ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΜΑ ΣΤΟ ΝΑΓΚΟΡΝΟ ΚΑΡΑΜΠΑΧ – ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΖΕΡΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ – «ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ» ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΗΣ ΑΡΜΕΝΙΑΣ

    Κοινοποίηση:
    42100ddf-68fe-42e7-8994-f5dc53459e6c_w1200_r1

    Αιματοκύλισμα δίχως τέλος στο Ναγκόρνο Καραμπάχ. Πολύνεκρος ο πόλεμος ο οποίος ξεκίνησε πριν από πέντε μέρες.

    Σε νέο βίντεο καταγράφονται δεκάδες νεκροί Αζέροι στρατιώτες. Τους θυσιάζουν ΝΑΤΟ -Τουρκία για να διεμβολίσουν τον αρραγή ρώσικο άξονα… Όπως αναφέρει το dimpenews σε 5 μέρες πολέμου μόνο οι Αζέροι έχασαν στις μάχες 1.280 στρατιώτες και η προέλασή τους είναι μηδαμινή έως ανύπαρκτη. «Δεν θα περάσουν» είναι το σύνθημα των σύγχρονων ηρώων της Αρμενίας.

    Ο Καύκασος θα μπορούσε να γίνει Συρία αν οι μάχες στο Artsakh δεν σταματήσουν δήλωσε ο Πρόεδρος Αρμενίας, Αρμέν Σαρκισιάν.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. Είχαμε πριν ένα πανίβλακα που πούλησε τη Μακεδονία μας.
      Τώρα έχουμε έναν πανηλιθιο που δεν ξέρει που παν τα 4 και τον κάναν πρωθυπουργό για να μη βγει ο άλλος.
      Αλλά και ποιον να διαλέξεις Τελικά?
      Αφού ο κανένας φτάνει περίπου το 40% στις δημοσκοπήσεις αυτό τα λέει όλα
      Ίσως ένα πραξικόπημα να μας σώσει.

    2. Τελειωμένη υπόθεση και εδώ ??

      Τουρκία -Αζέροι- Τζιχάντια -Ισραήλ αγκαλιά,
      χτυπούν την μόνη της Αρμενία, για να δώσουν το πέμπτο δώρο στο Μογγολοπαίδι.
      Ο Πουτίγκας προς το παρόν επιβλέπει την σφαγή και μόνο αν περάσουν πέρα από το Ναγκόρνο, μπουν στην Αρμενία θα επέμβει !!!!

    3. Αξίζει ο κόπος; Νέα παιδιά να πεθαινουν.να μην προλάβουν να δούνε τα παιδιά τους…Αναλωσιμοι και οι πλούσιοι ξύνουν τα αχαμνά τους και παίζουν σκάκι με τα ανθρωπάκια..Αλλα δυστυχώς όποιος δέχεται επίθεση δεν μπορεί να κάτσει με σταυρωμένα χέρια. Ειδικά οι Αρμένιοι που παραλίγο να εξαφανιστούν από τους Τούρκους…

    4. Για αυτό ζήτησαν η Αρμένιοι να καθίσουν στο τραπέζι επειδή κερδίζουν!!!

    5. ΦΩΤΙΑ-ΦΩΤΙΑ στα οθωμανικα σκυλια. ρε φιλοι αρμενιοι σας ζηλευω γιατι εχετε @ρχιδατους ηγετες . Θελει να κατσει να διαπραγματευτει με ποιον με τον ερντογαν.ενα μισοτρελλο μαλακα.μας ρωτησες ρε πιτουρα εμεις τι θελουμε.τι θα διαπραγματευτεις ρε χαμενε τα οικοπεδα του πατερα σου.αει στον αγυριστο δειλε πανιβλακα.

    6. H Ευρωπη ειναι αυτη που θα νικησει και οχι η Ασια !Ζητω η Νικη !

    7. ευχομαι συντομα ο Λαγος και οι αλλοι της Ελασυν να καταταγουν στον αρμενικο στρατο αφου γινει δεκτο το αιτημα τους. Η Αρμενια μας προσφερει σανιδα σωτηριας. Ισως η υστατη ευκαιρια για μας και ολα τα ευρωπαικα εθνη. η Υπεραγια Θεοτοκος στρατηγος και των Αρμενιων φρατορων μας.

