ΦΩΤΟ: Υπουργός παρενέβην σε αστυνομικό γιατί έκανε το καθήκον του – Το βίντεο μπορεί να κάψει κόσμο…

Κοινοποίηση:
erotimatiko

Παρέμβαση σε αστυνομική επιχείρηση να σταματήσει έκανε νυν υπουργός της κυβέρνησης με την απαίτηση ο επικεφαλής των αστυνομικών να κάνει τα στραβά μάτια και να μην προχωρήσει στην εφαρμογή του νόμου.

Η όλη διαδικασία καταγράφηκε σε video που έχει αποσταλεί σε τηλεοπτικούς σταθμούς και δείχνει τον υπουργό από την Βόρεια Ελλάδα να συμβουλεύει τον διοικητή της Τροχαίας Μουδανίων Μανώλη Αντωνιάδη να αφήσει τον ηχολήπτη ήσυχο και να μην του υποδεικνύει να κατεβάσει την ένταση της μουσική παρότι είχε καταγγελίες για διατάραξη κοινής ησυχίας κατά τις βραδινές ώρες.

t1

 

Όλα αυτά συνέβησαν σε συναυλία του Αντώνη Ρέμου στα εγκαίνια πεντάστερου ξενοδοχείο στην Νέα Ποτίδαια Χαλκιδικής.

t2

Ο λαϊκός τραγουδιστής αποκαλούσε κατά την διάρκεια της συναυλίας επικίνδυνους του αστυνομικούς της Χαλκιδικής και τους παρακινούσε να συλλάβουν αυτόν και όχι τον ηχολήπτη της συναυλίας. Όλα αυτά έχουν κινηματογραφηθεί σε video. Βέβαια δεν μάθαμε την συνέχεια με τον αστυνόμο Αντωνιάδη.

t3

 

Ποιός προσήχθη στο αυτόφωρο και τί είδους πίεση δέχθηκε από τον συγκεκριμένο υπουργό. Στο video καταγράφηκε μια συνομιλία διάρκειας επτά περίπου λεπτών μεταξύ υπουργού και αστυνομικού.

t4

Μήπως ο στρατηγός Βορείου Ελλάδος πρέπει να δει το θέμα που προέκυψε γιατί το video μπορεί να κάψει κόσμο;

Γράφει ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ – thousandnews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. …έπρεπε να είχε συλληφθεί και ο Υπουργός που παρακώλυσε το έργο της αστυνομίας.
    Που να γίνει εδώ… Αν ο αστυφύλακας φέρει στον προϊστάμενό του τον υπουργό με χειροπέδες, ο προϊστάμενος θα αρχίσει τις συγνώμες.

    Η διαφθορά ξεκινάει ΑΠΟ ΠΑΝΩ

  2. δεν ξέρω ποιός σας δίνει πληροφορίες… αλλά είναι απίθανο, ο διοικητής της τροχαίας (όπως γράφετε) να συλλάβει για ηχορύπανση τον ηχολήπτη λόγω μεγάλης έντασης της μουσικής!!!!! έλεος πια..

  3. Xωρις ονομα δεν εχει αξια.
    Και δεν ειναι “παρενεβην”, ειναι “παρενεβη”….

  4. Κατι μου λεει οτι προκειται για γνωστο μπουζουκοκεφαλο μπουζουκολατρη μπουζουκοβιο υπουργο που προσφατα ειχε προκαλεσει με τα εξοδα που εκανε σε μπουζουκλερι και τα αρχικα του ειναι Μ.Β.

Comments are closed.