ΆΓΡΙΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ

    Κοινοποίηση:
    ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

    • Μειώνουν τις συντάξεις στους πιλότους της Πολεμικής Αεροπορίας!
    • Αναμένεται κύμα παραιτήσεων αν εφαρμοστούν οι ρυθμίσεις

    Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στους αξιωματικούς που υπηρετούν σε άκρως επικίνδυνες υπηρεσίες όπως στα πολεμικά αεροσκάφη, τα υποβρύχια και τους βατραχάνθρωπους, το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Εργασίας για μείωση των αποδοχών των συντάξεών τους. Μάλιστα όπως αποκαλύπτουν αξιωματικοί στο Star αναμένεται κύμα παραιτήσεων σε νευραλγικές για την ασφάλεια της χώρας θέσεις.

    «Mην τον είδατε τον Παναγή! Ανέκαθεν ο νομοθέτης σε αυτές τις επικίνδυνες κατηγορίες έδινε κάτι παραπάνω λόγω της επικινδυνότητας και ειδικά με αυτά που γίνονται τώρα, πρέπει να αποδώσει η πολιτεία στη σύνταξη αυτά που τους πήρε» δηλώνει o Ανέστης Τσουκαράκης, πρόεδρος της ανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.Ο.Ε.Σ.). Κι αυτό συμβαίνει μάλιστα όταν σε άλλες κατηγορίες ασφαλισμένων, αναμένονται αυξήσεις στις συντάξεις!

    Για παράδειγμα σήμερα ένας αλεξιπτωτιστής με 25 έτη υπηρεσία 0προσθέτει στο συνταξιοδοτικό του άλλα 25 χρόνια, αφού πιάνονται διπλά. Με μισθό 1.800 ευρώ μικτά, σημαίνει ότι θα χάσει 110 ευρώ τον μήνα, δηλαδή 1.320 ευρώ το χρόνο.

    Μετά την αναστάτωση που δημιουργήθηκε στους ενστόλους πρώτης γραμμής, το Υπουργείο Εργασίας πήρε θέση. Διευκρινίζει ότι η προωθούμενη αλλαγή για όσους έχουν πάνω από 42 χρόνια ασφάλισης θα καταργηθεί.

    Κύκλοι του Υπουργού Εργασίας δήλωσαν πάντως: «Το νομοσχέδιο βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε δημόσια διαβούλευση. Στο τελικό κείμενο όμως που θα φτάσει στη Βουλή τα ποσοστά αναπλήρωσης θα επιστρέψουν στο 2% για όσους έχουν από 42 χρόνια ασφάλισης και πάνω όπως ήταν έως σήμερα και δεν θα επέλθει καμία αλλαγή στο υφιστάμενο καθεστώς».

    Η ευγνωμοσύνη πάντως για τους ήρωες είναι το ελάχιστο που μπορεί να τους προσφέρει η Πολιτεία για να τους ανταποδώσει όλα όσα προσφέρουν. Απαιτούν όμως από την πολιτεία να τους εξασφαλίσει μια αξιοπρεπή ζωή μόλις αποστρατευτούν.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝΑ ΤΡΕΛΛΟΣ ΠΙΛΟΤΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 301 ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ….ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ….ΘΑ ΗΤΑΝ ΗΡΩΑΣ!!!!!!!!!

    2. Ποιοι είναι οι ήρωες….: Οι επαγγελματίες χειριστές εν καιρώ ειρήνης: Την δουλειά τους κάνουν, την οποία οι ίδιοι επέλεξαν…! Μόνο σε πολεμικές επιχειρήσεις υπάρχουν πεσόντες και κάποιοι από αυτούς πέφτουν ηρωικά!. Οι άκαπνοι τι ηρωικό έκαναν;

      Κάθε ένστολος ιπτάμενος στο αυνανιστάν χαρακτηρίζεται αυτόματα και ήρωας. Σοβαρευτείτε επιτέλους! Σταματήστε τις τρικοσμικές μπαρούφες με τα τεχνητά πρότυπα. Αυτά σας έφαγαν στην ψωροκώσταινα! Το μυαλό σας και μία λύρα. Κια για να έχουμε και καλό ρώτημα, οι ήρωες θα παραιτηθούν λόγω σύνταξης: μα οι ήρωες δεν ενδιφέρονται για αμοιβές και συντάξεις. Βλάκες ε βλάκες!

      Εάν θέλετε να κάνετε κάτι για αυτόν τον τόπο στον οποίο κατοικείτε, αυτός δεν είναι σίγουρα ο τρόπος. Κυνηγήστε τους πράκτορες πολιτικούς προδότες, πετάξτε στην θἀλασσα τα αφιχθέντα λαθροόρκ και τα υπόλοιπα σε στρατόπαιδα συγκεντρώσεως. Τότε ίσως υπάρξει κάποια πιθανότητα, στο βαθύ μέλλον, να αλλάξει κάτι.

      Προς το παρών καφεδάκια, παραλίες, πολιτικές αναλύσεις υψηλού επιπέδου, στριγκάκια στα τραπέζια και ο/η κάθε πικραμένος παίρνει και από κάνα δύο PhD, και καλά! Δεν έχετε την πᾶραμικρή σχέση με Έλληνες………

    3. 300 ιουδες μας κυβερνανε,υπαλληλακια της εταιριας (Γερμανια) που ανηκει στον Αμερικανοεβραικο ομιλο τραπεζαλητων του κοσμου.

    4. Να παρετηθουν όλοι σε μια νύκτα και μαζί με αυτούς και οι γιατροί να φέρουν Πακιστανόυς….. Αυτό αξίζει στους ελληναραδες επαναστάτες της καρέκλας και του καναπέ…..

    5. Εγώ νομίζω υψηλές αποδοχές και συντάξεις πρέπει να έχουν μόνο οι βουλευτές και τα παιδιά τους, όπου κι αν δουλεύουν να έχουν ξεχωριστό μισθολόγιο. Αλλιώς γιατί τους λέμε εθνοπατέρες;

    6. Αυτα ολα δειχνουν οτι θελουν να καταστρεψουν το εθνος
      χτυποντας το στρατο και την αεροπορεια και την αστυνομια
      που ειναι η σπονδυλικη στηλη του εθνους.
      Εκει χτυπα η ανθελληνικη προδοτικη πολιτικη ηγεσια.
      Καθε μερα και μεγαλιτερα χτυπηματα ,καθε μερα και χειροτερα
      ωσπου να μας αφανισουν απο προσωπου γης
      οι ολετηρες.

    7. ΕΞΕΠΙΤΗΔΕΣ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ….
      ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΓΡΑΒΑΤΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ …ΑΓΡΑΒΑΤΩΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

    Comments are closed.