ΑΙΓΑΙΟ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ: ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΔΟΓΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΟΨΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΗΤΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ! ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ!

    Κοινοποίηση:
    NHSI

    Στην υιοθέτηση επιθετικού δόγματος, στο Ανατολικό Αιγαίο, είναι αναγκαίο να προσανατολιστεί η Ελλάδα, μεταφέροντας σύγχρονα οπλικά συστήματα σε κάθε νησί, ώστε να μετατραπεί το στρατηγικό μειονέκτημα της απόστασής τους, από τον κεντρικό κορμό, σε συγκριτικό πλεονέκτημα, προτείνει η Ομάδα Κοινωνικής Εγρήγορσης (ΟΚΕ).

    Ο αμυντικός μας σχεδιασμός δεν είναι δυνατόν να βασίζεται στην Αμερικανική παρέμβαση, γιατί οι σύγχρονοι πόλεμοι στηρίζονται στη μέθοδο της κεραυνοβόλου επίθεσης, όπου ο εισβολέας έχει το στοιχείο του αιφνιδιασμού, απέναντι στον αμυνόμενο και αυτό σημαίνει ότι, μέχρι να μεσολαβήσουν οι ειρηνευτικές δυνάμεις, μπορεί κάλλιστα μέσα σε 2-3 μέρες, να έχεις απολέσει μερικά νησιά, όπως απειλεί ο Ερντογάν.

    Δεν πρόκειται, πλέον, για ένα υποθετικό σενάριο, καθώς ο Τούρκος Πρόεδρος αναζητεί σανίδα σωτηρίας, εν όψει επερχόμενων εκλογών, μέσω της ηρωποίησής του και ενθαρρύνεται και από το παράδειγμά του Πούτιν, που παρά τις αντιδράσεις της Διεθνούς κοινότητας έχει καταλάβει το 25% της Ουκρανίας.

    Επίσης είναι ώρα να ενεργοποιηθούν οι αμυντικές συμφωνίες και οι δεσμεύσεις, που απορρέουν από αυτές, με Γαλλία και ΗΠΑ, ούτως ώστε να εξασφαλιστεί η διαρκής αεροναυτική τους παρουσία, στον ευρύτερο χώρο της Ανατολικής Μεσογείου.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. Το ζήτημα ομως δεν ειναι να παρουμε κι άλλα οπλικα συστηματα αλλα να μαθουμε να αντιδραμε σε οποια παραβιαση κι αν γινει.

    2. Ο Θεός μου μία φορά σάς έσωσε δι’ εμού. Δεύτερη δεν έχει.

    3. Το bar street στο τουριστικό νησί που μένω έχει αλλωθεί από αλλοδαπούς κυρίως αλμπανιδες για πια Ελλάδα να εξοπλιστουμε; game over

    4. Ώρα μηδέν ή ραγδαίες εξελίξεις; Μη μου τα αλλάζεις τώρα.

    5. αφήστε τους Τούρκους να ρίξουν το σάπιο ανθελληνικό μεταπολιτευτικό καθεστώς για να αρχίσουν και οι εσωτερικές εκκαθαρίσεις, η δυτική ανωμαλία των εκτρώσεων, του φεμινισμού και της αλλαγής φύλου θα καθαρίσει μόνο με το σπαθί του ισλάμ…..

    Comments are closed.