ΑΓΡΙΟ ΧΤΥΠΗΜΑ! ΚΡΑΝΙΟΥ ΤΟΠΟΣ Η ΕΛΛΑΔΑ – ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΘΑ ΑΝΑΓΕΡΘΟΥΝ ΝΕΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ

    Κοινοποίηση:
    ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

    Τη δημιουργία 20 νέων κέντρων φιλοξενίας λαθρομεταναστών φαίνεται να σχεδιάζει η κυβέρνηση.

    Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας, θα πρόκειται για δομές «ελεγχόμενης φιλοξενίας», οι οποίες θα έχουν δυναμικότητα από 500 έως και 2.000 θέσεις η καθεμία, ούτως ώστε να καταστεί εφικτή η διαμονή σε αυτές ενός αριθμού λαθρομεταναστών που θα κυμαίνεται μεταξύ 20.000 και 25.000 ατόμων(υπήρχε και στην Μόρια σχεδιασμό αλλά οι 2.800 έχουν γίνει 25.000 και άνω).

    Το τελικό σχέδιο για τη χωροθέτηση των νέων δομών αναμένεται να συζητηθεί σε ευρεία κυβερνητική σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τρίτη, 4 Φεβρουαρίου.

    Βασική παράμετρος για την απόφαση που θα ληφθεί, είναι η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη γεωγραφική διασπορά των προσφύγων στην υπόλοιπη Ελλάδα και κεντρικός στόχος ο τερματισμός της ασφυκτικής κατάστασης που έχει διαμορφωθεί στα νησιά του Αιγαίου.

    Έτσι, για την εγκατάσταση των νέων δομών θα συζητηθούν δύο περιοχές στην Κρήτη (Ρέθυμνο, Ηράκλειο), τέσσερις στην Πελοπόννησο (Μεσσήνη, Ναύπλιο, Τρίπολη, Σπάρτη), δύο στη δυτική Ελλάδα (Πύργος Αμφιλοχία), πέντε στη Στερεά Ελλάδα (Άμφισσα, Οινόφυτα, Θήβα, Λιβαδειά, Μαυρομαντήλα Φθιώτιδας), δύο στη Θεσσαλία (Τρίκαλα, Λάρισα), τρεις στην Ήπειρο (Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα), τρεις στη δυτική Μακεδονία (Γρεβενά, Φλώρινα, Κοζάνη) και μία στην κεντρική Μακεδονία (Πιερία).

    «Τα σύννεφα του μεταναστευτικού είναι από πάνω μας και προσπαθούν να μας καλύψουν» είπε μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, περιγράφοντας την κατάσταση στη Λέσβο, ο δήμαρχος του νησιού, Στρατής Κύτελης.

    Χαρακτηρίζοντας «πολύ δύσκολη» την κατάσταση εξήγησε πως, συνολικά στο νησί φιλοξενούνται 25.000 αιτούντες άσυλο, στο δήμο Μυτιλήνης, οι 20.000 εκ των οποίων στη Μόρια, όπου η χωρητικότητα είναι 2.800 ατόμων.

    Αυτό που γίνεται μήπως στην Μόρια θα γίνει σε όλη την Ελλάδα; Κέντρα που τα βαφτίζουν να έχουν 500 και 2.000 άτομα θα φτάσουν να γίνουν πόλεις των 20.000 λαθρομεταναστών που κανείς δεν ξέρει από που προέρχονται.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    31 Σχόλια

    1. 400.000 ισλαμιστές σύριοι περιμένουν στα σύνορα Συρίας-Τουρκίας για να μεταφερθούν στην Ελλάδα…

    2. ΦΙΛΑΡΑΚΟ (ΟΔΟΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ) !! Η ΜΕ ΠΑΡΕΣΙΡΕ ΤΟ ΡΕΜΑ! !Η ΤΑΣ Η ΕΠΙ ΤΑΣ!! ΑΛΛΑ ΜΑΛΟΝ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΗ ΚΟΥΡΤΙΝΑ Ν0 1!!!

    3. Καλα μας κανουν τετοιοι που ειμαστε…..Διπλα στις λεξεις μαλακοπιτουρας και απαθες ορνιο …. επρεπε να ειναι οι φωτογραφιες ολων των “ελληνων”…

    4. Δεν ειναι μεταναστευση ουτε φιλοξενια αλλα εποικισμος. Ολοι ξερουμε τι εγινε με τους Ινδιανους.
      Οταν στα αλληλεγυα ρευματα λενε να ψοφήσει η Ελλαδα να ζησουμε εμεις ,πλεον καταλαβαινεις οτι ενοουν να γεμισουν τις τσεπες τους λεφτα απο την ΜΙΤ παγαλιζοντας εμετικα την θολη ιδεολογια τους.Ολοι ψαχνουν ενα ΧΥΤΑ τριτοκοσμικων και δυστηχως το εδωσαν στο πιατο οι πλουτοκρατωρες ολιγαρχικοι

    5. μετα τον κουλη μην ξεχασετε να βγαλετε και τον παπαντρεου παλι,και μετα τον τσιπρα οκ, χρησιμοι ηλιθιοι νεοελληνες ραγιαδες?

