“Τσακωτούς” έκαναν τους…πιλότους του τηλεκατευθυνόμενου ελικοπτέρου που έκοβε βόλτες πάνω από την Ακρόπολη!

Κοινοποίηση:
drone

Δύο προσαγωγές πραγματοποιήθηκαν-σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του makeleio.gr-το μεσημέρι της Παρασκευής στο Ψυχικό.
Υπάλληλοι εταιρείας αερομοντελισμού οι προσαχθέντες που φέρονται να χειριζόταν το πρωί της Τετάρτης ιπτάμενο τηλεκατευθυνόμενο ελικοπτεράκι κοντά στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Ακρόπολης.

Η υπόθεση φυσικά-όπως πρώτο είχε αποκαλύψει το makeleio.gr-έχει καταντήσει γελοία. Και θυμίζει όλα όσα όσα έγιναν στον αγώνα Σερβία-Αλβανία.

Ελπίζουμε να μην δούμε καμιά σημαία του Ουτσεκά να κοσμεί την Ακρόπολη.
Τελικά οι εν λόγω κύριοι “έφαγαν” διοικητικό πρόστιμο ενώ αναζητούνται οι “φωστήρες” που πέταξαν τη νύχτα της περασμένης Παρασκευής πάνω από το υπουργείο Εθνικής Αμυνας ένα αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο (τύπου drone)!

Διαβάστε επίσης στο makeleio.gr:

Έκτακτο: Εθεάθη πάλι στον Αττικό ουρανό το τηλεκατευθυνόμενο ιπτάμενο ελικοπτεράκι. Το ψάχνουν πάνω από το Αρχαιολογικό Μουσείο! Πάλι χτύπησαν οι Αλβανοί;

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ του makeleio.gr: ΝΕΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ με DRONE: Ποιος ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ το ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ;; – 4o περιστατικό σε 10 μέρες !!!

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ -ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ αεροπλανάκι πετούσε όλη τη νύχτα πάνω από το Πεντάγωνο στη Μεσογείων!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. η μαλάκυνση εγκεφάλου έχει άσχημα αποτελέσματα.Μαντράχαλοι που πετάνε αεροπλανάκια.Ενας λαός ηλιθίων…που καταντήσαμε ρε

  2. ΟΝΟΜΑΤΑ ΝΑ ΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ..οχι πιασαμε εναν εκει και αυτο ητανε… ενηλικοι ειτω…παρενομησαν;; ΟΝΟΜΑΤΑ… δημοσιογραφια σου λεει μετα..!

  3. Στα σοβαρά κράτη πρέπει να πάρεις άδεια από την υπηρεσία εναέριας κυκλοφορίας και να κάνεις πτήση σε απόσταση ανω των 150 μετρων από κατοικημένη περιοχή αλλά και να επισημάνεις τον χώρο απογείωσης προσγείωσης. Επίσης όσοι εισέρχονται στην περίμετρό σου είναι υπεύθυνοι για το αν διαρρεύσουν φωτογραφίες τους στο κοινό(επειδή πολλά ντροουν παίρνουν μικρές μηχανές λήψης.) Ντροόυν στην ακρόπολη εννοείται πω είναι παράνομο.

    1. Αυτά τα drones πάνε πάνω απο 150μ. ύψος; Περίπου 500 ft είναι.
      Γιατί τουλάχιστον το AR.Drone 2.0 Parrot που είναι το πιο γνωστό έχει εμβέλεια περίπου 50m από τον πομπό (που λογικά θα βρίσκεται στο έδαφος).

      1. Ναι Νίκο, πάνε. Όμως η νομοθεσία επιτρέπει μόνο μέχρι 300 πόδια (91 μέτρα).

Comments are closed.