ΧΑΣΑΜΕ ΤΗ ΦΑΛΑΙΝΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ! ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ ΚΑΙ ΛΟΥΦΑΞΕ – ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΖΗΣΗ;

Κοινοποίηση:
ηγγηγ

Απορρίφθηκε έπειτα από την έκτακτη συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής το αίτημα που είχαν καταθέσει 5 κοινοβουλευτικές ομάδες (ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, Πλεύση Ελευθερίας, Νέα Αριστερά, ΚΚΕ) για κλήση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Γεωργίας Αδειλίνη, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για το πόρισμα που αφορά την υπόθεση των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων.

Η κυρία του Αρείου Πάγου αφού έστειλε στο αρχείο το σκάνδαλο αυτό, έφυγε για τις διακοπούλες της έχοντας επιτελέσει στο έπακρο τις εντολές του Μαξίμου. Άφαντη η όρκα του Αρείου Πάγου, “παιχνιδιάρης” ο αντιεισαγγελέας Αχιλλέας Ζήσης που, όπως αποκαλύπτει καθημερινά η εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ τις τελευταίες μέρες έχει κάνει μοτίβο τα “ξεπλύματα”.

Έτσι λοιπόν, έγινε μία ακόμα συνεδρίαση – παρωδία της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής σήμερα χωρίς αυτούς που ευθύνονται για το κουκούλωμα.

Οι βουλευτές της συμπολίτευσης απέρριψαν τα αιτήματα που είχαν υποβάλει τα κόμματα της αντιπολίτευσης (ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, Νέα Αριστερά, Πλεύση Ελευθερίας, «Νίκη»), μετά το πόρισμα του Αρείου Πάγου για την υπόθεση των υποκλοπών. Η αντιπολίτευση είχε ζητήσει να διαβιβαστεί το πόρισμα και η πράξη αρχειοθέτησης και να κληθούν η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη, και ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Αχιλλέας Ζήσης, που διενήργησε την προκαταρκτική έρευνα. Κατά της αποδοχής των αιτημάτων τάχθηκαν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας. Υπέρ της αποδοχής των αιτημάτων τάχθηκαν, με την ψήφο τους, τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Αναμενόμενη εξέλιξη καθώς πάντα οι Κυβερνήσεις προστατεύουν τα “παιδιά” τους…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. αντε να σε δουμε και πρόεδρο της δημοκρατίας.

  2. Ν Τ Ρ Ο Π Η βεβαια…..δεν..την.γνωριζουν…………….

  3. Καράμπαζο, πόσα πήρες; Δεν φταίνε οι χαφιέδες της κυπ. Ποιος φταίει; Ο περιπτεράς στη γωνία; Πάλι λάδι η παρέα του κούλη. Παρακολουθούσαν το μισό υπουργικό συμβούλιο και δεν φταίει κανένας. Βάναυση προσβολή του Συντάγματος και της Δημοκρατίας και αυτή η μπαζόλα δεν είδε κάτι. Παλιοσαβούρα.

  4. Κατάντια…
    Όταν ΔΕΝ υπάρχει Ανεξάρτητη Δικαιοσύνη τότε ΔΕΝ υπάρχει και Δημοκρατία.
    Δυστυχώς, έχουμε κατ’ευφημισμόν Δημοκρατία.

  5. το συνολακι που φοραει δωρεα της μαρρβας ειναι

  6. Είναι δυνατόν ρε χρήσιμοι “Ηλίθιοι” ..του Άθλιου Πάγου ένα παράνομο λογισμικό που το έστησε…το λειτουργούσε και παρακολουθούσε όλη τη χώρα το δεξί χέρι και “αίμα” του Μεσσία…. να μήν έχει σχέση με τις Μυστικές Υπηρεσίες που “ανήκουν” !!! στον Μεσσία …!! από τη πρώτη μέρα που ανέλαβε τα ηνία της δυσμοιρης ετούτης χώρας ???
    Πάτε καλά εκεί ρε παιδιά ? Πιο χαμηλά δεν έχει…!!
    Πιο χρυσοφτεργο “πουλί” …σε έχει στείλει εσεναναι κυρά μου στον 7ο ουρανό…!!! Ποιός είναι ο “ήρωας” που ξύπνησε δίπλα σου..! Τα παιδιά μου πάντως το φαγητό τους το τρώνε πλέον όλο..με τη φώτο στο ψυγείο..!!! Να λέμε και τα καλά….

Comments are closed.