ΏΡΑ 20.41: ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΑΚΕΛΕΙΟ! ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ! ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ, ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΚΟΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΡΘΙΕΣ

    Κοινοποίηση:
    1-4

    Οι ψευτοαπειλές των Τούρκων είναι καθημερινές πια σε σημείο να έχουν καταντήσει γελοίες.

    Αλλά όταν πια έχουν περάσει τα χρόνια, γνωρίζεις το γείτονά σου όσο και τη γυναίκα σου οπότε οι προκλήσεις των τουρκαλάδων περνάνε πια στα ψηλά.

    Αναγνώστης του ΜΑΚΕΛΕΙΟ που έχει φάει τα νιάτα του στο τιμόνι αφού είναι ιδιοκτήτης νταλίκας μας μεταφέρει μια εικόνα που ελάχιστοι ξέρουν και θα μπορούσε να αποτελέσει μια ειρηνική μάχη έναντι των Τούρκων εκεί που θα τους τσούξει. Στην οικονομία.

    Όπως είναι γνωστό, η Τουρκία κάνει 17 δισ ευρώ/χρόνο εξαγωγές προς την Ευρώπη. Άλλωστε, αποτελεί τον μεγαλύτερο πελάτη της τουρκικής οικονομίας αφού αποτελούν το 85% των τουρκικών εξαγωγών.

    Σύμφωνα με τον αναγνώστη, χιλιάδες τουρκικές νταλίκες περνούν καθημερινά από το Τελωνείο των Κήπων και μέσω Ηγουμενίτσας φτάνουν στην Ανκόνα.

    Ποια Κυβέρνηση θα έπαιρνε την απόφαση να κλείσει το τελωνείο; Η Κυβέρνηση που αποτελείται από τις κότες του ΣΥΡΙΖΑ; Αυτή που ξεπούλησε και ξεπουλάει κάθε τι ελληνικό;

    Μόνο μια πατριωτική Κυβέρνηση θα έπαιρνε την απόφαση να κλείσει το τελωνείο και να “Φρακάρει” το 85% (επαναλαμβάνουμε) των τουρκικών εξαγωγών. Η ζημιά που θα πάθαιναν θα ήταν τρομακτική.

    Την ίδια ώρα, η εναλλακτική της Βουλγαρίας, μόνο ασύμφορη είναι, αφού σύμφωνα με τον επαγγελματία που επικοινώνησε μαζί μας, το τελωνείο εκεί είναι μικρό, κάκιστοι οι δρόμοι, διαφθορά παντού (πρέπει να δωροδοκήσεις τους αστυνομικούς για να μην σε ξετινάξουν) και φυσικά πολύ περισσότερα χιλιόμετρα άρα έξτρα καύσιμα.

    Όπως και ο ίδιος έτσι και εμείς δεν ονειρευόμαστε. Ξέρουμε όλοι τι μας κυβερνάει. Όμως μόνο με τέτοια μέτρα θα απαλλαχτούμε από τον τουρκικό επεκτατισμό. Πόλεμο κανείς δεν θέλει. Φαίνεται όμως ότι υπάρχουν κι άλλοι τρόποι και η Τουρκία είναι εκτεθειμένη σε αυτούς.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. Τι πιο απλό από το να σε λιώσουν οι νταλίκες.
      Μην αυτοκτονήσεις έτσι, φρόντισε να ζήσεις για την πατρίδα που σε χρειάζεται.
      Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να σταματήσεις νταλίκα με τουρκικά προϊόντα….

    2. και τα πλαίσιο με τις φτηνές τηλεοράσεις τούρκο-χ αλλά και τον όμιλο πορτοκαλίδη με τα τουρκοσποροέπιπλα ιστικμπαλ που τα διαφημίζουν με φόντο το Παρίσι, και πάρα πολλές ηλεκτρικές συσκευές τουρκίας συνήθως ΒΕΚΟ αλλά οι τούρκοι αγόρασαν πολλά ονόματα από εταιρείες που έχουν κλείσει, ποιόόός θα τους αντιμετωπίσει;;;;;

    3. Στέφανε συμφωνώ πολύ σωστη η κίνηση πολύ σωστά να σφραγιστουβε διαδρομή και διαδρομές προς και από την χώρα μας .
      ..με ταυτόχρονη ειρηνική διαμαρτυρία μας ολοων αυτών που στηρίζουμε τη διαδραστικοτητα αυτή .Μπορουμε να πετυχπυμε πολα ερωμενοι και πολλα περισσότερα. Καο γω το σωμα μου θα ξαπλωσω μπροστά στο τελωνια να μη περάσει καρφιτσαα .το υπόσχομαι στο μεγααλεξανδρο μπορω και θα το κάνω. Με η χωρις πατριωτικη Βοήθεια και συμβουλή. Μπορω και θα το κάνω. Την στηριξει που να εχεις εκει πέρα και παντού. Παντα.

      1. Τι πιο απλό από το να σε λιώσουν οι νταλίκες.
        Μην αυτοκτονήσεις έτσι, φρόντισε να ζήσεις για την πατρίδα που σε χρειάζεται.
        Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να σταματήσεις νταλίκα με τουρκικά προϊόντα….

    Comments are closed.