Θλίψη για τα δύο θύματα του τροχαίου δυστυχήματος στα διόδια της Εγνατίας Οδού.
Θρήνος επικρατεί στην Κοζάνη για το άτυχο ζευγάρι που έχασε τη ζωή του στο τραγικό τροχαίο που σημειώθηκε χθες στα διόδια της Εγνατίας Οδού, στον Πολύμυλος
Τα θύματα του τροχαίου ήταν ένας 72χρονος και η 69χρονη σύζυγός του, με καταγωγή από χωριό της Κοζάνης, οι οποίοι βρήκαν μαρτυρικό θάνατο όταν το όχημά τους τυλίχτηκε στις φλόγες.
Τα τελευταία χρόνια οι δυό τους ζούσαν στην Ελβετία και είχαν έρθει στην Ελλάδα για τις διακοπές του Πάσχα, σύμφωνα με μαρτυρίες.
«Έρχονταν με άδεια να χαρούν τώρα το Πάσχα. Κάθε χρόνο ερχόταν. Και Χριστούγεννα και Πάσχα. Μόλις ακούσαμε στην τηλεόραση για το τροχαίο, παίρναμε τηλέφωνο, παίρναμε… δεν απαντούσε. Είπαμε ότι θα είναι μέσα στα τούνελ», είπε η κουνιάδα του ζευγαριού μιλώντας στο MEGA.
.jpg?t=UlRkZjlYM-YS72X4WGuklQ)
«Μετά μας πήραν τηλέφωνο από την Θεσσαλονίκη, η θεία της που είχαν νοικιάσει το αυτοκίνητο, γιατί η αστυνομία τους ειδοποίησε βρήκαν το νούμερο (της πινακίδας) του αυτοκινήτου κι έτσι το μάθαμε. Ο άνδρας μου πήγε να τους αναγνωρίσει, τον αδερφό του. Σαράντα χρόνια ήταν έξω. Δούλευαν και τώρα είναι συνταξιούχοι».
«Εύχομαι να μην ξανασυμβεί τέτοιο δυστύχημα και περιμένουν άδικα οι συγγενείς τους ανθρώπους τους», ανέφερε στο MEGA oA ανιψιός του άτυχου ζευγαριού.
Πόσο ακριβά θα την πληρώσουμε τελικά την Ουκρανία και τους Ουκρανούς μαζί. Τέλειωνε Βλαδίμηρε να ησυχάσουμε.
Οι ουκρανοί νεοναζί, φτηνοί οδηγοί χωρίς κανόνες ξεκούρασης σαν τους δικούς μας, σκοτώνουν Έλληνες.
Η γυναίκα λέγεται Αγοραστού, για ψάξτο ρε Στέφανε μήπως έχει συγγένεια με αυτόν που μπάζωσε τα Τέμπη 🙏
Το επώνυμο Αγοραστός υπάρχει σε αρκετούς Έλληνες. Αλλά και συγγενής να ήταν, σοβαρά τώρα το θεωρείς θεία δίκη? Τόση παράνοια πια?
Την υπόθεση στο αν έτρεxε ή ΟΧΙ θα την αναλάβει ως γνωστό η τροxαία όπως πάντα πάντως με βάση τα λεγόμενα οδηγού λεωφορείου η ομίxλη ήταν τόση που δεν φαινόταν κάν το ότι βρίσκονται μπροστά τους τα διόδια. Άναψαν όλοι οι οδηγοί αλαρμ και πήγαιναν σιγά – σιγά ο ένας πίσω από τον άλλο.Κρίμα οι άνθρωποι πολύ κρίμα. 😢
τωρα εχουμε κ ελβετους-βλαχους……
Καλο Παραδεισο στους ατυχους ΕΛΛΗΝΕΣ.