ΑΓΡΙΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗ!! “ΠΙΝΕΙ ΚΟΚΕΣ, ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ; ΠΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ” – ΤΟΝ “ΔΙΝΕΙ” ΣΤΕΓΝΑ Η ΜΑΝΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ – ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΟΣΟΥΝ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ;;; ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ…

    Κοινοποίηση:
    δγ

    Μετά την καταγγελία που έκανε στον Θέμη Αδαμαντίδη η σύντροφός του για βίαιη συμπεριφορά, έρχεται μια ιστορία από το παρελθόν να δώσει νέα διάσταση στην υπόθεση.

    Ο τραγουδιστής αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο να μην πλησιάσει την πρώην σύντροφό του στα 100 μέτρα και να μην επικοινωνήσει μαζί της με κανένα τρόπο.

    Η ίδια είχε καταθέσει μήνυση και εξήγησε αναλυτικά τα πολλά περιστατικά βίας που είχαν σημειωθεί στο παρελθόν. Βέβαια σε όσα θα διαβάσετε παρακάτω, δεν δίνεται η απάντηση σχετικά με το γιατί η κυρία καθόταν με τον Αδαμαντίδη επί 15 χρόνια αφού ζούσε μία κόλαση;; Όχι μόνο κάθησε αλλά του έκανε και δύο παιδιά γιατί προφανώς τα φράγκα ήταν πολλά…

    «Έκανε τα ίδια ακριβώς πράγματα»

    Καταπέλτης ήταν όμως και η πρώην σύντροφός του Αναστασία Στεφάνοβα, με τον οποίο ο Θέμης Αδαμαντίδης έχει δύο ανήλικα παιδιά.

    Η Στεφάνοβα μίλησε στο Debater.gr για τα όσα έζησε 15 χρόνια δίπλα στον τραγουδιστή και γιατί τον εγκατέλειψε.

    «Έχω και χαρτί από ιατροδικαστή, έχω κάνει μήνυση στο τμήμα, έχει γίνει καταγραφή επτά φορές. Με είχε χαστουκίσει, πήγε να με πνίξει μια φορά, με είχε ρίξει σε μια καρέκλα, τα πόδια μου ήταν μελανιασμένα» ανέφερε η ίδια και συνέχισε: «Επιτέλους να καταλάβει ο κόσμος ποιος είναι… Παίζει θέατρο. Στο σπίτι είναι άλλος άνθρωπος, βρίζει… Πίνει κόκα, δεν το ξέρετε; Είναι εξαρτημένος. Πίνει εδώ και 25 χρόνια από το πρωί, τι να λέμε τώρα;».

    Η πρώην σύντροφος του τραγουδιστή εξήγησε γιατί έφυγε από τη χώρα με τα δύο της παιδιά. «Έχω έναν γιο 12 χρονών και έναν γιο 5 χρονών. Πήρα τα παιδιά και έφυγα. Ούτε τα βλέπει, ούτε ενδιαφέρεται. Με το ζόρι μου στέλνει 500 ευρώ για τα έξοδα των παιδιών, τον παρακαλάω. Τα παιδιά είναι εκτός γάμου. Δεν τον παντρεύτηκα, συζούσαμε 15 χρόνια. Εννοείται πως το μετάνιωσα. Άντεξα πολύ, γιατί είχα τα παιδιά μικρά».

    «Η ψυχολογική φθορά που είχα μαζί του… Βρισιές, υποτιμητικά σχόλια για τις γυναίκες. Έχω πολύ θυμό μέσα μου. Είχα φτάσει να πηγαίνω σε ψυχιάτρους… Η κυρία αυτή άντεξε για έναν χρόνο, ενώ για 15 χρόνια. Μεγάλωνα τα παιδιά μόνη μου. Ήταν ανύπαρκτος. Μέρα-νύχτα είναι στις λέσχες. Δουλειά, λέσχες, γκόμενες… Κι έξω βγαίνει το καλό παιδί, ο αδικημένος».

