ΣΟΚ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΟΣΜΟ: ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ Η ΙΣΜΑ ΤΟΥΛΑΤΟΥ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΕ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΕΙ – ΣΤΗ ΜΕΘ ΝΕΟΓΝΩΝ ΤΟ ΒΡΕΦΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗ ΖΩΗ

    Κοινοποίηση:
    ΙΣΜΑ

    «Έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή η δημοσιογράφος του πολιτιστικού ρεπορτάζ Ίσμα Τουλάτου τρεις ημέρες πριν γεννήσει.

    Ο θάνατός της έγινε γνωστός από την ανάρτηση της δημοσιογράφου, Ελένη Σπανοπούλου στο Facebook.

    Η Ελένη Σπανοπούλου έγραψε χαρακτηριστικά: «Δεν θέλω να το πιστέψω Ίσμα μου! Θα έδινες ζωή στο μωρό σου σε λίγες μέρες κι έφυγες σαν πουλάκι τόσο ξαφνικά και τόσο άδικα.
    Αντίο κορίτσι μας γλυκό κι ευγενικό. Η μεγάλη φυλή του πολιτιστικού ρεπορτάζ ορφάνεψε σήμερα. Ποσό λυπάμαι που δεν είδες ποτέ το παιδάκι σου κι ούτε αυτό εσένα, να χαμογελάς κρατώντας το. Άτυχη μανούλα εσύ κι υπέροχη γυναίκα. υποκλίνομαι στη δύναμη σου καρδούλα μου! Αντίο κορίτσι μου ! Αντίο αδόκητο και πικρό, πολύ πικρό».
     «Από χθες θρηνώ βουβά μέσα μου για την συναδέλφισσα Ισμα Τουλάτου που έφυγε τόσο νέα από την ζωή. Θα ήθελα να αναρτήσω μια φωτογραφία που την είχα τραβήξει κάποτε στην Μιχαλακοπούλου ενώ συζητούσε με τον Nikos Bakounakis, όμως δεν θα το κάνω, διότι εκείνη δεν θα το ήθελε. Δεν γνώρισα ποτέ την μητέρα της αλλά πάντα θα την ευχαριστώ που χωρίς να με ξέρει με σκεφτόταν στέλνοντάς μου (μέσω της Ισμας) κουλουράκια και πίτες που η ίδια έφτιαχνε. Τώρα δεν μπορώ να κάνω τίποτ’ άλλο από το να την συλλυπηθώ για την τεράστια απώλειά της» έγραψε στο δικό του «αντίο» ο δημοσιογράφος Γιάννης Ζουμπουλάκης.
    «Δε γίνεται, θα υπάρχει κάπου μια μικρή δικαιοσύνη να εξηγεί. Με ποιες προθέσεις φεύγει ένας άνθρωπος…” Πως να την αποχαιρετίσεις, στο αδόκητο; Έτσι, απλά; Αντίο, γλυκιά Ίσμα…; Δεν φτάνει να χωρέσει πουθενά η “μικρή δικαιοσύνη” του ποιητή Αντώνη Φωστιέρη, για τη δική μας Ίσμα Τουλάτου» έγραψε ο συνάδελοφης της 49χρονης δημοσιογράφου, Παύλος Αγιαννίδης.

     

    Η Ισμα Τουλάτου, με σπουδές Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Μουσικής, έφυγε από τη ζωή, ενώ τα αίτια θανάτου της διερευνώνται.

    Μένει η εικόνα της την εποχή που ο ΔΟΛ φιλοξενούσε συνεντεύξεις με τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής, αλλά και στη δύσκολη περίοδο του 2017.

    Ηταν επί χρόνια η δημοσιογράφος του «Βήματος» που μετέφερε τον λόγο των σημαντικότερων αρχιμουσικών και χορογράφων της εποχής μας – όπως του Ρικάρντο Μούτι ή του Γίρζι Κίλιαν -, τις εξελίξεις από τον χώρο της σύγχρονης όπερας και της κλασικής μουσικής

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    28 Σχόλια

    1. Ξαφνικιτιδα χωρις επιπλοκες ηταν ή οξεια ξαφνικιτιδα απο το μπολι της Παγωνη, και του Βασιβλακοπουλου?

