ΑΙΣΧΟΣ! ΑΛΗΤΕΙΑ! ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΔΙΕΘΝΩΣ! ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ, Η LE MONDE ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΟΛΟΣΕΛΙΔΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ «ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ»! Ο TURKADONIS ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΑΡΙΣΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟ ΕΧΘΡΟ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ!

    Κοινοποίηση:
    ΤΟΥΡΚ

    Δεν έχει τέλος το κυβερνητικό φιάσκο με το λογότυπο «Turkaegean», με το οποίο η Τουρκία διαφημίζει σε μεγάλα και διεθνή ΜΜΕ την τουριστική της καμπάνια για το… Τουρκικό Αιγαίο! Μετά τη ζωντανή μετάδοση στο CNN και την ολοσέλιδη καταχώρηση των Τούρκων στην εφημερίδα «New York Times», σειρά πήρε και η Γαλλική Le Monde, η οποία στο σημερινό της φύλλο διαφημίζει το σήμα που κατοχύρωσαν οι Τούρκοι την ώρα που η κυβέρνηση Μητσοτάκη παρέμεινε άπραγη!

    Την είδηση για το την ολοσέλιδη και καλοπληρωμένη διαφήμιση των Τούρκων στη Le Monde, έκανε γνωστή ο ερευνητής Φιλοσοφίας στο Πανεπιστήμιο του Όσλο και αρθρογράφος στα Ελληνοτουρκικά Παναγιώτης Παύλος, ο οποίος άφησε αιχμές για την ανικανότητα της κυβέρνησης:

    «Δεν είναι σημαντικό. Απλώς μια ολοσέλιδη καλοπληρωμένη καταχώρηση για #TurkAegean στο αυριανό φύλλο (19/4/23) της @lemonde. Μη διαταράξουμε τη φιλία μας. Συνεχίστε ό,τι κάνατε. Εξάλλου έχουμε καλύψει τα νώτα μας με… #Rafale!» έγραψε σε ανάρτησή του.

    https://twitter.com/PGPavlos/status/1648320474110214150?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1648320474110214150%7Ctwgr%5E1322255b9641323ead4da2e0b02c82937a969dea%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.newsbreak.gr%2Fpolitiki%2F459722%2Faischos-oloselidi-diafimisi-turkagean-stin-ayriani-le-monde%2F

    Αν ο επικίνδυνος Άδωνις Γεωργιάδης είχε χρησιμοποιήσει έστω μισή ενέργεια από όσα τσίριζε στα κανάλια, ίσως και να είχε αποτρέψει αυτόν τον διασυρμό. Ωστόσο ο ίδιος προτίμησε να εξαπατήσει τους πολίτες ισχυριζόμενος ότι είχε δήθεν μπλοκάρει την χρήση του τουρκικού όρου που αμφισβητεί την κυριαρχία μας στο Αιγαίο, τόσο σε Αμερική όσο και σε Ευρώπη.

    Όπως αποδεικνύεται μέχρι τώρα, ο Άδωνις έλεγε ψέματα. Στο μέλλον θα μάθουμε εάν το έκανε με δόλο ή από ανικανότητα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    22 Σχόλια

    1. Αυτός ο μ@λ@κ@ς έχει πεθάνει, απλά δεν το ξέρει ακόμα.

    2. Στην κυβέρνηση Σαμαρά ο Άδωνις ήταν υπουργός υγείας και δήλωνε όλο καμάρι δεν έδιωξε τους γιατρούς ο Τόμσεν εγώ τους έδιωξα δεν θέλω να πάρει τη δόξα ο Τόμσεν του ΔΝΤ εγώ τους έδιωξα.
      Και οι νεοελληναράδες τον ξαναψήφισαν.
      Ο Άδωνις φταίει;
      Ο Άδωνις είναι ένας τσαρλατάνος και πατριδοκάπηλος σχολής Καρατζαφέρη.
      Ο Άδωνις είναι δωδεκαθειστής όπως και ο Πλεύρης (όπως αποκάλυψε ο Ψαριανός) αλλά στην εκκλησίες παριστάνουν τους καλούς χριστιανούς μπροστά στην κάμερα και για τη φωτογραφία γιατί αυτά φέρνουν ψήφους.
      Φέρνουν ψήφους από έναν χαζό λαό που άτομα σαν τον Άδωνι τον δουλεύουν ψιλό γαζί.

