Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για τον άνδρα που δολοφόνησε τον θείο του και έναν φίλο του θείου του σήμερα στο Αίγιο.
Όπως αναφέρει γνωστή του δράστη, ο άνδρας αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα στο παρελθόν.
Παραδέχεται ότι ο άνδρας είχε μαχαιρώσει και άλλα άτομα στην περιοχή του Αιγίου, ενώ η αστυνομία παρά τις καταγγελίες, δεν λάμβανε δραστικά μέτρα.
«Ο Βαγγέλης είναι ένα παιδί το οποίο έχει πάρα πολλά ψυχολογικά προβλήματα. Έχει μαχαιρώσει και άλλα παιδιά εδώ στο Αίγιο. Συνέχεια προκαλούσε προβλήματα. Η αστυνομία δεν έκανε τίποτα. Η αστυνομία περίμενε πότε θα τους δώσει κάποιος μια πληροφορία, δεν έκαναν τίποτα. Είχε μαχαιρώσει και άλλα παιδιά, είχε ψυχολογικά προβλήματα, είχε νοσηλευτεί. Όσες καταγγελίες και να γίνονταν, η αστυνομία δεν έκανε τίποτα. Δεν ξέρω για τους γονείς του, ξέρω ότι έκανε χρήση κοκαΐνης και έμενε με τη γιαγιά του».
Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 o δράστης αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και στο παρελθόν είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.
Το έγκλημα έγινε στο σπίτι όπου διέμενε ο θείος του 23χρονου, τον οποίον εκείνη τη στιγμή επισκεπτόταν ο 34χρονος φίλος του.
Κατέβα τώρα στις εκλογές. Με έχεις πείσει. Σε ψηφίζω με τα χίλια.
Η ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΣ ΝΕΥΡΟΝΟΩΝ ΔΕΝ ΘΕΡΑΠΕΥΕΤΑΙ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΕΤΑΙ
ΤΟΥΣ ΞΑΜΟΛΑΝΕ ΠΟΡΤΟΓΥΡΙΖΟΥΝΕ ΜΕ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΜΑΖΙ ΠΡΟΣ ΒΡΩΣΙΝ ΤΩΝ ΕΝΔΙΑΜΕΣΩΝ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΑΝΤΙ ΙΣΟΒΙΟΥ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΥ ΦΡΟΝΤΙΔΟΣ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΣΕ ΙΔΡΥΜΕΝΑ
ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΠΡΕΠΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΧΡΗΣΤΗΣ ΣΑΤΑΝΟΒΡΩΜΑΣ ΜΑΣΟΝΟΚΛΟΠΗΣ
ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΕΝΤΟΣ ΦΥΛΑΚΗΣ
ΟΣΟΙ ΤΣΑΤΣΟΙ ΑΜΟΡΦΩΤΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΑΤΑΝΟΠΗΔΗΓΜΕΝΑ ΜΑΣΟΝΙΑ ΜΑΓΙΑΤΡΙΚΙΑ ΚΟΜΠΟΓΙΑΤΡΙΚΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΑΝ ΑΚΙΝΔΥΝΟ
ΚΑΙ ΟΣΑ ΔΙΣΚΑΤΙΚΑ ΜΑΣΟΝΟΣΑΓΓΕΛΙΑ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΑΜΟΡΦΩΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ
Το τερματίσες.
Να πας πού και που και πού για ψάρεμα, σού συνιστώ.
Η στο 2+2 αν ακόμα το έχεις το άθλημα