Υπεράνω όλων το συμφέρον του κράτους, λέει ο Άρειος Πάγος για την απόφαση να απολυθούν οι καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ

Κοινοποίηση:
katharistries-660_4

Στο φως της δημοσιότητας δόθηκε το σκεπτικό με το οποίο ο Άρειος Πάγος αποφάσισε να κάνει δεκτή την αίτηση του υπουργείου Οικονομικών με την οποία ζητούσε να ανασταλεί προσωρινά η απόφαση του Πρωτοδικείου που διέτασσε την επαναπρόσληψη των καθαριστριών του υπουργείου Οικονομικών.

Συγκεκριμένα η απόφαση αναφέρει ότι «κατά τη διάρκεια της διαθεσιμότητας οι καθαρίστριες αν και μη εργαζόμενες θα ελάμβαναν τα ¾ των τακτικών αποδοχών τους».

Ακόμη αναφέρει ότι «η διασφάλιση της συνέχειας της οικονομικής πολιτικής του κράτους κατά τη διάρκεια μιας χρονικής περιόδου με έκτακτες δημοσιονομικές δυσχέρειες εθνικού επιπέδου αποτελεί μείζον αγαθό, συνδεόμενο με το γενικό συμφέρον, σε σχέση με το ατομικό συμφέρον κάθε μιας καθαρίστριας, να διαταραχθεί η οργανική της θέση και να εξακολουθήσουν να απασχολούνται σε αυτή αμειβόμενη όπως και πριν» και συνεχίζουν:

«Γιατί το ατομικό συμφέρον δεν μπορεί να νοείται και να λειτουργεί ανεξάρτητα προς τις εκ της εξυπηρετήσεως αυτού συνέπειες ως προς την αποτελεσματικότητα της οικονομικής πολιτικής του κράτους την οποία σε κάθε περίπτωση δεν έχουν την δυνατότητα να κρίνουν τα πολιτικά δικαστήρια από άποψη σκοπιμότητας, ει μη μόνο το εκλογικό σώμα».

Τέλος, αναφέρεται ότι στο πλαίσιο της παρούσας «στενής» διαδικασίας (δηλαδή στο επίπεδο της αναστολής που είναι τώρα η υπόθεση στον Άρειο Πάγο) δεν πιθανολογείται ότι υπάρχει πρόβλημα με την κατάργηση των οργανικών θέσεων των καθαριστριών η οποία «θα επέβαλε την ματαίωση της πολιτικής» της Κυβέρνησης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. οι μπατσοι ομςως θα μοιραστουν 700.000.000. ευρω αναδρομικα …υπερανω ολων οι βουλευτες, τα παιδια τους στη βουλη , οι δικαστικοι και τα καραβανοδομπατσοπιλαφα …ολοι οι αλλοι τσακισμα ..

  2. ΣΤΗΝ ΑΓΧΟΝΗ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ, ΣΤΟ ΛΑΊΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ, ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ

  3. Ο/Η ΠΟΙΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΕΣ λέει:

    ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΦΠΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΧΘΙΦ
    ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΗΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΣ 300.000.000
    ΝΑ ΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΚΤΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΤΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΜΕ.
    ΔΕ Γ@ΜΙΕΣΤΕ ΝΑ ΑΣΠΡΙΣΕΤΕ ΡΕ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ!

  4. Εν ονόματι του «συμφέροντος του κράτους» τα τελευταία χρόνια έχει καταλυθεί και ξεπουληθεί το ίδιο το… κράτος και έχουν βιαστεί και βιάζονται, τις περισσότερες φορές και με δική τους ακέραια ευθύνη, οι πολίτες που το απαρτίζουν.
    Όταν λοιπόν ακούτε «Υπεράνω όλων το συμφέρον του κράτους» να ξέρετε ότι αυτή η φράση σημαίνει ότι υπεράνω όλων των πολιτών αυτής της χώρας είναι:
    1.Σύσσωμη η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, δηλαδή των υπαλλήλων των ΗΠΑ και της Γερμανίας.
    2.Οι παρατρεχάμενοι σφουγγοκωλάριοι που είναι προσκολλημένοι ως κρότωνες στους ανωτέρω υπαλληλίσκους.
    3.Τα ανδρείκελα των ΜΜΕ, έντυπων και ηλεκτρονικών.
    4.Οι δικαστές και οι εισαγγελείς που αναρριχήθηκαν στα ανώτατα κλιμάκια της δικαιοσύνης ξεπουλώντας τη συνείδηση και την επαγγελματική τους ακεραιότητα για μια βίλα στην Πολιτεία, για μια Mercedes ή για το αιδοίο και το πέος μιας πόρνης και ενός ζιγκολό.
    5.Άπαντες οι τραπεζίτες, οι χρηματιστές και οι νενέκοι τους.