    6. να μην ξεχασετε μετα τον κουλη να ψηφισετε τον παπαντρεου,και μετα παλι τον τσιπρα,για να παιρνουν σειρα ολοι οι καλοι, ααααα ξεχασα δωστε βρε χρησιμοι ηλιθιοι ψηφοφοροι και τις γυναικες και κορες σας στους καημενους ισλαμορκ για να τους μαγειρευουν

    7. Όσο μένουμε εε θα τρώμε γερμανικές π@υτσες, προσβολές. Θα ζούμε την επίγεια κόλαση. Εάν οι Γερμανοί δεν δώσουν το χρίσμα πότε σε τσιπρα πότε σε Μητσοτάκη ξέροντας εκ των πρωτερον πως θα ενεργήσουν υπέρ των συμφερόντων του γερμανικού κράτους, καμμια πολιτική δύναμη στην Ελλάδα δεν βλέπει κυβέρνηση. Μην σπάτε τα νεύρα σας βρίζετε κτλ. Όσο μένουμε Ευρώπη η κατάσταση θα πηγαίνει ολοένα προς το χειρότερο. Οι Γερμανοί έχουν απαγορεύσει στην Ελλάδα να διώχνει λαθρομετανάστες.

      1. Τους διώχνουμε!!!Όλα αυτά για Γερμανία και ΕΕ είναι φτηνές δικαιολογίες.Και οι Όυγγροι είναι στην ΕΕ και μια χαρά διώχνουν τους Λάθρο.Να δούμε βέβαια και τους μεθύστακες Άγγλους αν τώρα που είναι εκτός ΕΕ θα διώξουν έστω έναν Λάθρο.Πηγαίνε μια βόλτα στο Λονδίνο και δεν θα βρείς λευκό Άγγλο ούτε για δείγμα Λονδινιστάν κανονικό.

    8. Ο Κούλης ολοκληρώνει τήν επαίσχυντη αποστόλή του πού έχει αναλάβει από τήν ΕΕ,καί από τήν
      Μέρκελ δηλαδή τήν αλλαγή πληθυσμού καί τήν ισλαμποίηση τής Ελλάδας.Ο υποχθόνιος εβραίος
      Σόρος θά πραγματοποιήση ένα αιώνιο εβραϊκό όραμα.Τήν ολοκληρωτική καταστροφή τής Ελλά-
      δας.Τό Μητσοταίκο σκατόσογο μεταβάλλει τήν Ελλάδα σέ ένα τεράστιο Χότ-Σπότ.Ντροπή,αίσχος
      καί καταισχύνη στόν προδότη Κούλη.Προδότης ο πατέρας προδότης ο γιός προδότρια η κόρη.
      Μία λαομίσητη τριάδα.
      ΓίάννηςΛάκων

      1. Ο δικός μας ο Κουμουτσάκος ειναι χειρότερος

    9. αντε!! γα@@@ΝΟΙ !!φευγω!!παω τουρκια!!να να δω μια ασπρη μερα!!30 χρονια!!αλητες!!πολιτικοι!!να με εχεται sto tako!!8%ΦΠΑ! !ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΖΙΣΩ!!ΑΝΤΕ ΓΙΑ! !ΖΙΣΤΑΕ ΜΕ ΤΑ ΑΛΜΠΑΝΙΑ! ΤΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΑ!! ΚΑΙ ΟΛΑ!ΤΑ ΑΝΙΑ!!! ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΤΑΙ ΦΕΡΕΙ!!!

      1. M με τον τροπο που συνταξες αυτές της μπουρδες από χιλιόμετρα βλέπουμε ότι εισαι αλβανος. Στο καλο να πας στο χωριο σου!!

    10. οι Μυτιληνιοι ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ , άνοιξαν της αγκάλες τους και έλεγαν ελατε , εδω οι κάλοι ελληνες , και τώρα λένε πάρτε τους και ψηφίζουν αριστερά !!!

    11. Οι Γερμανοί πληρώνουν τις π@υτανες τους για να σωθούν οι ίδιοι. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη λειτουργεί κάτω υπό γερμανικών εντολών. Καταστρεφεται η ωραιότερη χώρα του κόσμου στο όνομα της γερμανικής ευημερίας. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν ενδιαφερεται για τον λαό και την χώρα πάρα μονάχα πως να μην φτάσει το πρόβλημα στην Γερμανία. Τσιπρας Μητσοτάκης άνθρωποι των Γερμανών.