    2. Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 2019.

      Νόμος 4619/2019 – ΦΕΚ 95/Α/11-6-2019
      Άρθρο 285
      Παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών
      1. Όποιος παραβιάζει τα μέτρα που έχει διατάξει ο νόμος ή η αρμόδια αρχή για να αποτραπεί η εισβολή ή η διάδοση μιας μεταδοτικής ασθένειας τιμωρείται: α) με φυλάκιση έως τρία έτη ή χρηματική ποινή αν από την πράξη μπορεί να προκύψει κοινός κίνδυνος για ζώα, β) με φυλάκιση και χρηματική ποινή αν από την πράξη μπορεί να προκύψει κίνδυνος μετάδοσης της ασθένειας σε αόριστο αριθμό ανθρώπων….
      3. Αν η παραβίαση είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο άλλου επιβάλλεται κάθειρξη τουλάχιστον δέκα ετών και αν προκλήθηκε ο θάνατος μεγάλου αριθμού ανθρώπων, το δικαστήριο μπορεί να επιβάλει ισόβια κάθειρξη.

    3. Κριμα η κοπελα. Μονο 52 ετων, γεννηθηκε το 1971.
      Οπως και να εχει το ζητημα, μια εγκυμοσυνη ειναι δυσκολο πραγμα ακομα και σε καποιες πολυ πιο νεες γυναικες.
      Αν ειχε κανει και το εμβολιο, ακομα χειροτερα και αναρωτιεμαι, ποιος ηταν ο γυναικολογος της, τι την συμβουλεψε και τι ρολο επαιξε σε ολα.

    4. Ένας εισαγγελέας πού είναι; Όταν πρόκειται για γάτα, σκύλο ή άλογο επεμβαίνει αυτεπάγγελτα. Και οι συγγενείς, ο σύζυγος, οι γονείς, τι κάνουν; Πρόκειται για διπλή δολοφονία και οι ένοχοι είναι γνωστοί.

    5. Επειδή γράφονται πολλά περί εμβολιασμού, επισημαίνουμε ότι η ατυχής γυναίκα ήταν 49 ετών. Σ’ αυτή την ηλικία κανονικά πρέπει να διένυε την προεμηνόπαυση, άρα μη γόνιμη.
      Δανεικά ή κατεψυγμένα ωάρια;
      Σύζυγος υπάρχει;

      1. Ανοησίες! Είμαι 56 χρ. και δεν έχω ακόμα εμμηνόπαυση. Ο γυναικολόγος μου είπε ότι η εμμηνόπαυση σε άλλες έρχεται στα 25 και σε άλλες στα 60. Ενημερώσου!

        1. Δεν είμαι ειδικός, η περίπτωση στα 25-28 είναι σπανιότατες αφορώντας μια καταγραφή στα δεκάδες εκατομμύρια γυναικών. Ολιγότερες περιπτώσεις προώρου εμμηνοπαύσεως στα 42+.
          Οι ειδικοί το θεωρούν φυσιολογικό και όχι παθολογικό οφειλόμενο στο DNA.
          Γυναίκες που δεν έχουν πρώτο τοκετό μέχρι τα τριανταπέντε, η γονιμότητα τους πέφτει κάθετα.
          Γνωρίζω περίπτωση στα 52, τώρα καταγράφω τα 56.

      2. Στην προεμμηνόπαυση η γυναίκα εξακολουθεί να είναι γόνιμη.

      3. Η γυναίκα ήταν εμβολιασμένη η ίδια το είχε πει στο FB, βέβαια μην ξεχνάμε πως και οι ίδιοι οι γιατροί συμβούλευαν τους ασθενείς τους να κάνουν το εμβόλιο γιατί είναι ασφαλές, το ίδιο και στις έγκυες γυναίκες

    6. Εν δυναμει γενοκτονια. Καληνυχτα Ελλαδα.

    7. Συλλυπητήρια στην οικογένεια, κρίμα, μακάρι να σωθεί το μωράκι.

    8. Η μείωση του πληθυσμού καλά
      Κρατεί… Καλό παράδεισο.

