Νίκος Πλακιάς: «Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες – Αν όχι, πάλι στους δρόμους»
Η ανάρτηση του Νίκου Πλακιά για τις δικαστικές εξελίξεις του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών – Το «κάλεσμά» του στους Αρχηγούς της Πυροσβεστικής να έχουν αυτιά και μάτια ανοιχτά
Μέσω ανάρτησης στα social media ο Νίκος Πλακιάς, ο οποίος έχασε τις δίδυμες κόρες του και την ανιψιά του στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, αναφέρει πως από αύριο (4/3) ανοίγει καινούργιος κύκλος στο δικαστικό κομμάτι.
Μόλις λίγες ημέρες μετά τη μεγαλειώδη συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας, ανήμερα της επετείου για τα δύο χρόνια μετά την εθνική τραγωδία στα Τέμπη, ο Νίκος Πλακιάς επισημαίνει ότι αν δεν έρθουν οι δικαστικές εξελίξεις, τότε «πάλι στους δρόμους».
Παράλληλα, ο ίδιος απευθύνεται στους Αρχηγούς της Πυροσβεστικής, τον κύριο Φαλάρα και τον κύριο Χαρακόπουλο, να έχουν μάτια και αυτιά ανοιχτά. «Θα προσπαθήσουν να σας τα φορτώσουν όλα».
Επίσης, στην ανάρτησή του ο Νίκος Πλακιάς εξηγεί πως οι δικαστικές εξελίξεις θα προκύψουν έπειτα τις χιλιάδες πολιτών που έδωσαν ηχηρό «παρών» στο συλλαλητήριο στην Αθήνα, στις 28 Φεβρουαρίου, γράφοντας χαρακτηριστικά πως «όλο αυτό θα οφείλεται σε εσάς».
Η ανάρτηση του Νίκου Πλακιά λίγες μέρες μετά το συλλαλητήριο για τα Τέμπη
«Από αύριο ανοίγει ένας κύκλος καινούργιος στο δικαστικό κομμάτι.
Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες.
Και όλο αυτό θα οφείλεται σε εσάς.
Είμαι σίγουρος πλέον μετά την πίεση που ασκήσατε εσείς μαζί με εμάς ότι θα δούμε αποτελέσματα.
Αν όχι !!! Πάλι στους δρόμους.
Θα ήθελα εδώ !!!
Και ενόψει κρίσιμων ανακρίσεων στο δικαστικό Λάρισας.
Να ζητήσω από τους Αρχηγούς Πυροσβεστικής τον κύριο Φαλάρα
και αστυνομίας τον κύριο Χαρακόπουλο να έχουν τα μάτια τους και τα αυτιά ανοικτά .
Θα προσπαθήσουν να σας τα φορτώσουν όλα σε εσάς.
Είναι κρίμα πέρα από τις ευθύνες που σας αναλογούν να σας φορτώσουν και με τις δικές τους.
Ανοίξτε τα στόματα σας και τιμήστε τις στολές σας.
Και αν σας υποσχέθηκαν ότι δεν θα σας αγγίξουμε και θα σας προστατέψουν σας λένε ψέματα.
Μετά τις 28 καταλαβαίνετε πλέον ότι αυτό είναι αδύνατο.
Θα είμαι εκεί θα παρακολουθώ και θα δω τις κινήσεις όλων.
Εδώ είμαστε και θα τα λέμε».
Όσο βγαίνουν στον δρόμο πλέον θα είναι λιγότεροι.Ο δράκουλας Κούλης θέλει να εξαντλήσει τον κόσμο ώστε να μειωθούν αυτές οι τεράστιες συγκεντρώσεις με εκατομμύρια κόσμο.Οι επικοινωνιολόγοι του δρακουμέλ σπάνε το κεφάλι τους ώστε να βρούνε λύση ώστε να καλυφθεί αυτή η ιστορία.Ο Κυριάκος Χρυσός δεν πρόκειται να φύγει από την εξουσία και από την άλλη ο κόσμος θα βγει έξω μία θα βγει έξω δύο θα βγει έξω τρεις θα βγει έξω τέσσερις κάποια στιγμή θα έρθει ο κορεσμός γιατί απλά θα βλέπουν ότι όλα είναι μάταια και δεν γίνεται τίποτα και από ότι αντιλαμβάνεστε τους Gangster’s του συστήματος δεν μπορείς να τους νικήσεις έτσι εύκολα.