Το τάγμα Vostok του DPR μάχεται για την ανατολική περιοχή της Μαριούπολης με τους τρομοκράτες του Azov.
Πριν από λίγες ώρες οι μονάδες «Vostok» κατάφεραν να διεισδύσουν κι εδραιώσουν τις θέσεις τους στη συνοικία «”Vostochny» της πόλης της Μαριούπολης.
Η αριστερή όχθη της Μαριούπολης έχει εκκαθαριστεί κατά 60% .
Αυτό αναφέρουν πηγές του wargonzo στην πρώτη γραμμή του Ντονμπάς.
Μια ομάδα στρατευμάτων του DPR σημείωσε σοβαρή πρόοδο στο μέτωπο της Μαριούπολης.
Αν και εξακολουθούν να διεξάγονται σφοδρές οδομαχίες στην πόλη και ακόμα δεν είναι δυνατή η ελεύθερη κυκλοφορία στις απελευθερωμένες περιοχές λόγω συνεχών βομβαρδισμών από τάγματα νεοναζί, οι μαχητές του DPR κατάφεραν σήμερα να προχωρήσουν μερικούς ακόμη δρόμους.
Το οχυρωμένο αρχηγείο του “Azov” βρίσκεται στο υπόγειο του σχολείου με αριθμό 15 στη Μαριούπολη, στο Cheryomushki.
Πηγή: dimpenews.com
Οι εφοπλιστές μας που είναι!!
Γιατί δεν στέλνουν πλοία να πάρουν τους Έλληνες από την Μαριούπολη.
Οι Ρώσοι θα τους αφήσουν.
Όλοι κάρβουνο καίνε, η κόκα τους έκαψε τον εγκέφαλο…
Πληγωμένο το κτήνος θηρίο, είναι ακόμα πιο επικίνδυνο.
Τι Μάρτης όμως ήταν αυτός;!
Μάρτης γδαρτης και κακός παλουκοκαυτης.
Εδώ Θεσσαλονίκη υπάρχει πολύ κρύο.
Αθήνα τίποτα δε καταλαβαίνετε.
Απλά το κρύο της Αθήνας είναι πιο διαπεραστικό.
Εδώ είναι χοντρό ωραίο κρύο.
Άλλη η αίσθηση του Βορρά.
Στο λεκανοπέδιο ασφυκτιας. Έχω να κατέβω από το 14 το Δεκέμβρη που πούλησα το μαγαζί μου στο Νέο Κόσμο.
Απαίσια πόλη. Φαντάζομαι ότι τώρα θα είναι πολύ χειρότερη. Καλλιθέα πήγαινα συχνά για ψώνια και Νέα Σμύρνη. Μόνο αναμνησεις εχουν μείνει πολύ μακρινές.
Παίζουν θέατρο με το πόλεμο
Για να σκοτώνονται οι άνθρωποι για τ αφέντη το φαΐ
Κι εμείς οι ταλαίπωροι καθόμαστε στους καναπέδες με το πληκτρολόγιο ανά χείρας και παρακολουθούμε το video game που έστησαν οι του WEF.
Έχουν να δουν τα ματάκια μας μέσα στη δεκαετία πολλά.
Έρχονται κι άλλες πανδημίες.
Ακόμα δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τι έρχεται.
Τα γεγονότα πλέον από δω και πέρα θα είναι πολύ σκληρά και ανατρεπτικά και το ένα θα διαδέχεται το άλλο ενώ στο παρασκήνιο θα τρέχουν ταυτόχρονα. Όπως τώρα η πλανδημια. Δε τελείωσε φυσικά. Μια μικρή ανακωχή για τον τουρισμό όσος υπάρξει και τον πόλεμο.
Δε γνωρίζουμε εμείς οι Έλληνες τι πολεμικό εφόδιο έχουμε για πρωθυπουργό.
Στην Αμερική δε πήγε αν δεν απατωμαι τελευταία;;
Καταστράφηκε !!!
Πρέπει να τον βάλουμε σ’ ένα φέρετρο Covid 19 να του βάλουμε οξυγόνο και να τον σφραγίσουμε.
Μόλις ξεκινήσει ο Γ παγκόσμιος θα τον ελευθερώνουμε και θα τον αμολαμε στα εχθρικά εδάφη.
Ξέρετε πόσα λεφτά θα γλιτώσουμε από μίζες και εξοπλιστικά;;;
Αν δε πέσει γρήγορα πάμε για Γ’ παγκόσμιο!!
Έσπασε όλα τα ρεκόρ ΓΡΟΥΣΟΥΖΙΑΣ επί πρωθυπουργίας του. Μόνο η αντιστροφή των πόλων έμεινε .
Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να καταρρεύσει και το υπάρχον πλανητικό σύστημα στο οποίο ανήκει η γη.
Το ηλιακό έπεται.