    «Η ζωή μου ήταν μια κόλαση»

    Η Αναστασία Στεφάνοβα αποκάλυψε ότι θα προχωρήσει τις νομικές διαδικασίες εναντίον του.

    Η ίδια αναφέρθηκε σε ανατριχιαστικά περιστατικά που συνέβησαν τα 15 χρόνια της κοινής τους ζωής και ευχαριστεί τη νέα του σύντροφο για την στήριξή της.

    «Είμαι η μητέρα των παιδιών του, έχω δύο γιους με τον Θέμη Αδαμαντίδη, τον Θέμη 12 ετών και τον Γιώργο 5 ετών. Ήμουν 15 χρόνια μαζί του, η ζωή μου ήταν μια κόλαση.Την υποστηρίζω την Βαρβάρα και αυτά που λέει η κοπέλα είναι όλα αλήθεια . Αυτή πέρασε χειρότερη ζωή από τη δική μου δίπλα στον Θέμη. Του έκανα κι εγώ μήνυση τον Φεβρουάριο του 2020, αλλά δεν είχα λεφτά για να πληρώσω δικηγόρο και η υπόθεσή μου δεν προχώρησε.Με είχε χτυπήσει μπροστά στα παιδιά. Μια μέρα κάπου είχε πάει, ήρθε στο σπίτι μετά από πέντε μέρες κι άρχισε να με βρίζει και να με χαστουκίζει . Μου έφυγε το κεφάλι από τα χαστούκια και πάνω στον καβγά χτύπησα πάνω σε μια ξύλινη καρέκλα κι είχαν μελανιάσει τα πόδια μου. Αυτός αφού με χτύπησε , σηκώθηκε κι έφυγε.Τότε πήγα κι έκανα τη μύνηση. Του είπα ότι έκανα μήνυση αλλά αυτός δεν πτοήθηκε, συνέχισε να κάνει τα ίδια.

    Έχω φάει πολλά χαστούκια από τον Θέμη, με είχε σπρώξει και είχα σπάσει τα πλευρά μου. Καλούσα την αστυνομία κι αυτός έφευγε από το σπίτι. Γινόταν καταγραφή περιστατικού και τελείωνε εκεί το θέμα. Μετά από τρεις μέρες επέστρεφε στο σπίτι, κλωτσούσε την πόρτα και ξανά τα ίδια Δεν άντεξα άλλο αυτήν την κόλαση μαζί του… κουράστηκα, το καταλαβαίνετε; Μάζεψα τα παιδιά μου κι έφυγα μακριά του για να σωθώ . Εγώ αρρώστησα μαζί του.

    Έχω χαρτί από ιατροδικαστή και μετά το περιστατικό με την Βαρβάρα σκέφτομαι να προχωρήσω κι εγώ τη δική μου μήνυση.

    Δεν μου δίνει διατροφή για τα παιδιά, δεν μου δίνει λεφτά για τα διαβατήρια των παιδιών ώστε να μπορέσω να τα φέρω για λίγες μέρες στην Ελλάδα για να δουν τους νονούς τους και τους συγγενείς μας. Με βρίζει στο τηλέφωνο, με αφήνει να πεινάω με τα παιδιά αλλά εγώ δουλεύω εδώ στη Βουλγαρία και προσπαθώ να ζήσω αξιοπρεπώς μαζί με τα παιδιά μου. Στέλνει χρήματα, μόνο όποτε το θυμάται. Και να σας πω και κάτι ; Η Βάρβαρα, με έχει στηρίξει και μου έχει στείλει χρήματα από το δικό της λογαριασμό για να ταΐσω τα παιδιά του και την αγαπώ πολύ.

