ΩΡΑ 22:24! ΣΟΚ! ΈΤΣΙ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ. ΤΟ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ ΚΟΛΠΟ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ. ΉΞΕΡΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΉΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ

    Κοινοποίηση:
    image

    Ένταση επικρατεί αυτή την ώρα στα Εξάρχεια, όπου σημειώθηκε η ρίψη χημικών και μολότοφ.

    Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ομάδα αγνώστων επιτέθηκε με μολότοφ σε αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ στη συμβολή των οδών Μεθώνης και Χαριλάου Τρικούπη, στα Εξάρχεια.

    Οι αστυνομικοί απάντησαν στις μολότοφ με χημικά. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ένας αστυνομικός έχει τραυματιστεί ελαφρά.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του makeleio.gr, άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ συνόδευαν μια κλούβα προς τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ και τότε… επίθεση!

    Την ώρα της μετακίνησης, οι άνδρες της ΔΙΑΣ δέχτηκαν επίθεση από ομάδα αγνώστων, οι οποίοι τους πέταξαν βόμβες μολότοφ, με αποτέλεσμα ένας από τους αστυνομικούς να υποστεί ελαφρά εγκαύματα.

    Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Den ine dimokratia ine Mia mpastardokratia to mpoulo dias mat karkiniarides k osi milane as perasoun Mia Volta na ta poun dimosios stin gitonia alios na was pethanoun ta paidi a I nemesis k oti aidiastiko lete apo karkino na was pethanoun apo lera karkiniarides..

    2. Χρυσοχοιδη τι περιμενεις για να συλλαβεις τα σκουπιδια των Εξαρχειων, αφου πρωτα τους σπασεις τα κλουβια κεφαλια τους;;;;;;;;; Αν δεν υπαρχει η πολιτικη βουλιση σηκω και φυγε, αλλιως αλλαξτε τον νομο και λυσε τα χερια της Αστυνομιας να τσακισει τα κοπροσκυλα, γιατι το κακο εχει παραγινει χρονια τωρα!!!!!!!!! Προς το παρον βλεπουμε μια απο τα ιδια, εξακολουθουν οι αστυνομικοι και θυμιαζουν τους αλητες!!!!!!!!!! Τι κανουν οι συνδπικαληστες της Αστυνομιας γιατι δεν διαμαρτυρονται;;;;;;;;; Κοι της ΝΔ με τα….χαδια δεν γινετε τιποτα, χρειαζεται βουρδουλας, εκτος αν δεν θελετε!!!!!!!!!! Δεν υπαρχει καμια δικαιολογια, φτανει πια!!!!!!!!

    3. Οι νίκες θέλουν μάχες και οι μάχες αίμα!
      Σκοτώστε, φυλακίστε, γ@μηστε αυτά τα ανθελληνικά ανθρωποειδή!

    4. ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΡΑΤΟΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ. ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΘΑ ΕΒΑΖΑΝ ΤΑ ΣΒΑΤ ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ. ΕΔΩ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΟΥΣ. ΓΕΛΟΙΟ ΚΡΑΤΟΣ(?)

    5. Στις ύβρις Νέμεσις μόνο ιερομόναχους ξέρουν να βαράνε Καλά να πάθουν

    6. Ομαδα Διας;;;καθικια που συλλαμβανουν οσους καινε εβραϊικες σημαιες αλλα οχι οσους καινε ελληνικες σημαιες.Ενας εσμος απο την κοπρο του Αυγεια.
      Υβρις…Νεμεσις …ΕΛΛΗΝΕΣ.

    7. Οι αστυνομικοί είναι ήρωες. Φυλάνε στόχους χωρίς να επιτρέπεται ουσιαστικά να ρίξουν. Άρα δεν φυλάνε τίποτα. ΛΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ – ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ

    8. Αφου δε πυροβολατε ποτε κανεναν και φυλατε τα οπλα στη θηκη
      θελετε και τα παθαινετε. αν δε θελατε τα εξαρχεια θα ηταν τελειωμενη υποθεση τωρα.
      Μια ζωη παιζουν ολοι κλεφτες και αστυνομοι.

      1. Μάζεψε τα χάλια σου ρε αμόρφωτο χαζεμένο κι άσε τα Εξάρχεια να σε γλεντάνε.

    9. Αγαπητέ Στέφανε,

      Υπομονή Λίγες Ημέρες Ακόμη, και με την Επαναφορά της Ομάδας ΔΕΛΤΑ, Λογικά θα Γίνει Επαναφορά στην Κανονικότητα, με την Έννοια Ότι η ΔΕΛΤΑ ΔΕΝ Αστειεύεται, Εξάλλου Βαρύ Οπλισμό θα Φέρουν και θα Μπορούν να Κάνουν και Άμεσες Συλλήψεις. Νομίζω, αν δεν Κάνω Λάθος, τα Παιδιά της ΔΙΑΣ ΔΕΝ Είχαν Αυτήν την Εντολή.

      Κάπου ΔΕΝ Κολλάει Βέβαια Ότι στην Αρχή θα Κυκλοφοριύν με Μηχανές Παπάκια, Αλλά ας Ελπίσουμε να Είναι Προσωρινό Αυτό.

