ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ Κ@ΛΟΤΟΥΜΠΑΣ: «ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ» – Ο ΘΙΑΣΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ, ΤΑ «ΠΙΣΤΟΛΙΑ» ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ, ΤΑ ΠΙΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ! Η «ΦΑΠΑ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΗΧΗΡΗ

    Κοινοποίηση:
    Καταγραφή

    Επικοινωνιακά τρικ και σόου, δικαιολογίες, παραμύθια, μισόλογα, πλήρης αποποίηση ευθυνών, στοχευμένη συνεχή επίκληση της ατομικής ευθύνης για να μετακυλιστούν στους πολίτες οι ευθύνες, αναζήτηση «βολικών» ενόχων.

    Ο περιοδεύων θίασος, η Κυβέρνηση Μητσοτάκη δηλαδή, όπως φάνηκε και στην Πεντέλη, αντί να αναγνωρίσει την ανεπάρκεια και την ανικανότητα του κρατικού μηχανισμού σε έναν ακόμη πύρινο όλεθρο, συνεχίζει την προκλητική και αλαζονική συμπεριφορά της σε κάθε επίπεδο, με έναν Πρωθυπουργό-θιασάρχη που αντιμετωπίζει σαν… τουρίστας (από άλλο πλανήτη) τα όσα συμβαίνουν και τα όσα «γαλλικά» ακούει: χαμογελώντας με τα χέρια στις τσέπες και βλέμμα απορημένο!

    Έχει άλλωστε πιστούς «σωματοφύλακες» που έχουν αναλάβει να διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα, να επιτίθενται χωρίς αιδώ στους πολίτες και σε όποιον διαφωνεί ή κριτικάρει την Κυβέρνηση, να πλασάρουν συγκεκριμένα αφηγήματα ότι όλα βαίνουν καλώς και πως όλα γίνονται όπως πρέπει και να προσπαθούν συστηματικά να βγάλουν εκτός κάδρου ευθυνών τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

    Εκτός από τα συστημικά ΜΜΕ που έχουν αυτό το ρόλο («εξαφάνισαν» άλλωστε από τις αναφορές τους την αστυνομοκρατία και τις έντονες αποδοκιμασίες), το «βαρύ πυροβολικό» του προπαγανδιστικού συστήματος του Μαξίμου, ο Άδωνις Γεωργιάδης (σ.σ. ο αντιθιασάρχης), ανέλαβε την επόμενη μέρα της κυβερνητικής φιέστας στην Πεντέλη που κατέληξε σε φιάσκο για τον Πρωθυπουργό, ο οποίος δέχθηκε σφοδρά πυρά από αγανακτισμένους πολίτες, να μετατρέψει το άσπρο σε μαύρο και να πείσει ότι δεν υπάρχει οργή του κόσμου, υπάρχουν μόνο βαλτοί Αριστεροί που δημιουργούν φασαρία.

    Ο Υπουργός Υγείας σε σημερινή ανάρτησή του, υποστήριξε ουσιαστικά ότι δεν άκουσε κανένα παράπονο (σ.σ από τους δημάρχους) για τη φωτιά και αυτό γιατί ότι όλα έγιναν καλώς!

    Κατηγόρησε ουσιαστικά τους πυρόπληκτους ότι αυτοί φταίνε που κάηκαν τα σπίτια τους επειδή, όπως είπε, δεν είχαν κάνει δήλωση καθαρισμού του περιβάλλοντος χώρου, απέρριψε το γεγονός του ανύπαρκτου κρατικού μηχανισμού και έκλεισε την ανάρτησή του όσο πιο προκλητικά μπορούσε:

    «Εύγε στον Πρωθυπουργό για την χθεσινή του πρωτοβουλία που συγκέντρωσε εκεί κυριολεκτικά όλους τους εμπλεκομένους φορείς»!

    Εύγε…

    Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. ‘Ουτε φάπα όυτε καν άγγιγμα τρίχας. ‘Η θα βγει πάλι ο δραΚούλης ή θα βάλει υποψηφιότητα άλλος για πρόεδρος του κόμματος και θα βγει πάλι η ΝΔ. Τρώμε τσούνα γαϊδάρου κι έπεται τσούνα φάλαινας συμπολίτες μου!

    2. Μονο φαπα δεν θανε ο κοσμος εχει αγανακτησει με την κυβερνηση α(χ)ριστων
      καραμπινες θα βγαλει.

      1. H Τριπολιτσά θα αποκτήσει νέο νόημα σύντομα.

        Μέχρι και φίλοι μου είναι πλέον για πτάνα όλα και κρεμάλες. Άτομα ΔΥ που μέχρι πριν 6 μήνες ήταν “έλα ρε συ, σιγά”

        1. Να πεις στους φιλους σου τους Δ.Υ. να φάνε σκατά, που τους έπιασε ο πόνος τώρα. Τοσα χρονια ολα τα βλέπανε μια χαρά δλδ ε; Ε να φάνε σκατά!

    3. ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ….. ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ…..ΕΞΑΛΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ….. ……ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΣΑΣ …………..

    4. Κάποιοι φυσικά και φταίνε, όταν έφτιαχναν αυθαίρετα όπου γούσταραν, αυτοί δεν πρέπει να πάρουν ούτε ευρώ. Όσο για τον άδωνη, είναι γνωστός λαλάκας, το κράτος οφείλει να έχει καινούργια πυροσβεστικά ελικόπτερα σε ικανό αριθμό και πολλά οχήματα με μεγάλες δεξαμενές, όχι να αφήνει τους πολίτες στο έλεος του ανέμου.

    5. Τέτοια καραγκιοζάκια αξίζουν στον ραγιαδολαό.41% ρε,ξεχάσατε;Εσείς τους βγάλατε και τώρα σας δουλεύουν

    6. Σίγουρα φταίνε οι γραικυλοι . Διότι πολίτες δεν είναι σίγουρα . Φταίνε που δεν σας έχουν χώσει βαθιά στον βόθρο από όπου σας έβγαλαν τα αφεντικά σας και οι κατακτητες της Πατριδος .

    7. O κικιΛιας το παιζει ακομη τραυματισμενος?????🙃🙃🙃

    8. Αν είναι να έχουν πάντα την ευθύνη οι πολίτες, αυτούς γιατί τους εχουμε;; Ας τσακίσουν να φύγουν, έτσι κι αλλιώς άχρηστοι είναι. Αυτά τα λεφτά που τους πληρώνουμε, ας τα χρησιμοποιήσουμε μόνοι μας για υποδομές και ότι άλλο χρειαζόμαστε ωστε να μην καιγόμαστε, να μην πλημμυρίζουμε να μην παθαίνουμε όλα αυτά τα δεινά που παθαίνουμε με αυτούς στο τιμόνι. Αυτοι οι άχρηστοι μας πάνε στα βράχια. Στα τσακίδια λοιπόν.

    9. Το ευχάριστο στην όλη ιστορία είναι ότι ο Κούλης , Γεωργιάδης κλπ διαλύουν την ΝΔ .

    10. 41 τακατο.μοκο και κολυμπι τωρα για το ποπολο

    11. Ποια φαπα;οτι δεν θα βγουν στις επομενες εκλογες;;χεστηκε η φοραδα στ’αλωνι.. αμα δεν ακουστουν ερπυστριες δεν αλλαζει κατι..

    12. Τι ειναι οι δημαρχοι ολης της Ελλαδας ; Νεα Δημοκρατια . Τι θα ελεγαν μας εκαψε το κομμα μας ; Φατε δουλεμα .

    Comments are closed.