    Όλα τα χρόνια με απατούσε, «σύννεφο» το κέρατο. Όλα αυτά τα χρόνια δεν μίλαγα, υπέμεινα πολλά κι όταν του ζήτησα να χωρίσουμε, τότε σήκωσε χέρι πάνω μου. Τον έδιωχνα από το σπίτι κι αυτός με έβριζε και με χτυπούσε. Όλα αυτά έναν χρόνο πριν χωρίσουμε οριστικά και φύγω να πάω στην Βουλγαρία . Την πιστεύω την Βαρβάρα γιατί ο Θέμης πληγώθηκε όταν έφυγα από το σπίτι μαζί με τα παιδιά και πήγα στη Βουλγαρία. Κι άρχισε να ξεσπάει πάνω στην Βαρβάρα, πιστεύω . Πληγώθηκε ο εγωισμός του. Δηλώνει ότι έχει 5 γιους και δεν τον νοιάζει για τα παιδιά του, καθόλου  Δεν θα κρυφτώ, τελείωσε για μένα ο Θέμης».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    26 Σχόλια

    1. ΔΕ ΤΟΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΓΚΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΑΪΝΑΚΙΑΣ ΚΑΙ ΒΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ. ΕΝΑ ΤΖΑΝΚΙ ΜΕ ΦΩΝΗ ΕΙΝΑΙ.

    2. Έτσι καταφέρεστε εναντίον μιας γυναίκας που πάλευε χρόνια να μην διαλυθεί η οικογένεια της ;;;;;;;;; Υποστηρίζετε τον ναρκομανή αληταρά … Δεν θα δείτε την Βουλή των Ελλήνων ούτε απ’ έξω με τόσο βάρβαρες πεποιθήσεις . Ντροπή σας .

    3. Ναι είχε τα λεφτά και τα πινε,εσύ γιατί πήγες κοντά του σαν το …τανάκι;Για τα φράγκα δεν πήγες;Του τα τρωγες κανονικά,τσούλα

    4. Όλα τα χρόνια με απατούσε, «σύννεφο» το κέρατο. Όλα αυτά τα χρόνια δεν μίλαγα, υπέμεινα πολλά κι όταν του ζήτησα να χωρίσουμε, τότε σήκωσε χέρι πάνω μου.
      Δηλαδή έτρωγε ξύλο 15 χρόνια αλλά σήκωσε χέρι όταν τον ζήτησε να χωρίσουν;

    5. Ηλθε η βουλγαρα, τουφαγε καμποσα.ισως να τον εκανε και τζογαδορο με τον τροπο που εχουν οι αλλοδαπες που πλυμηρισαν εδω μετα το 90, αφου οι ελληνιδες εχουν σηκωσει ψηλα τον πηχυ.Και αυτο επι σημιτη εφτασσε στο κατακορυφο.τωρα η βουλγαρα κανει τη καταγγελια. τοσα χρονια τι εκανε?

    6. Έβαλε ο Αδαμαντίδης τον μπάσο ψιλό τακουνάκια Κουγια δικηγόρο ο οποίος Κουγιας είναι προστατευόμενος του γκάγκστερ σαπιοκοιλια του Πειραιά Και κάνει μηνύσεις για κλοπή Αντι να οδηγήσει τον πελάτη του Αδαμαντίδη σε κλινική αποτοξίνωσης και εθισμού τζόγου κάπου στην Ελβετία τον βάζει σε διαδικασίες να γελοιοποιηθεί
      Και όμως αυτοί οι φελοι δικηγόροι χωρις σπουδές και μεταπτυχιακά στο εξωτερικό προοδεύουν στην Ελλάδα της απάτης και διαφθοράς και ρεμπεσκιας

    7. ΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΜΕ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΣΑΣ ΛΥΠΑΜΑΙ. ΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ο ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ? ΣΠΟΥΔΑΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΥΤΑΝΙΤΣΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΡΡΑ ΓΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΚΟΡΟΙΔΟΥ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΟ Μ@@@ΝΙ ΤΟΥΣ!! ΚΑΗΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΩΣ ΣΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ.

    8. Το θλιμμένο αγόρι μας βγήκε κτήνος και εξαρτόμενος από κόκα και χαρτοπαιξία. Θέμη έχεις ξεφύγει πολύ. Η εικόνα σου καταστράφηκε. Εχεις γίνει ρεντίκολο. Κρίμα την φωνή σου.

