ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΦΡΙΚΗ ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ: ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗ ΝΔ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΙΚΗ ΔΕΞΙΑ ΣΑΝ ΤΑ ΛΑΣΠΩΜΕΝΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ – ΚΑΙ ΤΑ 3 ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΥΡΗ! ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΚΟΥΛΗΣ, ΤΑΒΕΡΝΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ! ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΟΣΧΑΡΟΚΕΦΑΛΩΝ! ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ!

    Κοινοποίηση:
    im_teaser_10-05-2023

    Διαβάστε σήμερα στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ για την Εθνική Απελευθέρωση:

    ΚΑΙ ΤΑ 3 ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΥΡΗ. ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΦΡΙΚΗ ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ. ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗ ΝΔ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΙΚΗ ΔΕΞΙΑ ΣΑΝ ΤΑ ΛΑΣΠΩΜΕΝΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ. Εφιάλτης Κούλης, Ταβέρνας Καραμανλής, Προδότης Σαμαράς. Αυτοί που θα τον έριχναν, τα άρπαξαν για να τον στηρίξουν και θα βουλιάξουν όλοι μαζί

    1.indd

    Διαβάστε ακόμα: Οι λαθρομετανάστες απειλούν τις τριετίες των εργαζομένων

    Πούτιν, ο Μεγαλοπρεπής!

    Θρίλερ με τον θάνατο του καναλάρχη, Κώστα Παπανικόλα!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. Χειρότερος εχθρός αυτοί οι 3ς και απο τον Τούρκο.

    2. Ο Κωστάκης Καραμανλής ενέταξε τον Κούλη το 2004 στην επαγγελματική πολιτική, συγχρόνως διόρισε ευρωβουλευτή τον Σαμαρά και πριν ολοκληρωθεί η θητεία του, τον διόρισε υπουργό Πολιτισμού.
      Ο Βούδας ανέχθηκε την κάθοδο της Ντόρας ως υποψηφίας δημάρχου στην Αθήνα, ενώ δεν είναι Αθηναία, και πριν ολοκληρώσει την θητεία της, την διόρισε υπουργό Εξωτερικών.
      Μαζί συμμετέσχον στην διάσκεψη του ΝΑΤΟ,στο Βουκουρέστι και στο αίτημα να ενταχθούν τα Σκόπια στη συμμαχία απαίτησαν να μην εισέλθουν ως Μακεδονία, όπως απαιτούσε ο Γκρουέφσκι, αλλά εναλλακτικώς Άνω, Νέα ή Βόρειος Μακεδονία!!!
      Δεν συμφώνησαν τότε οι Σκοπιανοί και δεν προέκυψε…
      Ο Σαμαράς επανέφερε την Ντόρα στην ΝΔ, όταν στις πρώτες εκλογές του 2012 το κόμμα της καταποντίσθηκε με 2,55%.
      Την διόρισε βουλευτή μέσω του Επικρατείας και μαζί με τον Βενιζέλο υπέγραψαν το δεύτερο μνημόνιο.

    3. Η απάτη Σαμαράς διέλυσε τη χώρα προτείνοντας Στεφανοπουλο για πρόεδρο δημοκρατίας, και με την συνέπεια ο Σημιτης να διχοτόμησει το Αιγαίο και να φάνε οι αλήτες τα λεφτά του κόσμου στο χρηματιστήριο Ο Μπουχεστας Καραμανλής ξεφτίλισε τον θείο του με τα σκάνδαλα και τις βρωμοδουλειές του Και ο Μητσοτάκης γιος του εφιάλτη αποστάτη του 65 πάει και επίσημα να παραχωρήσει μέρος του Αιγαίου Προδότες όργανα των ΗΠΑ και Γερμανίας

    4. Κούλη μαλάκα, ήμουνα χθες στη βουλή ρε βλάκα και δεν σε πέτυχα να σου πετάξω αυγό στο κεφάλι. Είδα όμως τον φίλο σου τον Μαργαρίτη. Μου άνοιξε η όρεξη να φάω μια μια μαργαρίτα, όμως αντί για μαργαρίτα του πέρασα ένα πούτσο στο λαρύγγι, μέχρι που πνίγηκε και έπρεπε να έρθουν οι ειδικές δυνάμεις για να βγάλουν το υπερτεράστιο καυλί μου από το λαρύγγι του. Η πυροσβεστική προσπαθούσε να τον απεγκλωβίσει αλλά ο Πατριάρχης Νικόλαος Ζαλαρχίδης τον σταύρωσε για καλό γούρι και τον έχεσε στη μάπα. Επίσης ήθελα να σας πω, πως η ορεινή μέλισσα θέλει να βάλει το κεντρί της στον κώλο σας για να τσούζει.