    12. Κάθε πόλη και Γήπεδο, κάθε χωριό και hot spot. Ελλάς Ελλήνων μουσουλμάνων !

    13. Πουστη κουλη γαμημενε θελω εγω καριολη να σε περασω την θηλια στο λαιμο σου προδοτοσκυλο γιος σκυλας.σκουπιδια του κερατα…

    14. Χτίζουν πολεις μεσα στις πολεις. Κοινωνίες ξένες απο την Ελληνικη, μεσα στην Ελληνικη. Ολοκληρες χωρες τελικα μεσα στην χώρα μας. Μας καταςτρεφουν αργα αλλα σταθερά. Κι εμεις, ενω ξερουμε τι γινεται, βλεπουμε που πάμε, δεν μπορουμε να οργανωθούμε και να κανουμε κατι για την καταιγίδα που ερχεται. Σε λιγο θα μας κυνηγάνε να μας διώξουν απο την πατριδα μας, οπως εκαναν στην Σμύρνη, στην Πόλη κλπ κλπ. Και τοτε οι ανθρωποι δεν περιμεναν να γινει κατι τετοιο, οπως και σημερα. Σημερα ακομα χειροτερα δεν μπορούν να το φανταστούν επειδη βρισκόμαστε στο 2020 και επειδη βρισκόμαστε στην ΕΕ. Κούνια που τους κούναγε. Αυτα τα πολιτικά σκουπιδια που ψηφίζουμε, μας πουλάνε και το χαίρονται. Σκοπος τους ειναι ο αφανισμός μας, επειδη αυτα τα σκουπιδια δεν ειναι Ελληνες και μας μισούν. Να δω ποτε θα βάλουμε μυαλό και θα τους πάρουμε με τις πέτρες, αντι να τους αγκαλιάζουμε και να τους χειροκροτούμε. Αυτοι ειναι οι δολοφόνοι μας και οι δολοφόνοι των παιδιων μας και της πατριδας μας.

      1. Τι θα γινει με εσενα βρε καραγκιοζη;;;; παντου γραφεις συνεχεια της ιδιες μαλακιες ;;; ενταξει δεν λεω γελαμε μαζι σου αλλα κοψε λιγο γινεσε κουραστικος δεν το καταλαβαίνεις;;; αι σιχτιρ πια!!!

        1. Έχει δίκιο ρε παλιοκαριόλη
          Απλά ξέροντας κ εσύ ο ίδιος πως είναι η αλήθεια κατατάσεσαι στις εξής κατηγορίες: του βολεμένου ανθέλληνα που την βρίσκει με τον αφανισμό της Ελλάδας και του λαού της και σε καμία περίπτωση δεν θέλει να αλλάξουν τα δεδομένα που έχουν ως σκοπό την ολική κατρακύλα και η άλλη κατηγορία του χέστη ραγιά που ξέροντας πάλι πως λέει ο άνθρωπος την αλήθεια προσπαθεί να δικαιολογήσει με ηλίθιες παρεμβάσεις την τραγική κατάσταση της χώρας μας
          Τελειώσατε ρε, σας έχουν πάρει όλοι οι κανονικοί Έλληνες είδηση και σας σκάβουν μαζικούς λάκους, γιατί οι μάσκες σας έχουν ήδη πέσει καιρό τώρα και μας επιβεβαιώνετε κάθε φορά που είστε αντίθετοι με την τραγική αλήθεια που αφορά την χώρα των Ελλήνων!

          1. Έσκασε κι ο καρπαζοεισπράκτορας “ιερο”λοχίτης. Διαδικτυακά μόνο, γιατί στο δρόμο όπου τους ξετρυπώσουμε τους τσακίζουμε. Μετράνε δόντια τα ναζιστικά καθίκια.

            1. αναρχικος μαλακας εισαι βλημα τωρα σας χρησιμοποιουν εσας τους απλυτους μετα δεν θα σας εχουν αναγκη και θα γινεται ατμος με την βρωμα σας

        2. Άκου να δεις σκουπιδι, αν δεν σου αρέσουν αυτα που γραφω, μπορεις ανετα να πας στον διάολο και ακομα παρα πέρα. Ζωα σαν κι εςενα δεν χρειάζεται ουτε η Ελλαδα, ουτε οι Ελληνες. Κανένας βρε απόβλητο της φύσης δεν σε αναγκάζει να διαβάζεις αυτα που γραφω. Ηλιθιο υποκειμενο. Αντε στα τσακιδια.
          Α, και κατι ακομα. Μη χρησιμοποιεις τον καραγκιόζη για ψύλλου πήδημα, γιατι ο καραγκιόζης είχε πολυ μεγαλύτερη αξια απο εναν βλακα σαν κι εςενα, γιατι με τον καραγκιόζη μεγάλωσαν γενιές και γενιές Ελληνων. Ηλίθιε!!! Αντε ψοφα που πιάνεις τζαμπα χώρο.

