ΑΓΡΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΡΑ. ΟΙ ANONYMOUS GREECE ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ

    Κοινοποίηση:
    anonymous-1200

    Δεύτερη κυβερνοεπίθεση σε στόχο της Τουρκίας πραγματοποίησαν οι «Έλληνες Anonymous».

    Αυτή τη φορά η ομάδα χάκερ «έριξε» τον ιστότοπο του τουρκικού υπ. Άμυνας.

    anonymous

    Νωρίτερα η ίδια ομάδα είχε θέσει εκτός λειτουργίας και την ιστοσελίδα του τουρκικού ΥΠΕΞ, συνοδεύοντας την ανακοίνωση της ενέργειάς τους με τον υποτιμητικό χαρακτηρισμό «Μογγόλοι» για τους Τούρκους.

    Το μεσημέρι της Κυριακής ομάδα Τούρκων χάκερ «χτύπησαν» τον ιστότοπο του Δήμου Χαλκηδόνας, αναρτώντας φωτογραφία με την τουρκική σημαία και τον Κεμάλ Ατατούρκ.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Βρωμιαρηδες Τουρκοι χρειαζονται ενα γερο μαθημα δυστυχως ο μεσος Ελληνας εχει γινει μαλθακος με αδυναμους διεφθαρμενους πολιτικους

    2. ΕΝΑ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ , ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΥΣΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ , ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΧΘΕΣ , ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ & ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΟΣ ΜΕΣΑ & ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΠΛΕΟΝ ΜΠΕΣΑ !!

    3. Oi μογγόλοι προτιμούν να κάνουν deface σε κάποιες ελληνικές ιστοσελίδες τύπου ψησταριά ο Πλάτανος Δήμου Περαχωρίου, τρυπιες φυσικά από ασφάλεια, μονο και μόνο για να περνούν τα μογγολοπρεπή τους μηνύματα. Οι δικοί μας προτιμούν πιο καίρια κτυπήματα σε νευραλγικές για τους μογγόλους ιστοσελίδες. Αυτό δείχνει και την διαφορά στην ψυχοσύνθεση των δύο λαών. Ο ¨ελληνας θα αργήσει μα χτυπήσει στο ψαχνό ενώ ο μογγόλος προτιμά να χτυπά εκ του ασφαλούς μικρούς στόχους με φαντεζί banners. Για κάνα χασισάκι καλοί είναι..

    4. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ……. ΑΥΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΚΟΡΟΙΔΑ , ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΚΟΡΟΙΔΑ ΟΣΟΝ ΝΟΜΙΖΑΝ ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ …. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΛΛΑ ……..

    5. Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ αξίζει στα παιδιά!!!!!!!!!!!

    Comments are closed.