    5. Ο ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ

    6. Δυστυχώς πολλά χρόνια με ψευδεπίγραφα χαρακτηριστικά όπως ο πατριωτισμός, η ορθόδοξη πίστη, οι οικογενειάρχες, οι νοικοκυραίοι, οι σωστοί άνθρωποι, οι καλοί και προκομενοι εργοδότες, οι σπουδαγμένοι, και άλλοι έκρυβαν πράγματα που τα τελευταία χρόνια δεν κρύβονται. Βέβαια οι εξαρτήσεις που δημιούργησαν στον κόσμο ειδικά στον κρατικό τομέα είναι ο λόγος της ύπαρξης τους. Όποιος έμπαινε και μπαίνει στο μαντρί της ΝΔ αυτόματα εξαγνίζεται και θεωρείται άριστος. Στην ουσία κρύβουν οι περισσότεροι το ποιόν και πράγματα που δεν θέλουν να μάθει ο κόσμος ειδικά οι ψηφοφόροι τους. Έχουν τη νοοτροπία του ανώτερου, του κάνω ότι θέλω χωρίς να δίνω λογαριασμό.

    7. Ο χεσμένος ο βλαμμένος και ο γκαβός, αυτοί κυβέρνησαν την χώρα και μετά ψάχνουμε να βρούμε τι φταίει.

    8. Πάντως η ομιλία Σαμαρά μου άρεσε, και για το γονιός 1 και 2 και για τα προβλήματα της Ευρώπης

    9. “”” ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΚΟΥΛΗΣ, ΤΑΒΕΡΝΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ! ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΟΣΧΑΡΟΚΕΦΑΛΩΝ! “”” axxaxxaxxaxaaxaxa…. να ειστε καλα….. γελασα και σημερα……
      το τεθωρακισμενο και ο γαφ γαφ λειπουν …….

    10. Έχουμε αρκετες κακες εμπειρίες απο αυτη την τρικεφαλη καμορα στα τσακιδια και ακόμη παραπέρα ανθελληνικά τομαρια

    11. Η γλωσσα σωματος του Κ. Καραμανλη δειχνει οτι απεχθάνεται τον Κουλη

    12. Ποιος ψευτοπατριώτης κερατάς άνοιξε τα σύνορα με την Αλβανία; Ποιος ψευτοπατριώτης κερατάς έκανε ρεκόρ ελληνοποιήσεων τουρκαλβανών και πακιστανών κατά την πρωθυπουργία του; Ποιος μας παρουσίαζε τον Νιγηριανό ως εθνικό ήρωα που τώρα μας κλάνει εκ των ΗΠΑ;;; Ποιος ψευτοπατριώτης κερατάς, αν τον ψάξετε καλά, θα βρείτε πως είναι αλβανός στην καταγωγή;;;;

    13. ΕΝΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΌΣ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΆΛΛΕΙ ΣΤΑ 20 ΜΈΤΡΑ
      ΟΛΛΟΥΣ!

    14. Ποιός είναι ο τύπος πίσω από τον καλαματιανό;

    15. Αυτος ο γελοιος απο πισω με το ανοιχτο στομα ειναι ο Μαυροματης??

    16. Τους μαλακες τους διέταξε το αφεντικό να ξεφτιλιστούν και να κατεβάσουν τα παντελόνια τους και το έκαναν .
      Οι καταραμένοι που τους ψηφίζουν είναι το πρόβλημα πλέον .

    17. Ρε Σαμαροβενιζέλε, κυβέρνησες με Βενιζέλο που είχε ψηφίσει το χαράτσι της ΔΕΗ και παρείτσα ψηφίσατε μνημόνια και τον αντιρατσιστικό! Δεν μίλησες 4 χρόνια που ο κούλης πάει να τους βάλει τα σκόπια στην Εοκ, έβαλε λοκντάουν και τα στελέχη του πάνε σε παρελάσεις γκέι! Και θυμήθηκες τώρα τις Πρέσπες και την ελληνική οικογένεια που η κυβέρνηση επέτρεψε σε τρανς να διαβάζουν παραμύθια σε νηπιαγωγείο; Θα τις ψηφίσετε τις Πρέσπες του Αιγαίου παρέα με τον άλλον ανθέλληνα τον Τσίπρα και δεν θα πείτε κουβέντα! Που ήσουν ρε Σαμαροβενιζέλο που αποκλείσεατε πατριωτικά κόμματα και αφήνετε τον Ανταρσύα των λαθρομεταναστών; Τουλάχιστον, εσένα σε πήραμε χαμπάρι και δεν σε ψηφίσαμε. Όσο για τον βούδα της Ραφήνας που τον είχα ψηφίσει κάποτε, μόνο αηδία νιώθω για τον εαυτό μου! Φτου σας ανθέλληνες. Ηλία γερά. Τους πήραν όλοι χαμπάρι!

    18. Δεν κατάντησε τώρα έτσι, πάντα έτσι ήταν η συμμορίαΝΔ

    Comments are closed.