    3. Πρέπει χωρίς άλλη καθυστέρηση να δώσουμε Κόλο στους Τούρκους για να κονομαει το κάθε φτωχαδακι της μασονίας.

    4. Στέφανε κατέβα με Ηλία και Εισαγγελέα και διοργάνωσε μια συγκέντρωση στο Σύνταγμα για τις Πρέσπες και το Turkaegean. Από τη μία όλοι εμείς και από την άλλη ο κούλης, ο πινόκιο, ο Ανδρουλάκης, ο βορίδης των ελληνοποιήσεων , ο πλεύρης με τον μπουρλά και ο γεωργιάδης με το κεερφα να πουλάει όχι τα αρχαιοελληνικά βιβλία αλλά το Κοράνι!

    5. Ωξω ρε σκατογλυφε Τουρκοσπορε Αληταρα !!!
      Κοντός.. Άσχημος..Κομπλεξικος..Μ@λ@κ@ς !!! Ερχόμαστε… τρύπιε και τα γελακια θα πάνε περίπατο.. “αδιευκρίνιστε” βρωμιάρη και άθλιε “ΜΙΖΑΔΟΡΕ” !!! Τελειωμένα μπλε μουνοπ@ν@..όπως μας γδαρατε..θα σας γδαρουμε.. δημοσία δαπάνη…στο Σύνταγμα !!!

    6. Είμαι βέβαιος πως οι “πατριώτες” νεοδημοκράτες με ιδεολογία το ρουσφέτι το βόλεμα και το διορισμό θα διοργανώσουν σε δεύτερο χρόνο συλλαλητήρια διαμαρτυρίας με μια άλλη κυβέρνηση φυσικά.
      Τώρα δεν προλαβαίνουν τώρα έχει μάσα μπούκα.

    7. Το Σύνταγμα δεν προβλέπει κτ για τέτοιου είδους προδοσία; Θα πληρώσει ποτέ κανείς σε αυτή τη χώρα πια;;; Έλεος δηλαδή

    8. Φίλτατοι συνέλληνες καί φίλτατες συνελληνίδες, υπάρχει απλή καί πρακτική λύση. Όποιος έχει χρήματα καί μπορεί, να κινηθεί νομικώς εναντίον του όποιου πολιτικού καί να τον καταγγείλει περί προδοσίας ή καί υποστήριξης συμφερόντων αντιθέτων προς τα Ελληνικά εθνικά δίκαια καί συμφέροντα, αιτούμενος την διά βίου στέρηση της Ελληνικής υπηκοότητας εκ του συγκεκριμένου πολιτικού, όπως ορίζεται κατ’ άρθρον 4.3Σ.-

      1. Το σύνταγμα το έχει κάνει κουρέλι η κυβέρνηση Μητσοτάκη.
        Εδώ με τις υποκλοπές και δεν έγινε τίποτα.
        Δωροδοκούν δικαστή και δεν γίνεται τίποτα.
        Ο Ντογιάκος έχει το ρόλο του πλυντηρίου της κυβέρνησης.
        Με τα Τέμπη επίσης ξέπλυμα.
        Ακόμα δεν ξέρουμε πόσοι ήταν οι νεκροί τα κάλυψαν και αυτά.
        Οπότε αυτό που λες φίλε δεν έχει καμία τύχη.
        Η κυβέρνηση πήρε μίζα από τους Τούρκους και κάνει τα στραβά μάτια.
        Το ελλαδιστάν είναι τελειωμένη χώρα.

    9. Ο καραγκιόζης των τηλεοπτικών παραθύρων και των καλαθιών της Κοκκινοσκουφίτσας τα έχει κάνει μαντάρα, η Ελλάδα ματώνει με αυτούς τους γελοίους.

    10. Που τους ψηφίζουν φταίνε! Προδότες θα υπάρχουν πάντα…

    11. Ο υπουργος των καλαθιων που εχει καταπιει καραμουζα….
      Τι ψηφιζετε ρε μλκες???

