο την σημανση ταχυτητα.αν στην θεση του σκυλιου ηταν ενα παιδι, η προπορευομενη οδηγος δεν επρεπε να σταματησει;τι γελοια αρθρα ειναι αυτα που ανεβαζετε;

Comments are closed.