    9. Αλλος εκανε το μπολι, επειδη τον εκβιαζαν στη δουλεια του και δε μπορουσε να κανει αλλιως.Αλλος ομως περιφερονταν εξω απο τα εμβολιαστικα κεντρα και με υφος χιλιων καρδιναλιων κοκορευοταν οτι εκανε το μπολι!! ενω ταυτοχρονοα λοιδωρουσε εκεινους που ΔΕΝ εκαναν το μπολι.,ακολουθοντας τις ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΗΛΕΜΑΙΝΤΑΝΩΝ εν ονοματι κυβερνητικων θεσεων που το επεβαλαν για ιδιον οφελος!!!!.ας δειξουν ανωτεροτητα οι μη εμβολιασμενοι.Το ¨ηθελες τα , επαθες τα” φαινεται καπως σκληρο για μια ψυχη που εχει φυγει

    10. Ο Jamie fox είναι στο αναπηρικό αμαξίδιο η κόρη του λέει δεν βλέπει και δεν μπορεί να κινηθεί μάλλον τα αποδίδει λέει στο εμβόλιο εδώ και μια βδομάδα κια παραπάνω είχε πάει εντατική αν και λένε ότι μίλαγε πολύ δεν θα πω με ποιους με κάποιους που τους αρέσουν να πάνε με άντρες αυτός που ανάδειξε και τον τζαστιν μπιμπερ και κάναν όργια όπως υποστηρίζει και ο πρώην του σωματοφυλακας οποίος μιλάει η νέα τάξη πραγμάτων του κλείνει το στόμα

      1. Ετσι,από περιέργεια και μόνο : πόσες τραβάς κάθε μέρα ;

    11. Τι κάνει νιαου νιαου στα κεραμίδια?
      Προσωπικά έμεινα μακριά απο τα μπολια και δεν θα κάνω ούτε τα παιδικά εμβόλια στα μικρά μου αφου πλεον είναι ξεκάθαρο τι επιδιώκουν. Όσοι πατε φαντάροι αρνηθείτε τα εμβόλια και θα δείτε πως θα πέσουν τα ποσοστά του καρκίνου στα γερατειά σας.
      Απο αυτούς να αρνείστε ακόμα και το νερο.

      1. Η γνώμη μου είναι να κάνεις τα παιδικά εμβόλια όχι φυσικά για τον covid που δεν είναι δοκιμασμένο και δεν έχει καμία σχέση με τα παιδιά. Τόσους λαθρομετανάστες που έφεραν φαντάσου τι αρρώστιες κουβαλάνε… Είχα διαβάσει κάπου ότι θα μαζί με αυτούς θα έρθουν αρρώστιες που είχαν εξαληφθει…

    12. Εμβολιάστηκε κ σώθηκε.. !Σίγουρα θα έλεγε τους αντιεμβολιαστες ψεκασμενους κ κομπλεξικους..Νεοταξιτισα φυσικά..Οι δικοί της ας κανουν αυτα που πρέπει για να ακουστεί η αλήθεια,το χρωστανε στο παιδάκι της..Παρόλα αυτά,Θεός συγχωρεστην..

    13. ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΟΠΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ

    14. Καλό βόλι παιδιά, το κρυολογημα θερίζει, ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    15. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΚΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΠΙΟΝΙ; ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ.

      1. Φυσικά, γιατί τήν ανθρωπιά τήν έχετε σκοτώσει μέσα σας…

      2. Με αυτά που γραφεις εσυ, ή Μ@λακας εισαι ή μ@λακας!!
        Σκουπίδι

    16. Βγαλτε αν αυτοι που φευγουν αξαφνα ηταν εμβολιασμενοι η μη ? Αυτο πρεπει οπωσδηποτε να τσεκαριστει αλλιως μας σκοτωνουν με αλλο τροπο και δεν το γνωριζουμε. Μπορει και να προφυλαχτουμε απο αλλη αιτια. Αν ειναι απο το εμβολιο να ηρεμησουμε οι υπολοιποι τουλαχιστον. Μην ανησυχουν οι εμβολιασμενοι δεν ειμαστε ψεκια για να τους κανουμε μπουλιγκ. Θα τους αφησουμε στο πονο τους και ισως μας ζητησουν και μια συγνωμη για να πανε και συγχωρεμενοι στον αλλο κοσμο.

    Comments are closed.