    6.Οι πεφωτισμένοι αρχιεπίσκοποι, αρχιμανδρίτες, ιερείς, διάκονοι, καλόγηροι που φροντίζουν αφενός για την… ψυχική ηρεμία και αποβλάκωση του ποιμνίου τους και αφετέρου για την καθημερινή εξυπηρέτηση των αναγκών του πρωκτού τους.
    7. Οι επίσης πεφωτισμένοι και χαρισματικοί ακαδημαϊκοί, άνθρωποι των γραμμάτων, καλλιτέχνες παντός είδους.
    8.Άπαντες οι πραιτοριανοί (αστυνομικοί, πράκτορες της ΕΥΠ, security-personnel κ.λπ.) που έναντι 700 Ευρώ + bonus σε κόκα και προστασία μηνιαίως, διαφυλάττουν τους προηγούμενους ως κόρην οφθαλμού.
    9.Τα τελευταία μοντέλα Louis Vuitton, iphone, plasma, Porsche για τη σύζυγο, τον κανακάρη και την κόρη όλων αυτών.
    10.H ημερήσια δόση lifestyle, κοκαΐνης, κρακ και άλλων ψυχοτρόπων ουσιών όλων των υπολοίπων που, εκτός των άλλων, τους κρατάνε εξαρτημένους στα κέντρα των αποφάσεων και προσηλωμένους στον διαρκή βιασμό του «λαουτζίκου».
    Mακρύς ο κατάλογος εστί των κεφαλών που η λαιμητόμος οφείλει να αποκόψει πριν ο ήλιος ανατείλει και πριν η Γη απορροφήσει το αίμα των τεράτων.

    1. Τους…”security personel” να τους αφήσεις στην άκρη!!! Κανένας μας δε ζητάει να τρέχει στις κωλο βίλλες τους για 586 βασικό !!!!! Αν κάνεις μια έρευνα στο χώρο θα διαπιστώσεις τα προβλήματα, τον εξαναγκασμό και την ανέχεια!!!

  5. Αυτά τά καθίκια οι δικαστικοί,πήραν τά αναδρομικά πού ήθελαν,έκαναν απεργία καί πληρώνονταν γιά τίς ημέρες πού απεργούσαν,δίκασαν υπέρ τών σωμάτων ασφαλείας,νά μήν έχουν περικοπές καί νά τα πάρουν αναδρομικά.Οι υπόλοιποι εργαζόμενοι?Πού κάθε απεργία τους,τήν έβγαζαν οι δικαστικοί “παράνομη καί καταχρηστική”,πού έμειναν χωρίς αξιοπρεπείς αποδοχές,χωρίς εργασιακά δικαιώματα,χωρίς εργασία,χωρίς υπηρεσίες υγείας,δέν είναι άνθρωποι πού θέλουν νά ζήσουν αξιοπρεπώς?Πώς μπορεί νά επιβιώσει μιά χώρα,άν οι πολίτες της χώρας δέν μπορούν?Κυβερνήσεις πού κυβερνούν μέ πράξεις νομοθετικού περιεχομένου,πού καταπατούν καί παραβιάζουν τό Σύνταγμα,είναι σύννομες καί λειτουργούν πρός τό συμφέρον τής χώρας ξεπουλώντας τά πάντα?ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ…

  6. Άρα και τα αναδρομικά που έχουν να λάβουν οι Δικαστικοί πάνε υπέρ πίστεως. Φράγκο τσακιστό να μην πάρει κανένα χαϊβάνι από δαύτους. Υπεράνω όλων το συμφέρον της πατρίδος.

  7. Υπεράνω όλων τα κομματόσκυλα. ΓΚΑΒΟΣ-ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ. Τολμάτε να αποδώσετε δικαιοσύνη? Πουλημένα κορμιά?

Comments are closed.