    15. ….σε 10-20 χρονια θα ειμαστε μισοι-μισοι!!!….και με την υπογεννητικοτητα να καλπαζει….τελος η Ελλας!!…μονο Ελληνες δεν θα κατοικουν εδω!!…φυσικοι αυτουργοι :ΠΑΣΟΚ.,ΝΔ….και ολοι οι προδοτες της μεταπολιτευσης!!!…ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ !!…ΕΚΤΕΛΕΣΑΤΕ ΑΡΙΣΤΑ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΚΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΣΑΣ!!

    16. Εαν κάποιος ιθύνων στο μεταναστευτικό μπορεί,να μας εξηγήσει τι είναι πρόσφυγας και τί μετανάστης. Εάν είχαμε κρατος,θα έβγαινε εντός εβδομάδων η απόφαση για τον πρόσφυγα.Ο μετανάστης είναι κάτι το διαφορετικό και είναι στην σημερινή κατάσταση μονό οικονομικό θέμα:Τότε ας μας εξηγήσουν οι βουλευταδες,σε ποιές φάμπρικες θα βάλουν αυτούς,τους οποίους θελουν ακομη να αφομοιώσουν στήν ελληνική κοινωνία.Αυτο πάλι είναι ανέκδοτο,πού μάς κάνει μάλλον νς κλαίμε,παρά να γελάμε.Ευχομαι σύντομα να εχουμε κράτος.

    17. αφιρεωμενο σε ο,ους τους μαλακιες ελληνες πολιτικους δημοσιους και….. τραπεζομαχους “πολιτες”..

      Όλα μας τα καράβια πίσω γυρίσανε
      σπασμένα τα κατάρτια, σχισμένα τα πανιά
      ήρθαν από την Σμύρνη κι από τα Μουδανιά
      Φέραν’ των εκκλησιών μας τα δισκοπότηρα
      παιδιά, γυναίκες, γέρους, γένος Ρωμιών πολύ
      τις ρίζες της φυλής μας απ’ την Ανατολή

      Μα ένα μικρό καράβι πίσω δε γύρισε
      ποιους κάβους αρμενίζει, ποια πέλαγα γυρνά
      και πουθενά δε βγαίνει, δε φτάνει πουθενά

      Χρόνια το καρτερούμε και χρόνια πέρασαν
      δεν το ‘δε μήτε ναύτης, μήτε θαλασσαϊτός
      μήτ’ ερημίτης φάρος, μήτ’ άστρο της νυκτός

      Τάχα να ‘χει βουλιάξει, τάχα να στοίχειωσε
      δεν θα ξανάρθει τάχα στην πατρική τη γη
      Ωιμέ, κι έχει φορτώσει το πιο ακριβό φορτί

      Όλα τα χάσαμε όλα, και μόνο φόρτωσε
      το πιο στερνό καράβι την ώρα του χαμού
      φόρτωσε την ελπίδα του ξαναγυρισμού

      Έλα μικρό καράβι, έλα ξεφόρτωσε
      δώσ’ μας το θησαυρό σου κι άνοιξε τα πανιά
      ολόισια για την Σμύρνη και για τα Μουδανιά

    18. Και μόλις φτιάξουν τα 20 κέντρα στην ενδοχώρα και απορροφήσουν τους 25.000 της Μόριας, και αφού οι λάθρο θα βλέπουν πλέον πως ναι επιτέλους τους πάμε και τους εγκαθιστούμε στην ενδοχώρα που είναι και ο απώτερος σκοπός τους, η Μόρια την άλλη μέρα θα γεμίσει ξανά με άλλους 50.000 οπότε θα φτιάξει ο Κούλης άλλα επιπλέον 40 κέντρα στην ενδοχώρα για να απορροφήσουν τους 50.000 της Μόριας. Και την άλλη μέρα η Μόρια θα γεμίσει ξανά με άλλους 100.000 οπότε θα ξαναφτιάξει ο Κούλης άλλα 80 κέντρα στην ενδοχώρα για να απορροφήσουν τους 100.000 της Μόριας. Και την άλλη μέρα η Μόρια θα γεμίσει ξανά με άλλους 200.000 οπότε θα ξαναφτιάξει ο Κούλης άλλα 160 κέντρα στην ενδοχώρα για να απορροφήσουν τους 200.000 της Μόριας. Και την άλλη μέρα… ξέρετε…. τα γνωστά……

    Comments are closed.