ΚΥΡΙΕ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ “ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΛΟΓΟ” ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΓΚΑΝΚΣΤΕΡ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ, ΓΡΗΓΟΡΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ; Η ΛΕΞΗ ΜΑΦΙΑ, ΤΙ ΣΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ; ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΤΑ ΒΟΥΝΑ Ή ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ;

Κοινοποίηση:
dimitriadis-georgidis

Ιδιαίτερη σπουδή, δείχνει στον πρωθυπουργικό ανηψιό, κακοποιό Γρηγόρη Δημητριάδη, ο υπουργός Υγείας- ο Θεός να τον κάνει- Άδωνης Γεωργιάδης, ένας πολιτικός που από τη μικρή ομαδούλα του Γιώργου Καρατζαφέρη (με όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις), κομπάρσος και υπηρέτης αφεντάδων, βιβλιοπώλης και τηλεπλασιέ, αισχίστου είδους, τελάλης στα δανεικά κανάλια, έγινε ο καλύτερος φίλος του παρακράτους, με συνεχείς υπουργικές θέσεις από τη μαφιόζικη κυβέρνηση των Μητσοτάκηδων.

Οι οποίοι μισό αιώνα τώρα χρησιμοποιούν την ίδια συνταγή: Λαθρεμπορία όπλων, υποκλοπές, παραβίαση της ιδιωτικής ζωής, Λερναίες Ύδρες στην άνδρωση εγκληματικών στοιχείων για να ελέγχουν το δημόσιο βίο, αρπαχτές από εμβόλια και κάθε λογής φάρμακα. Κι αυτά είναι τα λιγότερα. Μια δυναστεία που βασιλεύει πάνω στο αίμα των άλλων.

Το ερώτημα είναι γιατί, ο “σύνδεσμος” κράτους και παρακράτους, είναι τόσο φλέγων υπερασπιστής ενός κακοποιού, όπως είναι ο ανηψιός του πρωθυπουργού. Δύσκολα ερωτήματα, αλλά όχι για μάς.

Το να κάνεις τον τηλεπλασιέ και τον φωνακλά βιβλίων, δεν σημαίνει ότι μπορείς με την ίδια…επιτυχία, να κάνεις και τον τελάλη της Μαφίας των βουνών, των ανεμογεννητριών, των διασυνδέσεων για να πουλιούνται για ένα κομμάτι ψωμί σε απατεώνες, ναυπηγεία, εργοστάσια στη Βόρειο Ελλάδα, υδροπλάνα στα ακατοίκητα νησιά, εκπαιδεύσεις πιλότων σε αεροδρόμια και πάνω απ όλα να κάνεις τον βαστάζο στις μυστικές υπηρεσίες που αλωνίζουν στη χώρα.

Θα το διαπιστώσετε άμεσα, κύριε Γεωργιάδη…Ουδείς υπεράνω της έρευνας, κάτι που θα το έχετε εδώ και χρόνια εμπεδώσει. Ότι με το να μιλάτε σαν φουσκωμένος γάλος στη Βουλή, έτοιμος να εκραγεί, αναψοκοκκινισμένος και αφυδατωμένος, δεν σημαίνει ότι απευθύνεστε καθ΄ολοκληρία σε κάφρους και ραγιάδες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Το δανειο των 500.000 χιλιαδων ευρω που εχει παρει ο μπούλης το πληρωνει? για καντε μια ερευνα να δουμε…μηπως γι αυτο σκουζει για να του τα χαρισουν?

  2. ΕΝΑ ΡΕΜΑΛΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ….ΨΕΥΤΗΣ….ΚΛΕΦΤΗΣ…..ΒΟΘΡΟΣ….ΛΑΚΕΣ….ΟΥΤΕ ΤΣΙΠΑ ΟΥΤΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ….ΑΧΡΙΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ….ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΣΤΙΣ ΚΟΜΠΙΝΕΣ …ΤΕΝΕΚΕΣ….ΑΡΠΑΧΤΙΚΟ….ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΚΑΙ ΑΤΕΚΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΜΗ ΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΕΜΑΛΙ ΤΟ ΨΗΦΗΣΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΑΓΕ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ…..ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΗ ΛΑΜΟΓΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ….

  3. σιχαμερο αποβλητο συντομα. οπως και ολοι τους. δεν φοβομαστε καθικια εσεις να φοβαστε γιατι η η ωρα σας εχει ερθει τσογλανια

  4. Γεωργιάδης: Ότι πιο σιχαμένο έχει βγάλει ποτέ αυτή η χώρα.

Comments are closed.