ΈΚΤΑΚΤΗ ΕΞΕΛΙΞΗ! ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ ΑΠΟ ΑΣΑΝΤ! ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΝΑ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ. ΘΕΛΕΙ ΝΑ…

    Κοινοποίηση:
    unnamed

    Η Δαμασκός είναι έτοιμη να αποκαταστήσει τις σχέσεις της με την Άγκυρα αν ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σταματήσει να στηρίζει τρομοκράτες, δήλωσε ο Σύρος πρόεδρος Μπασάρ αλ Άσαντ σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στο ρωσικό τηλεοπτικό δίκτυο Rossiya-24, σχεδόν την ίδια στιγμή των κοινών δηλώσεων Πούτιν και Ερντογάν για την κατάσταση στο Ιντλίμπ.

    «Ο κοινός μας στόχος με τη Ρωσία είναι να απομακρύνουμε την Τουρκία από τη στήριξη τρομοκρατών και να την επαναφέρουμε στη φυσική της θέση», τόνισε ο Άσαντ.

    «Δεν μπορούμε να πετύχουμε έναν τέτοιο στόχο, ενώ ο Ερντογάν στηρίζει τρομοκράτες. Είναι αναγκαίο να απαλλαγούμε από τη στήριξη των τρομοκρατών και τότε η κατάσταση θα επιστρέψει (στην πρωτύτερη κατάσταση)», συμπλήρωσε.

    Σύμφωνα με τον Άσαντ, δεν υπάρχει εχθρότητα μεταξύ των λαών των δύο χωρών και οι εντάσεις συνδέονται με πολιτικά συμφέροντα.
    Συρία και Τουρκία διέκοψαν τις διπλωματικές τους σχέσεις το 2012.
     
    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. Δείτε την συνάντηση στο RT που κάθονται στο τζάκι και θα καταλάβετε άμεσως ποιος είναι το αφεντικό και ποιος είναι το γατάκι.
      Ο Ξανθός τρίβει τα χέρια και γελάει συνέχεια σαν να λέει καλωσήρθες για ψώνια.αφου θα πληρωθείς από ΕΕ.
      Και ο σουλτάνος από φωνακλάς απολογείται σαν παιδάκι.
      Του διέλυσε το μισό στρατό στο ιντλιπ ο ξανθός και του λέει δεν έγινε και κάτι.
      Θα σε αποτελειώσω μετά.

    2. Ο ερντογαν βασικά πούλησε τον στρατό του και δεν σκέφτηκε καν την απώλεια των στρατιωτών του. Τον ενδιαφέρει μόνο η πάρτυ του και το πως θα κάνει δουλίτσες με την μερκελ και να βγάζει λεφτά. Για εμάς άσε να στέλνει τους στρατιώτες τους να σκοτώνονται, δεν μας νοιάζει. Είναι όμως ντροπή σε γενική θεώρηση για την συμπεριφορά ενός ηγέτη απέναντι στον λαό του. Οι Τούρκοι στρατιώτες νεκροί και ο ερντογαν συμφωνίες με την μερκελ για να βγάζει λεφτά.

    3. Πισώπλατη μαχαιριά από Ευρωπαίους,
      Ο ΟΗΕ αναγνωρίζει τη μογγολοσυμφωνία
      Η Μέρκελ δίνει λεφτά και όπλα στον Ερντογάν
      Ο Τραμπο γλείφει τον Ερντογάν
      Τα βρήκαν Πούτιν -Ερντογάν για Συρία

      Τι άλλο θέλετε για να πειστείτε ότι όλα είναι στημένα και όλες αυτές οι μαριονέτες με τον χρήσιμο ηλίθιο εξυπηρετούν πρωτίστως τα ΕΡΠ ????…

      1. Την νεα τάξη εξυπηρετουν και οι μαριονετες και οι ηγετισκοι, στο σεναριο που γραφουν οι πεφωτισμενοι του διαβολου. Ο πουτινας με το ισραηλ παρεα είναι και αυτος, οπως και η αμερικη, τα καλα και συμφεροντα. Καποιοι κουνουν τα νηματα πισω απο λαους και κυβερνησεις, προκαλουν επεισοδια και πολεμους, φτιαχνουν τρομοκρατες και γενικα βαζουν να τρωγονται κοσμος και λαοι για να προκαλουν χαος και να προσφερουν λυσεις. Αιωνες η ιδια τακτικη. Με ενα σμπαρο ξεφορτωνονται Ερντογαν και προκαλουν μεγαλες κρισεις και πολεμους και απειλες πολεμων..Μονο οταν ερθουν ολα στο φως στην φοβερα Κριση , θα καταλαβουν πολλοι το απυθμενο βαθος της δολιοτητας και των εγκληματων.
        Η αγια γραφη σας λεει να μην εμπιστευεστε ανθρωπους οτι θα σας φερουν ευημερια και να ελεγχετε τους παπαδες και πατριαρχες για αιρεση και σκανδαλα και να μην πατε στις εκκλησιες οταν δειτε και αλλαζουν την θρησκεια και την παραδοση και γενικα να μην προσκυνησετε η τυχων παραδεχτειτε ανθρωπο η δαιμονα για θεο , η τυχων χαρακτητε για να εχετε να φατε γιατι θα πατε επειτα συντομα , μονιμα και αθανατα σε πολυ σκληρες και βρωμερες καταστασεις και περιοχες.. ειτε το πιστευεις ειτε οχι.

        Αυτη την φορα ομως , ολα δειχνουν και αγιοι λενε οτι μπαινουμε σταδιακα στην τελικη φαση της Αποκαλυψης με θλιψεις και χαος κιαι πρωτοφανεις καταστασεις παγκοσμια απο πολλες συμφορες..
        Ο απωτερος σκοπος είναι οσοι απομεινουν ζωντανοι, γιατι θα φυγουν πολλοι, να προσκυνησουν ολοι τον ενα κερατα, για να σωθει δηθεν η ανθρωποτητητα..Ο στρουθοκαληλισμος πολλων “υπευθυνων” έχει κοντα ποδαρια και ψαλμο.

    Comments are closed.