ΑΓΩΝΙΑ ΖΩΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΟΥΣ – Ο ΧΑΡΟΣ ΒΓΗΚΕ ΠΑΓΑΝΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ – ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΤΟΥ ΚΙΚΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΝΙΓΜΕΝΟΥΣ – Η ΛΙΣΤΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ – ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ Η ΚΟΥΛΑ – ΣΕ ΔΙΑΛΥΣΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    Κοινοποίηση:
    pineios-

    Ανησυχία για τους εγκλωβισμένους και σοκαριστικές καταγγελίες από διασωθέντες

    Με την ροή των πληροφοριών να έχει «παγώσει» από χθες το βράδυ για την κατάσταση που επικρατεί στις πληγείσες περιοχές, προκαλούν ανησυχία οι μαρτυρίες κατοίκων που μιλούν στα μέσα ενημέρωσης για πολλούς εγκλωβισμένους πολίτες.

    «Φόβοι για αρκετούς νεκρούς σε συγκεκριμένο σημείο» – Η μαρτυρία εθελοντή πυροσβέστη
    «Είναι αρκετά άτομα εύχομαι να μην επαληθευτούν οι φόβοι»

    Τραγική είναι η κατάσταση στον Παλαμά Καρδίτσας με εθελοντή πυροσβέστη να εκφράζει φόβους για «αρκετούς νεκρούς» που βρέθηκαν σε συγκεκριμένο σημείο.

    Συγκεκριμένα, ο εθελοντής πυροσβέστης, Φώτης Χατζηφώτης δήλωσε το μεσημέρι της Παρασκευής στο Open ότι «δύο στενά από εδώ και δεξιά υπάρχουν υποψίες [για άτομα χωρίς της αισθήσεις τους]. Είναι αρκετά άτομα εύχομαι να μην επαληθευτούν οι φόβοι. Δεν μπορείς να πλησιάσεις, μόνο με βάρκα και δεν ξέρουμε τι υπάρχει από κάτω».

    Σημειώνεται ότι επισήμως οι νεκροί από την κακοκαιρία Daniel ανέρχονται μέχρι τώρα σε επτά.

    «Η μητέρα μου πνίγηκε στο σπίτι»
    Νωρίτερα, γυναίκα από την Καρδίτσα δήλωσε στο Open ότι η μητέρα της έχει πνιγεί μέσα στο σπίτι της στον Παλαμά.

    Η ίδια δήλωσε βέβαιη πως η 97χρονη μητέρα της, που είναι κατάκοιτη, έχει χάσει τη ζωή της, καθώς το νερό στο σπίτι τους έχει φτάσει στα δύο μέτρα. Ήταν στο σπίτι με άλλα δύο συγγενικά πρόσωπα, τη νύφη και τον εγγονό της, αλλά δεν μπόρεσαν να την βγάλουν εγκαίρως.

    Ερωτώμενη από πότε έχει να επικοινωνήσει με τη μητέρα της, σημείωσε πως μίλησαν τελευταία φορά προχθές.  Ο ανιψιός της, ωστόσο, την ενημέρωσε πως «η γιαγιά έχει πνιγεί».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    24 Σχόλια

    1. Βγείτε στους δρόμους αλλιώς η ψυχοπαθής Κούλα θα μας στείλει όλους !

    2. ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ ΚΑΙ ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

    3. Τα αποτελέσματα τα έβγαλε η Σινγκιουλαρ Λότζικ 41 τακατό. Στις επόμενες εκλογές ίσως βγάλει 82 τακατό. Ζούμε στον κόσμο του Χάρυ Πότερ. Κούλη γμσου παραιτήσου.

    4. Κούλη πάρε την νοθεία σου από την Αμερική το Ισραήλ και τους Εβραίους και σήκω φύγε.Στο αεροπλάνο σκοτώνονται στα τρένα σκοτώνονται στα πλοία δολοφονούνται στις φωτιές καίγονται στις βροχές πνίγονται στα μπόλια έφυγαν όλοι από τον κόσμο αυτό μας έχεις χρεώσει μας κατα έκλεψες οι αυτοκτονίες γίνανε μόδα οι δολοφονίες στον δρόμο πέρασαν το BRONX και με λίγα λόγια μουνί πληρώνουμε για έργα και τα τρώτε εσείς και χρωστάμε κιόλας.Σαλτα ΓΑΜΗΣΟΥ οποίος πληρώσει ΔΟΥ ή ΤΕΒΕ ή οτιδήποτε άλλο είναι μαλάκας από την ώρα που γεννήθηκε.Σταματα να τους πληρώνεις γελοίε Έλληνα ραγιά και σκλαβε.

