Πρόκειται τελικά για το απόλυτο πολιτικό καραγκιοζιλίκι της κυβέρνησης Σαμαρά και των κολαούζων της. Των ανύπαρκων πολιτικών νταβατζήδων που την στηρίζουν στο δρόμο για το χάος της κοινωνίας.
Πριν ακόμα πληροφορηθούμε-επίσημα και όχι με τις γνωστές ασφαλίτικες και παρακρατικές διαρροές-το τι ακριβώς συνέβη με τις συλλήψεις στη Θεσσαλονίκη για το “Σχέδιο Φοίνικας”(κάτι σαν το σχέδιο των τανκς με τη ζάχαρη στον Έβρο επί Χούντας ακούγεται όλο αυτό το παραμύθι)και τις συλλήψεις για “τρομοκρατία” βγαίνει ο Δένδιας και συγχαίρει την αστυνομία που έπιασε τους λήσταρχους. Σε κατάσταση πανικού ο πιο αποτυχημένος υπουργός της κυβέρνησης(για τώρα μιλάμε)και με το προδιαγραφόμενο φιάσκο με τους Αλβανούς που ακόμα τους ψάχνουν στα σύνορα, έκανε δηλώσεις το απόλυτο πολιτικό τίποτα:
«H Ελληνική Αστυνομία είχε μία πάρα πολύ σημαντική επιτυχία. Κατάφερε μέσα σε συντομότατο χρονικό διάστημα, νομίζω το πιο σύντομο από κάθε άλλη φορά, να εντοπίσει τους δράστες τρομοκρατικών ενεργειών και να τους συλλάβει. Μάλιστα, είναι η πρώτη φορά που πρόκειται για ένα δίκτυο το οποίο φαίνεται να υπερβαίνει τα όρια της Ελλάδας.
Θα ήθελα να συγχαρώ το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, αλλά και ξεχωριστά τον καθένα από τους άνδρες και τις γυναίκες που συμμετείχαν στη μεγάλη αυτή επιχείρηση. Θα ήθελα επίσης να πω ότι δεν πρέπει να ξεχνάμε ένα βασικό γεγονός: Η μάχη κατά της τρομοκρατίας είναι διαρκής. Δεν πρέπει να μας αποκοιμίζουν οι επιτυχίες. Είναι όμως μία μάχη, την οποία η ελληνική κοινωνία συστρατευμένη μπορεί να την κερδίσει. Σας ευχαριστώ πολύ».
Μάλιστα. Δώσε ρε τα στοιχεία που “δένουν” τους “τρομοκράτες” και άσε τα παπατζιλίκια. Παπατζή, ε παπατζή. Εκτός και εαν έχεις λόγους να μην τους πιάνεις τους Αλβανούς. Μήπως “κρατάνε” από Κέρκυρα μεριά;