Ή ΤΩΡΑ Ή ΠΟΤΕ, ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ! ΑΝΟΙΧΤΗ “ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ” ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΑΥΤΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΗ (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    casus-belli-tourkia-ellada

    Συνεχίζουν να «διαφημίζουν» το προκλητικό «μνημόνιο» που υπέγραψαν με την Λιβύη οι Τούρκοι αξιωματούχοι.

    Σε πρόσφατη ανάρτησή του στο Twitter, ο πρέσβης Çağatay Erciyes, Γενικός Διευθυντής Ναυτιλίας και Αεροπορίας του τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών, δημοσίευσε χάρτη με σημεία της «οριοθέτησης».

    Τα σημεία που αναφέρονται στον χάρτη του tweet ως «εξωτερικά όρια στην Ανατολική Μεσόγειο» είναι τα εξής:

    A-Β: «Συμφωνία Τουρκίας-ΤΔΒΚ 2011»
    C-D-E: «Μέση γραμμή μεταξύ ενδοχώρας Αιγύπτου-Τουρκίας»
    E-F: «Συμφωνία Τουρκίας-Λιβύης».

     

    Να σημειωθεί πως ο Erciyes έχει υπηρετήσει ως πρέσβης στον Λίβανο και στον Διεθνή Οργανισμό Πολιτικής Αεροπορίας (ICAO).

     

    Δείτε αναλυτικό ρεπορτάζ στην Εφημερίδα Μακελειό της Δευτέρας που κυκλοφορεί στα περίπτερα:

    1.indd

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Ωραίος χάρτης. Παριστάνουν πως Κρήτη Ρόδος και Κύπρος απλά δεν υπάρχουν και δεν έχουν καν ΑΟΖ, και τα παίρνουν όλα οι Τούρκοι…. Κατά τα άλλα θέλουν το 50-50…. Μου θυμίζουν το 50-50 που ζήταγε ο ΜΠΑΟΚ από τη διαιτησία….

    2. Ποιοι στρατιωτικοί Στέφανε;
      ο αντιστράτηγος Κώστας Φλώρος που έχει φτιάξει τα χοτ σποτ;
      ο αντιστράτηγος Γιώργος Δημητρόπουλος που διέταξε τους στρατιώτες να ονομάζων του εισβολείς σαν προσωπικό που αποβιβάζεται στης νήσους;
      η ο μεταφορέας αντιναύαρχος Νίκος Τσουνης ο Μεταφορέας με τα αρματαγωγά του.

    3. Οι τούρκοι καλά κάνουν γιατί είναι πατριώτες και αγαπούν την πατρίδα τους ενω εμεις ειμαστε προδοτες και μια ζωή μας γαμανε οι τούρκοι γιατι το αξιζουμε και το θέμα είναι δεν ξεσηκώνεται κανείς μα αυτα που γινονται οι πολιτικήμας μια ζωή κότες και φυσικά προδοτες και σε λίγο θα μας πάρουν και τα νησιά μας

      1. Τα νησιά τα εχουν πάρει ηδη. Γι αυτο τωρα τους στέλνουν στην ενδοχώρα, για να πάρουν και ολη την υπόλοιπη Ελλαδα. Κι εμεις τι κανουμε;;; Καθοοοομαστε!!! Η ζωή συνεχίζετε σαν να μην συμβαίνει τιποτα. Λογικα θα επρεπε να ειμαστε ολοι στους δρόμους και να ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να φύγουν ολοι οι λαθρο. Κι αν δεν το καταφέρουμε με το καλο, τοτε………………

        1. 8 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ 1 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΛΑΘΡΟ ΟΡΚ ΔΡΟΜΟ ΔΕΝ ΘΕΣ ΕΛΑ …..ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΕΡΘΕΤΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΔΙΑΔΟΙΚΤΙΟΥ…………..

          1. Ελληνικα σωστα μαθε να γραφεις πρωτα και μετα κανε προσκλησεις καραγκιοζη ,θες να σε παρουμε και στα σοβαρα παλιοαλβανε το παιζεις και πατριώτης !!

    Comments are closed.