    9. Το τι πάθη έχει δεν τν αφορουν τν πρώην του ήρθε λαθρομεταναστρια τν τυληξε τν εφαγε λεφτα κ μετα απο τοσα χρονια θυμηθηκε οτι τν κακοποιουσε. Τραβε στην πατριδα σου κ εσυ κ ολες μονο προβληματα μας δημιουργειτε εδω… Οπου βλεπετε χρημα τρεχετε σαν τις μυγες στα σκατ…

    10. Καλο @ρχιδακι ηταν κι αυτος .
      Στα παιδια του που τα μεγαλωνει δουλευοντας στη βουλγαρια η γυναικα εδινε στη χαση και στη φεξη κανα χαρτζηλίκι αλλα στις λεσχες καθε μερα να τα ακουμπα και στη κοκα που απο παλια το ξεραμε οτι επαιρνε.
      Σταματηστε να τον υπερασπίζεστε ενα καθηκι ειναι και τιποτα αλλο

    11. Τί μιλάς κι εσύ,αφού για τα φράγκα πήγες κοντά του,καλό τανάκι κι εσύ

    12. ΕΝΩ ΑΥΤΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΡΟΥΦΟΥΣΑΝΕ ΚΟΚΑ. ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ.. ΡΕ ΟΥΣΤ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΥΠΟΚΡΙΤΩΝ. ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΝΑ ΛΙΘΟΒΟΛΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΘΕΜΗ. ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΕΙΟΙ Κ ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΙ. ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΑ

    13. ΠΡΕΖΑΚΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΛΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΑΥΤΗ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΑΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΠΕΘΕΡΙΑΖΑΜΕ

    14. Άμα έχεις αδυναμίες σε προμοταρουν και σε έχουν στο χέρι ανά πάσα στιγμή ειδικά άμα δεν τους κάνεις τα χατίρια,τραγουδήσεις τζάμπα δηλδ εκεί που θα σου πούνε τότε σου ρίχνουν λάσπη με κοινές και άλλες διαστροφές και τέλος τα φράγκα πέφτεις στη πείνα και εξαφανίζεσαι από το προσκήνιο.

    15. Όταν τολμάμε όμως να πούμε γιατί δε μιλούσαν οι βιασμενες του Φιλιππίδη τόσα χρόνια, πέφτετε να μας φάτε. Όταν λέμε ότι δε μιλούσαν, για να κάνουν καριέρα. Για τον Αδαμαντίδη μετράνε αλλιώς τα πράγματα;

