ΆΓΡΙΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ! ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ…

    Κοινοποίηση:
    Ellada-630x400-1

    Όλοι οι υπουργοί Εξωτερικών (των χωρών) που συμμετείχαν στην πρόσφατη διάσκεψη για τη Λιβύη στο Βερολίνο θα συναντηθούν ξανά στα μέσα Μαρτίου, εκτός φυσικά από την Ελλάδα.
    Για άλλη μια φορά όμως θα λείπει η Ελλάδα. Αυτοί είναι οι ”σύμμαχοί” μας ξεκάθαρα.

    Το Βερολίνο ενδιαφέρεται μόνο για την Τουρκία και όχι για την Ελλάδα, επιτέλους ας το καταλάβει αυτό η Αθήνα!

    Οι υπουργοί Εξωτερικών των χωρών οι οποίες επιδιώκουν να μεσολαβήσουν προκειμένου να συναφθεί συμφωνία ειρήνης στη Λιβύη αναμένεται να συναντηθούν στα μέσα του Μαρτίου, δήλωσε ο επικεφαλής της γερμανικής διπλωματίας Χάικο Μάας.

    Οι μεγάλες δυνάμεις συμφώνησαν τη 19η Ιανουαρίου στο Βερολίνο να υποστηρίξουν την εύθραυστη συμφωνία κατάπαυσης του πυρός στη Λιβύη.

    Όμως τα αντίπαλα μέρη δεν τηρούν την εκεχειρία, ενώ χώρες που υποστηρίζουν τον αυτοαποκαλούμενο Λιβυκό Εθνικό Στρατό (ΛΕΣ) του στρατάρχη Χαλίφα Χάφταρ, του ισχυρού άνδρα της ανατολικής Λιβύης, ή τη διεθνώς αναγνωρισμένη Κυβέρνση Εθνικής Συμφωνίας (ΚΕΣ) του πρωθυπουργού Φάγεζ ας Σάρατζ δεν σταματούν να τους προμηθεύουν όπλα.

    «Όλοι οι υπουργοί Εξωτερικών (των χωρών) που συμμετείχαν στην πρόσφατη διάσκεψη για τη Λιβύη στο Βερολίνο θα συναντηθούν ξανά στα μέσα Μαρτίου», είπε ο Μάας στο γερμανικό δημόσιο τηλεοπτικό δίκτυο ZDF.

    Είναι σημαντικό τα αντίπαλα μέρη στη Λιβύη να κάνουν συναντήσεις «μέσα στις επόμενες λίγες ημέρες», πρόσθεσε.

    Η λεγόμενη επιτροπή 5+5, που θα αποτελείται από πέντε αξιωματικούς των δυνάμεων κάθε πλευράς όπως προβλέφθηκε στο Βερολίνο, δεν συναντήθηκε όπως σχεδιαζόταν υπό την αιγίδα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών την περασμένη Τετάρτη.

    Η Γερμανία θα καταβάλλει προσπάθεια το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ να επικυρώσει μια απόφαση δυνάμεις της οποίας οι χώρες που παραβιάζουν το εμπάργκο όπλων που έχει επιβληθεί στη Λιβύη από το 2011 να αντιμετωπίσουν «συνέπειες», είπε ακόμη ο γερμανός ΥΠΕΞ.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Οι Γερμανία είναι ο no 1 εχθρός μας, είναι χειρότεροι απο τους Τούρκους, θα πρέπει να το καταλάβουμε αυτό σαν χώρα και να αναπροσαρμόσουμε την πολιτική μας.
      Μην ξεχνάτε εχθροί μας σε 2 παγκόσμιους πολέμους και ηθικοί αυτουργοί σε δυο γενοκτονίες εναντίον μας, του μικρασιατικού και του ποντιακού ελληνισμού.

    2. “”Το Βερολίνο ενδιαφέρεται μόνο για την Τουρκία και όχι για την Ελλάδα, επιτέλους ας το καταλάβει αυτό η Αθήνα!”” Απο ποτε οι πορδες εχουν ενδιαφερον? Εδω η ελλαδα δεν εχει κρατος κ προσπαθει με τις πορδες σας να το παιξει κρατος με βαρυα αρχ@@δι@.

    3. Grexit κατευθειαν και μετα ολους τους ισλαμ στα συνορα σκοπια και αλβανια, και αστους να ξεχυθουν στην ευρωπη,το ακουτε προδοτες πουλημενοι πολιτικο?ι,το ακουτε χρησιμοι ηλιθιοι νεοελληνες ψηφοφοροι?

    4. Μητσοτακη μεινε στην Ιστορια σαν ο Ανρωπος που εσωσε τηνΕλλαδα από τους Νεοταξιτες και Αφρικανο/Μογγόλους. Πατριώτης δεν γινεσαι !!! …..Γεννιεσαι ….

      1. Ωραιος!!! απ τον Μητσοτακη το ζητας αυτό; είναι σαν να στελνεις γραμμα στον Αγιο Βασιλη να σου φερει δωρο τα χριστουγεννα!!

    5. ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ???🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷

    6. ΙΣΛΑΜ=ΑΡΙΣΤΕΡΑ=ΝΑΖΙ=ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 100+ ΧΡΟΝΙΑ!

    7. Γ@@@@@@ΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΔΥΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥ. ΡΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΓΛΥΦΕΤΕ ΤΗΝ ΚΟΛΟΓΡΙΑ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ. ΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΚΟΛΟΓΛΥΦΕΤΕ. ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΜΩΡΕ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΑΣ? ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΤΕ! ΙΔΟΥ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ:
      ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ
      ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ (ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΠΩΣ ΔΙΝΕΤΕ ΜΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΕΖΕΤΕ ΕΜΜΕΣΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΦΟΡΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟ)
      ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΘΡΟΣΚΟΥΠΙΔΙΑ . ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΜΕΤΙΣ Γ@@@ΝΕΣ ΜΜΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΝΩΣΤΟ. ΙΣΩΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.
      ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΕ ΑΧΡΗΣΤΗ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ! ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.
      ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ ΦΥΓΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΜΑΣ. ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ ΛΑΘΡΟΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΣΧΕΤΑ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΑ. ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΙΣΩΣ ΣΦΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ.
      ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ! ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΑΜΕ.
      ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ! ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ.

    8. GREXIT ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΝΤΩΣ ΞΕΚΟΥΜΠΙΔΙΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΟ ΕΝΩΜΕΝΗ, ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΟΠΩΣ Η ΚΡΑΤΗΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΧΑΙΡΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΟΠΟΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΩΣ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΑΠΟ ΕΞΩ.

    9. Brexit ρε στα μουνοσκιλα και μετα ολοι η μεταναστες το πουλο κανονικα

      1. Όσο μένουμε στην εε ξέχνα να φύγουν οι λαθραιοι. Δεν αφήνουν οι Γερμανοί.

    Comments are closed.