    12. Ο αναλωσιμος γαβ γαβ της Κουλαρας τρομαρα του! Ο υπουργος αναπτυξης των… καλαθιων του νοικοκυριου με αμφισβητουμενη ποιοτητα, ο βιβλιοπωλης που διδασκε…αρχαιο ελληνικο πολιτισμο! Η Ελλαδα λαμογιο ποτε δεν πεθαινει δεν στο μαθανε απο τα παιδικα σου χρονια?!

    13. Δεν καταλαβαινω γιατι τα βαζετε με τον Αδωνη,
      Αυτος καθοριζει την εξωτερικη πολιτικη;
      Ουτε πρωθυπουργος ουτε υπουργος εξωτερικων ουτε αμυνας ειναι.
      Στις επομενες εκλογες να κανετε υπουργο-πρωθυπουργο,
      τον Βελοπουλο τον τουρκοφαγο να τελειώνουμε!

    14. Μιλάμε για μία συμμορία καλοπληρωμένη που κάνει τη μπάζα της εκτελώντας κατά γράμμα τις εντολές και την ατζέντα των ξένων…κάνει και τις δουλειές της εδώ με κάποιους μεγιστάνες, μιζες κτλ και ο λαός μόνο να πληρώνει και να ξεπουλάει…τα πάντα

    15. Η tourkaegean πολιτική των άριστων, μετέτρεψε το ελληνικό Αιγαίο σε tourkaegean θάλασσα των γειτόνων. Ψηφίστε Μητσοτάκη, σε λίγο θα αποκτήσουμε και tourkmani.

    16. Παλιο πουσταρομαγουλακια θα σου φτιαξουμε λιφτινκ τα μαγουλα σου μετα τις εκλογες.

    17. Στέφανε, πως θα ψηφίσουν τις Πρέσπες του Αιγαίου αν το Αιγαίο είναι ελληνικό; Ο Κοτζιάς είπε να μην είμαστε μοναχοφάηδες και η Ντόρα μιλάει για τα τουρκικά ακρογιάλια και όχι για τα Ελληνικά νησιά του Αιγαίου! Η προδοσία ετοιμάζεται. Ποιος θα την αποτρέψει, ο κωλοτούμπας Γεωργιάδης που τώρα είναι υπέρ των Πρεσπών, ο Βορίδης που ασκεί πολιτική Ανταρσύα των λαθρομεταναστών με ελληνοποιήσεις αλλοδαπών ή ο Πλεύρης που από εκεί που μίλαγε για σκλαβωμένη Βόρεια Ήπειρο και λαθρομετανάστες που έστελνε ο Ερντογάν, τώρα μιλάει για τα …εμβόλια του Μπουρλά βάζοντας πρόστιμο 100 ευρώ στους γέροντες και τις γριούλες; Αυτή τη στιγμή μόνο ο Ηλίας μαζί με τον Εισαγγελέα Κανελλόπουλο μπορεί να αντιδράσουν μαζί με τα εκατομμύρια Έλληνες που τους στηρίζουν! Όλοι οι άλλοι θα συνεργαστούνε με τους τσιπροκουλοανδρουλάκηδες, όπως συνεργάστηκαν οι βοριδοπλευρογεωργιάδηδες όταν πήραν τα Υπουργεία και γίνανε υπέρ των Πρεσπών και του τζαμιού! Απλά τα πράγματα παιδιά και όποιος ψηφίσει το ανθελληνικό τόξο και τα τσιράκια του να πάει να φτύσει τον εαυτό του γιατί αύριο θα τον φτύνουν τα παιδιά του! Γιαυτό πάνε να, αποκλείσουν Ηλία και Εισαγγελέα αλλά δεν θα τα καταφέρουν οι προδότες που θέλουν το turkagean! Αντίσταση αδέρφια.

    18. Ο ψευδός και ανίκανος ρήτορας, έχασε τη λαλιά του, ουδεμία ικανότητα έχει ο άνθρωπος κλασικός άριστος – άχρηστος του Μητσοτάκη.

    Comments are closed.