      1. Βλέπω στις δημοτικές να παίρνει ο κούλης 60%,είμαστε μαζόχες,μας αρέσει,βαράτε με το μαστίγιο,γουστάρει ο λαός

    5. Έχει μια αγωνία ο κουλης καί η μαφία τού πού εδώ καί μέρες δεν τρώνε, έχουν λιώσει από την στενοχώρια τους.

    6. Χρησιμοποίησαν το όνομα του Εβραίου προφήτη Δανιήλ για την κακοκαιρία. Αυτός, είχε το χάρισμα της μαντείας, όταν σκλαβώθηκα οι Εβραίοι,ερμήνευσε στον βασιλέα Βαλτάσαρ την προφητεία: «ΜΑΝΗ ΘΕΚΕΛ ΦΑΡΕΣ». Είπε, Μετρήθηκες, Ζυγίστηκες, Βρέθηκες λειψός!
      … Και η Βασιλεία σου τερματιζεται!!!
      Ποιος λοιπόν βάφτισε έτσι την κακοκαιρία ; Τι θέλει να πει στον κ. Μητσοτάκη ; Γιατί χρησιμοποίησαν το όνομα του προφήτη στην αγγλική γλώσσα ;
      Μήπως το μήνυμα έρχεται από το εξωτερικό…..

    7. Αναρωτιέμαι τι άλλο πρέπει να γίνει προκειμένου οι Αιλυνέζεζ να καταλάβουν πως όλες ανεξαιρέτως οι πολιτικοκοινωνικές επιλογές τους είναι είτε δολοφονικές, είτε αυτοκτονικές, είτε κ τα δυο.

      Συμπεριφορές, νοοτροπία, ύφος, λεξιλόγιο, κανονικότητες, νόμοι, τάξη, συνήθειες, χιούμορ, αρέσκειες, ακόμα κ η τέχνη π παράγουν – τα πάντα όλα νοσούν βαρύτατα, τα θύματα στοιβάζονται επί καθημερινής βάσης, ο τόπος ζέχνει πτωμαϊνη κ βοθρίλα

      Γιατί δεν εμπεδώνουν ότι ΟΛΑ είναι λάθος;

      Τα πρόσωπα, τα λόγια, οι πράξεις – ακόμα κ τα όνειρα τους είναι σάπια, έκφυλα, εκμαυλισμένα

      Τουλάχιστον, ας έχουν την ελάχιστη αξιοπρέπεια να αποδεχθούν το διαρκές έγκλημα π ενσαρκώνουν κ να ομολογήσουν – τουλάχιστον να τελειώσει πια αυτή η γελοιότητα με το κρυφό καμάρι

      ΔΕΝ είναι βιώσιμη μια πραγματικότητα π αφιερώνεται αποκλειστικά στην ιατροδικαστική εξέταση των ίδιων της των περιττωμάτων κ την αιώνια αναβολή απόδοσης δικαιοσύνης

      Ή, έστω αποδοχής ότι επικρατεί πλήρης ανομία στην άρχουσα τάξη κ συνεκδοχικά αυτό το ξεσάλωμα διαχέεται μέχρι κ το τελευταίο πεζοδρόμιο

      Δεν μπορώ άλλο να συζητάω καθόλου περί οτιδήποτε αφορά την Αιλυνέζικη κοσμοθεωρία, πραγματικότητα αλλά ούτε κ τις εξαιρέσεις

      Τι με νοιάζει εμένα τώρα αν στην χωματερή με τα τοξικά απόβλητα έχει ωραία θέα το ηλιοβασίλεμα;

      Αστο διάολο ρε, αρκετά μαγαρίσατε τα πάντα-όλα με τα πάντα-όλα-σας

    8. Τα βοθροκάναλα της διαπλοκής στηρίζουν ακόμα συμμορίαΝΔ

    9. Να ετοιμάζονται οι κρεμαλες θα έλεγα εγώ…να μπουκαρουμε στη βουλή..οργανωθειτε..ο κόμπος έφτασε στο χτένι!!

    10. Μεγάλοι άνθρωποι που φτωχά μεγάλωσαν αγωνίστηκαν να τραβάνε στα γεράματα αυτά τα πράγματα.Ξεσηκωθειτε ρε γαμωτο

    11. Τσοβόλα δωστα όλα.Που πήγαν τά λεφτά ρε Θεσσαλοί 40 χρόνια,από την ΕΟΚ πού μας έβαλε η ΝΔ καί δεν την ήθελαν το πασοκ καί οι αριστεροί;Αν δεν γίνει ένα πατριωτικό κόμμα με όλους μαζί δεν γίνεται τίποτα.Με 7-8 κόμματα καί όλοι νά θέλουν να κάνουν τον αρχηγό καί νά εξαφανίζονται σέ λίγα χρόνια.

