ΈΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ Ο ΒΙΚΤΩΡΑΣ! ΘΑ ΠΕΙ ΤΟΝ ΔΕΣΠΟΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ! ΠΑΓΩΣΑΝ ΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΟΥΓΓΡΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ. ΑΝ ΠΕΣΕΙ Ο ΒΙΚΤΟΡ ΟΡΜΠΑΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ!

    Κοινοποίηση:
    PP

    Δείτε ζωντανά

     

    Όλοι οι πατριώτες κοιτούν σήμερα προς το Ευρωκοινοβούλιο όπου θα δοθεί η μάχη των μαχών!
    Στο στόχαστρο της νέας τάξης πράγματων o Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Ορμπάν.
    Η πολιτική που ακολουθεί στο προσφυγικό αλλά και απέναντι στο ίδρυμα Σόρος τον έχουν κάνει ιδιαίτερα ανεπιθύμητο στις Βρυξέλλες, αλλά ιδιαίτερα αγαπητό στην Ουγγαρία!
    O Ούγγρος πρωθυπουργός λένε στο Ευρωκοινοβούλιο παραβιάζει τις «Ευρωπαϊκές Αξίες» και τώρα πρέπει να πληρώσει!

    Το ευρωκοινοβούλιο σε λίγο θα συζητήσει για πρώτη φορά κυρώσεις κατά της Ουγγαρίας, για “παραβίαση των Ευρωπαϊκών αξιών”. Στην ομιλία του ο Ορμπαν είμαι σίγουρος ότι θα τους «ξεσκίσει»! Το πρόβλημα είναι μήπως τους αρέσει και τον ξανά φωνάξουν…

    Έτσι σε πολεμά το σύστημα!
    Συγκεκριμένα η κυβέρνηση Ορμπάν και κατά συνέπεια η Ουγγαρία βρίσκεται ενώπιον της διαδικασίας που προβλέπει την ενεργοποίηση του Άρθρο 7, παράγραφος 1 της Συνθήκης της Ε.Ε.

    Το εν λόγω άρθρο προβλέπει ότι ένα κράτος μπορεί να αποτελεί «απειλή κατά των ιδρυτικών αξιών της Ε.Ε., οι οποίες περιλαμβάνουν τον σεβασμό στη δημοκρατίας, του κράτους δικαίου και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων» και υπό προϋποθέσεις μπορεί να οδηγήσει και στην αναστολή του δικαιώματος ψήφου της Ουγγαρίας στο Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης

    Η ενεργοποίηση του άρθρου 7 στο Κοινοβούλιο γίνεται με πλειοψηφία δύο τρίτων των ψηφισάντων Ευρωβουλευτών και μέχρι τώρα την πρόταση έχουν εγκρίνουν, τα κόμματα των Φιλελευθέρων, της Αριστεράς, οι Σοσιαλδημοκράτες ενώ κατά τη χθεσινή θυελλώδη συνδρίεαση στο Ευρωκοινοβούλιο, ο Βίκτο Ορμπάν όχι μόνο δεν κατόρθωσε να κερδίσει την υποστήριξη του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στο οποίο ανήκει και ο ίδιος αλλά προκάλεσε και την οργή των στελεχών του.

    Το μεγάλο λάθος του Κούλη!

    Από τη μεριά του ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκαθάρισε τη στάση που θα τηρήσουν οι ευρωβουλευτές της Ν.Δ. δηλώνοντας μέσω twitter και μάλιστα στα αγγλικά, την απόφαση να υπερψηφιστεί το Άρθρο 7, που κινεί τις διαδικασίες για την παραπομπή της χώρας.

    Συγκεκριμένα ο κ. Μητσοτάκης αναφέρει ότι «Η Νέα Δημοκρατία θα ψηφίσει υπέρ της έκθεσης Σαργκεντίνι, καλώντας το Συμβούλιο να προχωρήσει σύμφωνα με το άρθρο 7 κατά της Ουγγαρίας» προσθέτοντας με έμφαση ότι «δεν μπορούμε και δεν θα συμβιβαστούμε σε θέματα που σχετίζονται με τις βασικές μας δημοκρατικές αξίες και αρχές».

    Με τον τρόπο αυτό, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δίνει απάντηση εμμέσως πλην σαφώς και όσους «καλοθελητές» επιχείρησαν να ταυτίσουν τη ΝΔ με τις ακραίες μεθόδους που υιοθετεί ο ούγγρος πρωθυπουργός, Βίκτορ Όρμπαν. Δεν είναι λίγες οι φορές άλλωστε τους τελευταίους μήνες που στις συνόδους τους Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) Όρμπαν και Μητσοτάκης έχουν έρθει σε ευθεία αντιπαράθεση για το μεταναστευτικό.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Το μ@λ@κισμενο παιδί της Siemens πάλι εμφανίστηκε ε;

    2. Όποιον θέλει το καλό μου γιατί τον δέρνουν κι όποιον το κακό μου τον επαινούν;

      Αφού μπλέκεις σε μπελάδες, τι ψηφίζεις συριζονόδουλους πουσταράδες.

    3. Eχετε ερευνησει αν αυτος ο υπερπατριωτης πρωθυπουργος εχει σπουδασει με Υποτροφια του ιδρυματος Σορος?

      1. Ενώ ο υπερπατριώτης ΚΟΥΛΗΣ από την λέσχη μπιλτεμπεργκ πάει πίσω ε;

    4. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΟΥΓΓΡΟ ΗΓΕΤΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΕΔΩ ΤΟ ΚΟΛΟΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΑΡΕ ΒΛΑΜΕΝΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΘΙΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΑΝΟ ΟΤΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 Η 15 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ. ΑΠΕΥΘΗΝΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΝΑ ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥΣ, ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΕΣ, ΜΠΑΛΤΑΚΟΥΣ, ΜΥΛΩΝΑΚΙΔΕΣ,ΚΑΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΔΕΣ, ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΜΟΝΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    Comments are closed.