      Ευχαριστώ,

      Με Εκτίμηση,
      Πολλούς Χαιρετισμούς,

      Άγγελος από Μιλάνο

      1. Κι’ αυτοί θα τους βρίσκουν μετά με πολιτικά… Τα νταηλίκια από 25χρονα αγράμματα τσουτσέκια, αλλού…

    10. Συναδελφικοι καβγαδες….. αφου απο το ειδιο αφεντικο πληρωνονται γι αυτη την δουλεια ειναι τιποτε παραπανω…Γυμνασια κανουν τα σκουπηδια εχουμε Νοεμβρη αλλοστε τον μηνα της μαλακιας τους……………

      1. Σωστος ο Πρεφας.
        Διαβαζε να μαθαινεις Αγγελε απο το Καφε-Μιλανο της Ομονοιας.
        Οσα πτυχια κι αν εχης ποτε δεν πιασεις τον παλμο της πικρης αληθειας αυτης της ανθρωπινης ζουγκλας αν δεν καθαρισεις τον καταρακτη των νεοφιλε ματιων σου.
        Ολοι παιζουν τον ρολο τους στο θεατρο του πολιτικου παραλογου.
        Οι αφυπνισμενοι τους περιμενουν καρτερικα στη γωνια να ξεσκεπασουν τις μασκες τους.Οσα χρονια κι αν περασουν ευελπιστουν να τους δοθει αυτη η ευκαιρια γιατι πιστευουν πως ο ανθρωπος αξιζει να ζει ανθρωπινα.

        1. Μαριάνθη, Μαριάνθη…

          Σωστό Είναι Αυτό που Λες, Ότι Δηλαδή, Ολοι παιζουν τον ρολο τους στο θεατρο του πολιτικου παραλογου.

          Αυτό που Συμβαίνει με την ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΚΗ Αντιμετώπιση της Εγκληματικότητας, ΜΟΝΟ στην Ελλάδα Υφίτσταται. Για Ρίξε Μιά Ματιά τι Συμβαίνει στα Άλλα Κράτη.

          Στην Ιταλία, ΔΕΝ Υπάρχει Αυτή η Κατάσταση, Και μιά και το Άρθρο Αναφέρεται στα Εξάρχεια, Αυτό που Συμβαίνει ΤΟΣΑ Χρόνια, και Ότι και Καλά Θεωρείται ΑΒΑΤΟ για τους Αστυνομικούς στην Ιταλία, Αλλά και σε Άλλες Ευρωπαικές Χώρες ΔΕΝ το Συναντάς.

          Στην Ιταλία, Εκτός από το Σώμα της Αστυνομίας ( της Άμεσης Δράσης που Λέμε ), Υπάρχει και το Σώμα των Carabinieri, που Είναι πιο ΣΚΛΗΡΟ Σώμα για την Αντιμετώπιση της Εγκληματικότητας. Οι Carabinieri Έχουν Δικαίωμα ΧΩΡΙΣ Πολλές Διαδικασίες να Προχωρούν σε ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ αν Κληθούν να Παρέμβουν σε Μία Δύσκολη Κατάσταση που Δημιουργείται. Στην Περίπτωση που Κάποιος Προσπαθήσει να Αντισταθεί, και να Προβάλλει Αντίσταση σε Λειτουργό της Δημόσιας Τάξης Πέφτουν και Πυροβολισμοί.

          Στην Ιταλία, Όταν Γίνονται Διαδηλώσεις, ΔΕΝ θα Δεις ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ να Κυκλοφορούν στο Δρόμο, να Διαλύουν τις Περιουσίες των Πολιτών, είτε Καταστήματα, είτε Αυτοκίνητα, είτε Ότιδήποτε Άλλο. Όποιος Θέλει να Διαδηλώσει, το Κάνει Όμορφα και Ωραία. Για Ποιο Λόγο Δηλαδή Κάποιος να Φοράει Κουκούλα, τι Θέλει να Κρύψει και τι Φοβάται;

          Να Είσαι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΒΕΒΑΙΗ, Ότι αν στην Ελλάδα Υπήρχε Ένα Αστυνομικό Σώμα Όπως οι Carabinieri, TOTE Η Εγκληματικότητα θα Είχε ΠΕΡΙΟΡΙΣΘΕΙ σε Μεγάλο Βαθμό, θα Είχε ΣΧΕΔΟΝ ΕΞΑΛΕΙΦΘΕΙ,

          Αλλά στην Ελλάδα, Τόσα Χρόνια, ΔΕΝ Υπάρχει η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ για την ΠΑΤΑΞΗ της ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. Μόνο στη ΘΕΩΡΙΑ, και Λόγια του Αέρα, για ΠΟΛΙΤΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ !!!

          Και δεν μου Είπες και Χρόνια Πολλά για τη Γιορτή μου Σήμερα. Δεν Πειράζει Όμως, να Είσαι Καλά.

          Σήμερα το Βράδυ, Αναλόγως και τι Ώρα θα Τελειώσω τη Δουλειά και θα Φύγω από το Γραφείο, θα Πάω με 3 Φίλους σε Ένα Μπαρ στο Κέντρο του Μιλάνου, να τους Κεράσω για την Εορτή μου, που Έμαθα Ότι Βάζει και Ελληνική Μουσική και Έχει Γινει VIRAL στην Ιταλία το Τραγούδι της Λένας Ζευγαρά, Αμάρτησε Μαζί μου κι Έλα, Καταλαβαίνεις τι Έχει να Γίνει, και Ότι η Βραδία Προμηνύεται Μεγάλη.

          Άγγελος από Μιλάνο

    Comments are closed.