      1. Έτσι ακριβώς, να καθίσουν στο τραπέζι και να παραμερίσουν όλοι τις μικροδιαφορές αν θέλουν να λέγονται πατριώτες και μπροστά στο συμφέρον της Ελλάδας να ενωθούν, όχι κομματιδια αλλά ένα πατριωτικό μέτωπο που θα το ακολουθήσουμε χιλιάδες λαού και είναι πολλοί εκεί μέσα στο μαντρί της ΝΔ και μεγάλο ποσοστό απ’αυτό το 50% που δεν πάει στις κάλπες. Επιτέλους πρέπει έστω και κρυφά να γίνουν προσεγγίσεις και να μεσολαβήσει κάποιος ώστε να βγει η φωνή και η αγάπη των Ελλήνων για την πατρίδα σαν μια γροθιά απέναντι στο σάπιο κατεστημένο. Δεν πάει άλλο. Τι διάολο δε βράζει το αίμα κάποιων, δεν αγανακτούν.

    12. Ήδη οι της ΝΔ ετοιμάζουν τον “αποκεφαλισμό” του περιφερειάρχη της Θεσσαλίας για το θέμα καθώς είχε λάβει δεκάδες εκατομμύρια για αντιπλημμυρικά έργα που προφανώς δεν έγιναν σωστά. Κλασική περίπτωση, όπως έκαναν τότε και οι Ζαίοι με τις πλημμύρες στην Μάνδρα που τα φόρτωσαν όλα στην Δούρου, έτσι κι εδώ θα τα πληρώσει ο Αγοραστός φταίει δεν φταίει (που σίγουρα έχει τεράστιο τμήμα ευθύνης αν δεν προχώρησε σε έργα ή σε σωστά έργα)….

      1. ποια εταιρία ανέλαβε μετά το 2020 τα “αντιπλημμυρικά” στην Καρδίτσα; ΓΕ… ΤΕ… ΓΕ… ΤΕ…ΤΕ.. ΤΕ…

        1. @Κιμ Ουγκ Ουν Β΄
          Κρύβε λόγια, θα την φάνε την Κούλα αν πάει να τα πασάρει σ’ αυτές…

        2. Φοβάσαι ρε φλώρε να πεις το όνομα Γεκ Τέρνα;Τρέμουν τα γόνατά σου;Από πίσω είναι ο πεθερός του Γεραπετρίτη,το μεγαλολαμόγιο

    13. Έχουν μούτρα και παρουσιάζονται στο λαό, έπρεπε να είναι ήδη παραιτημένοι όλοι τους. και οι 300 είναι τελείως άχρηστοι ,είναι μπαγλαμάδες και βρώμικοι ψυχή σώμα και ιδέες άχρηστοι παντελώς .

    14. ενας ντοπιος ειπε οτι τους επνιξαν για να σωσουν την λαρισα.. δηλαδη οτι ανοιξαν τα φραγματα επιτηδες

    15. Εγώ σκέφτομαι για τις γιαγιάδες και παππούδες που ζούσαν στα πλίθινα στα κιρπίτσια και δεν πρόλαβαν, κάποιες και κάποιοι κατάκοιτοι επίσης.
      Είμαι σίγουρος πως πολλοί δεν πρόλαβαν να βγουν έξω από τα σπίτια τους και να είναι πνιγμένοι μέσα σε αυτά.

    16. Θα τολμησουν οι Ελληννες ξανα να ψηφισουν Μητσοτακη ;
      Εκτος και αν ο Μητσοτακης βγαινει ταχυδακτυλουργικα χωρις να τον ψηφισει κανεις
      Ηδη απο χτες επρεπε να μας αδειαζε τη γωνια διτι καθεται πανω σ αναμενα καρβουνα
      μ ολα αυτα που εκανε

    17. Να τσακιστουν να απαντήσουν πόσα πτητικά μέσα έχει η χώρα και πόσα από αυτά επιχειρούν στις πληγείσες περιοχές?

      1. Για να βλεπεις τα Αυστραλεζικα ελικοπτερα που ηρθαν για τις φωτιες να επιχειρουν την απαντηση δεν ειναι δυσκολο να την φανταστεις?? Η Κουλαρα εχει παρει μπατσικα ομως…

    Comments are closed.