ΠΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟ ΕΣΠΕΙΡΕ Λ@ΘΡΟΕΠΟΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ: ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΟΠΛΟ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑ – ΤΟΝ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΤΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

Κοινοποίηση:
ezgif-7d64aa1bd52d46

Πανικό και τρόμο έσπειρε ένας λ@θρομετανάστης το Μ. Σάββατο σε παραλιακή περιοχή στην Εύβοια, όταν ξαφνικά έβγαλε όπλο κι άρχισε να απειλεί τους περαστικούς.

Το σοκαριστικό γεγονός συνέβη το απόγευμα όταν ένας αλλοδαπός σύμφωνα με πληροφορίες του eviaonline άρχισε ξαφνικά να απειλεί τον κόσμο κρατώντας απειλητικά ένα όπλο στην παραλία της Νέας Αρτάκης, στο Δήμο Χαλκιδέων.

Ενώ οι πολίτες ήταν τρομοκρατημένοι, βρέθηκε ευτυχώς τυχαία εκείνη την ώρα στο σημείο, ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας, ο οποίος διέκρινε ότι το όπλο που κρατούσε ο δράστης ήταν ψεύτικο και όρμησε πάνω του καταφέρνοντας να τον ακινητοποιήσει. Στη συνέχεια ειδοποίησε τους συναδέλφους του, που έφτασαν άμεσα στο σημείο, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο τμήμα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Έπρεπε να του έριχνε μια σφαίρα στο κεφαλι…..δώστε μας όπλα να σας γα$##@σου με… …….

Leave a Response