    16. Κοίτα η κυρία όταν μιλάει έτσι για των πατέρα των παιδιών της δεν είναι σωστή μπορούσε να πει ότι αυτός είναι ο πατέρας σας δεν τεριαξα μαλώνουμε κλπ το να πει πίνει κόκα από το πρωί μέχρι το βράδυ και πεζει χαρτιά είναι πολλή δύσκολο για τα παιδιά δεν είναι σωστή τα φράγκα τώρα όλους αυτούς είναι φίρμα τα χρωστάνε κλπ αν σου πω ότι περνούν δάνειο και εργαζοντε τζάμπα με ένα 50 την βραδιά κλπ δεν θα το πιστέψεις είναι φίρμα τα έχει φέρει δεν τους αφήνεις τελοιωσε ,,,,είναι άρρωστοι ο βοσκοπουλος χεχοταν επάνω και των κάλυπταν τη να πούμε τώρα απλά η Γκρέκο είχε και αυτή άλλες πλάτες τα γνωρίζεις καλύτερα τα παιδιά της είναι μικρά κακώς μιλάει έτσι δημιουργεί προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν με λίγα λόγια δεν χαλάς όνομα φίρμας το προφυλάσεις δεν πουλάει αυτό ο κόσμος γνωρίζει μην τα διαλύετε όλα ο Διονυσίου επερνε ο Καζαντζίδης το ίδιο χιλιάδες όλοι σχεδόν με λίγα λόγια αυτού του είδους η άνθρωποι φεύγουν φίρμες και δεν προκύπτει να ανηξουν το στόμα στην νέα πιάτσα που θέλουν να δημιουργήσουν κλπ είναι πχ σαν τον Άκη Πάνου που πήγε ο μάγκας να βγάλει την κόρη του στο κλαρί στην πουτανα πουτανιες δεν περνάνε αν το πιάνεις τη λέω θα ήταν 1967 1970 ένα βραδι είχαν πάει μπουζούκια τότε ακόμα ήταν τα ταβερνάκια ο πατέρας είχε φύγει από Μπάτσος μέσα στην οικογένεια ήταν ο βιολιτζήδες πάνω από 1,5 αιώνα αυτός που ήθελε να μάθω εγώ την τέχνη μου είχε κάνει μαθήματα μετανιωμένος σήμερα διότι μου είχε μιλήσει διαφορετικά ότι να το μάθω από 5 χρον διότι θα μπει πανεπιστήμιο και θα μου φέρει ψωμί τελικά αρρώστησε πέθανε νωρίς κλπ αυτό το βράδυ περνούν την κομπανία και ερχοντε σε σπίτι της περιοχής για χαρτί μέσα και ο πατέρας ,,αυτό το βραδι ήταν ένα διαφορετικό πρόσωπο μαζί ο Διονυσίου το σπίτι ήταν συγγενικά τα ξημερώματα μπουκάρει η αστυνομία δεν έπιασε κανέναν μόνο το ιδιοκτήτη όχι για παράνομο τζόγο αλλά για δενδρολίβανο έξω από την τουαλέτα το αποτέλεσμα έφαγε 2 χρόνια εξορία Κορσική και 1 χρόνο Καλαμάτα ορεινή περιοχή ο πατέρας δεν έπεσε τζόγος παράνομος γινόταν σε σπίτια και στην γιαγιά μου όταν κέρδιζαν επερνα χοντρό χαρτζιλίκι και πάντα έφερναν θεότητες σοκολάτες αν την θυμασε της πολλής μεγάλες γιατί ξέρω για των Διονυσίου γιατί είπαν ότι αυτός κάρφωσε δενδριλιο,κλπ θα το είδε από το παράθυρο αλλά από που να έκανε το τηλέφωνο είχε πάει μάλλον καρφωτη για το τζόγο και για να μην τους πιάσουν το έριξαν δενδρολίβανο γιατί ήταν σημαντικά πρόσωπα μαζί

      1. Χέσε μας μωρέ έλλια. Σιγά μην πέσει απ’ το βάθρο ο γυφτόγυφτας…

    17. Εαν ητανε τοσο κακος οσο λενε!! γιατι καθοντουσαν και δεν εφευγαν και η δυο και η κυρια εκανε και δυο παιδια.

    18. Τι εχουνε πάθει όλες ρε ; η μια κάθετε 15 χρονια μαζί του και κάνει παιδιά και δεν μιλάει, η άλλη έχει υποστεί βιασμό πριν 20 χρονια και το θυμάται τωρα ;
      Είναι πολλά τα φράγκα τελικα;

    19. Όταν τον γνώρισε ήταν άλλος? Δεν τον ήξερε τι κουμάσι είναι? Αλλά η γνωστή ανωμαλία των γυναικών να έλκονται από σκουπίδια. Όταν μετά τις κερατώνουν, τις χτυπάνε, τις σκοτώνουν πέφτουν από τα σύννεφα

    20. ΡΕΜΑΛΙ ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΕΝΑΝΤΙ ΑΔΡΑΣ ΑΜΟΙΒΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΘΥΜΩΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΩΝ. ΤΟ ΝΑΡΚΕΜΠΟΡΙΟ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ ΑΛΛΩΣΤΕ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ.

    21. Καλός μ@λ@κ@ς είναι και αυτός! Καραγκιοζιλικια!

    22. …….καταστασεις τυπου ανατολης του 1850-1900.

    23. Μαγκια του και προσωπικες αδυναμιες του! Σαν τραγουδιστης ανηκει στην Ελιτ!
      Κανε ενα σχημα ρε Θεμη με το Καρρα να τιναξετε τη μπανκα στον αερα!

    Comments are closed.