      1. Ναι…ωραια…
        αλλα πριν απ αυτο…
        πες τους…..να υποβαλλουν και καμια μηνυση για εσχατη προδοσια…
        για τους γερμανοτσολιαδες…και τους ευρωλιγουρηδες…
        και καμια προσφυγη…στο διεθνες ποινικο δικαστηριο…για τους τουρκαλαδες…
        Οχι τιποτα αλλο…για να μην πεφτει Δουλεμα…
        μια και θελουν να κανουν…και τους πολιτικους…
        Ε ?

    8. ΕΠΕΙΓΟΝ!!!!!! Οι τουρκοαζεροι συνέταιροι της κ@ριολας του Βερολίνου που εξουσιάζει και ορίζει τον ηλιθιο που βγάλατε πρωθυπουργό, αυτή την ώρα βομβαρδιζουν με μανία ασταμάτητα την πόλη Σκεπανακερκ της Αρμενίας. Έχουν δεχτεί βομβαρδισμους το νοσοκομείο της πόλης, σχολεία και πολλά σπίτια που βρίσκονται παιδιά και γυναίκες!!!!!!! Δολοφονία καθαρή. Αυτό κάνουν οι ισλαμοφασιστες παντού, χτυπάνε αδύνατους φτωχούς αμάχους για να αναγκάσουν τις δυνάμεις της χώρας να συνθηκολογησουν. Κανείς δεν τους μιλάει. Και βγαίνει ο μ@λακας ο άντρας και δηλώνει ευχαριστημένος λέει επειδή πήρε ένα χαρτί που γράφει, αλληλεγγύη στην Ελλάδα από την εε!! Ρε πόσο ηλιθιος είναι, πόσο βλακας.

      1. Σιγά ρε μην είναι η κούλα άντρας.
        Έχουμε τον ηλίθιο και τον πανηλίθιο σε νέα version.
        Κύπρος και Αρμενία βγάζουν το φίδι απ’ την τρύπα και εμείς κοιμόμαστε ή μάλλον gαμιόμαστε από κάτι σατανιστικά μπάζα εν είδη σκορδαλιά.

    9. Οι Αζεροτούρκοι θα φάνε τρομερή καρπαζιάν από τούς Αρμένιους.

    10. Κωλο Τούρκοι απάνθρωποι πουλημενα τομάρια μέχρι και τα ξαδέρφια τους Αζερους όπως και στον Α παγκοσμιο πόλεμο, ξανα χρησιμοποιούν να κάνουν την πολιτική τους!!

    11. Αυτο βιντεο και γενικα η σταση της Αρμενιας απεναντι στην Τουρκια, ξεβρακωνει στην κυριολεξια την σημερινη
      υποτακτικη κυβερνηση του Κουλη, της “διπλωματιας” και του “διαλογου”

      Προς το παρων φορεστε μασκες, και μην κοιτατε ουτε το ιντερνετ για να μαθενετε νεα, καθως οπως ακουστηκε, ο ιος μεταδιδετε και απο ξενα σαητ…ιδίως αν κοιτας την πουτσα που τρωνε οι Τουρκοι.

    12. Μαγκες οι Αρμενιοι! Κι ειναι κ μια χουφτα λαος!! Αυτα να βλεπουμε ρεζιλια νεοελληνες προσκυνημενοι!!!

    13. Αυτά να τα βλέπει ο σουλτάνος με την κάμπια του Βερολίνου .

    14. Το φυσιολογικό και δίκαιο τέλος όσων θέλουν να πάρουν την πατρίδα σου και να σφάξουν την οικογένεια σου. Τιμή και δόξα στην ηρωική Αρμενία. Όπως λένε οι Αρμένιοι ήρωες, δεν μας νοιάζει ποιον έχουμε απέναντι, μας νοιάζει ποιον έχουμε αφήσει πίσω! Οικογένεια παιδιά μάνα, και εάν αυτός που έχουμε απέναντι περάσει, τότε θα σφάξει παιδιά μάνες και αδερφό! Εισβολή δέχονται και προστατεύουν την πατρίδα και τα παιδιά τους. Ένας Τούρκος εισβολεας ποτέ δεν δολοφονειται και κανείς δεν τον σκοτώνει. Απλά αυτοκτονεί.

    15. οι μισθοφόροι είναι όλοι αναλώσιμοι! τα ορφανά πορεύονται και οι χήρες κονομιούνται κορόιδα!!!

    16. Απάνθρωπο, όμως οι μουσουλμάνοι μακελάρηδες πρέπει να πάρουν το μάθημα τους.

    Comments are closed.