ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΖΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΠΑΣΚΙΝΕΣ ΤΟΥ Η ΑΘΩΩΣΗ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΙΒΑΖ – ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ, ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΛ.ΑΣ, ΓΑΔΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Κοινοποίηση:
karaib-1-600x372

Μία εξαρχής σαθρή και αδιασταύρωτη δικογραφία χωρίς αποδείξεις παρά μόνο με ενδείξεις. Για να δίνουν συγχαρητήρια οι νυν (Χρυχοσοιδης), οι πρώην (Θεοδωρικάκος) και όλοι οι γαλονάδες της ΓΑΔΑ που νόμιζαν ότι βγήκε το μεροκάματο. Η απαλλαγή λόγω αμφιβολιών των αδελφών που κατηγορήθηκαν για το φονικό του Καραϊβάζ αποτελεί μία πρώτης τάξεως φιάσκο κυρίως της πολιτικής ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ και σήμερα κιόλας οφείλουν να παραιτηθούν όλοι. Χρυσοχοΐδης, αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, ο ΓΑΔΑρχης, ο διοιητής Ασφάλειας και όλοι όσοι χειρίστηκαν αυτή την υπόθεση. Να παραιτηθούν γιατί κανένας τους δεν θα τολμήσει να ψάξει και να βρει τους πραγματικούς ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς αυτού αλλά και άλλων φονικών την ώρα που όλοι ξέρουν που θα τους βρουν. Στο Μαξίμου και μόνο εκεί.

Με την σημερινή απόφαση της Δικαιοσύνης η δολοφονία του Καραϊβάζ είναι και θα παραμείνει μία ακόμα δολοφονία του οργανωμένου εγκλήματος που οι Πολιτεία όχι απλά δεν μπορεί αλλά δεν θέλει να εξιχνιάσει.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Είμαι στο κομμωτήριο για την ημερήσια βαφή μαλλιού, θα σας ενημερώσω αύριο, αν το θυμηθώ.

  2. Εξ αρχής φαίνονταν αυτοφοράκηδες. Ποινικοί που πήραν και κάτι ψιλά ή χοντρά για τον χρόνο που έφαγαν

  3. Ο/Η Ανθρωποι της νυχτας που πηγαν εκει να μελετησουν το τοπιο ... λέει:

    Καλα, το οτι δεν υπηρχαν πληρεις αποδειξεις δε σημαινει οτι οι κυριοι ειναι και αθωοι. Μενουν στα δυτικα προαστεια και κατα τυχην …βρεθηκαν και οι δυο εκει την ημερα της δολοφονιας… Ελεγαν αστειες δικαιολογιες. Απ οσο διαβασα, ειναι και οι δυο σεσημασμενοι ανθρωποι της νυχτας και του υποκοσμου. Πρεπει να κανει εφεση ο εισαγγελεας Εφετων η του αρειου παγου, η αποφαση ειναι ολοφανερα εσφαλμενη.

    1. ΕΦΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΥΦ΄ ΟΡΟΥΣ, ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ…
      ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΟΙ, ΞΕΠΛΕΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΜΕ ΧΛΩΡΙΝΗ…

Comments are closed.