ΑΙΣΧΡΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ΠΟΥ ΣΤΕΝΑΖΕΙ! “ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΜΙΑ ΦΕΤΑ ΚΑΡΠΟΥΖΙ” ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥ 41 ΤΑ ΚΑΤΟ ΕΝΩ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ – ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ

Κοινοποίηση:
super-market-new-eurokinissi-256-2048x1365

Χωρίς φρένα συνεχίζεται το ράλι της ακρίβειας με τους μισθούς και τις συντάξεις να παραμένουν στάσιμα χαμηλοί και την Κυβέρνηση να μην ενδιαφέρεται για να ανακόψει τους κερδοσκόπους. Και εκεί που κάποιος θα περίμενε τους πολιτικούς που έχουν την εξουσία να κάνουν το καλύτερο δυνατό για τους πολίτες, στην Ελλάδα του Μητσοτάκη συμβαίνει το αντίθετο. Όχι μόνο δεν κάνουν τίποτα αλλά κοροιδεύουν το λαό στη μούρη. Δεν διστάζουν αυτά τα πολιτικά ανδρείκελα να προτρέψουν τον κόσμο να μην παίρνει ολόκληρο καρπούζι αλλά μόνο μία φέτα… Ναι καλά ακούσατε. Να χαίρεστε το 41 τα κατό.

Δείτε τα επίμαχα βίντεο που εντοπίσαμε στο makeleio.gr:

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Τη λες ρε παπάρα Λατσουρίδη που σε αποκαλούν και κύριο.
    Ζω στο εξωτερικό πάνω από 26 χρόνια. Έχουν κατακλύσει την αγορά τα ισπανικά προϊόντα, ενώ τα Ελληνικά που κάποιες στιγμέςφτάνουν εδώ, γίνονται ανάρπαστα. Ναι,υπάρχουν πολλοί που αγοράζουν μια φέτα καρπούζι. Ο Έλληνας ποτέ δεν ήταν έτσι. Εσείς προσπαθείτε να τον κάνετε για να μπορείτε εσείς καθίκια να αγοράζετε το καρπούζι ολόκληρο. Τα lidl φέρνουν στην Ολλανδία καρπούζια Ιταλικά. Εγώ αγοράζω Ελληνικά από τουρκικά μαγαζιά που έχουν κατακλύσει την χώρα. EU λένε. Σκατά λέω εγώ. 40 με 47 ευρώ την ώρα ένας freelancer εδώ, 40 ευρώ την μέρα ένας οικογενιάρχης αν έχει δουλειά.Ξεφτίλες.

  2. “Ο κακομοιρος ο κοσμακης που στεναζει”,αλλα τη συμμορια την ψηφισε,πριν ενα χρονο.
    Να του παρουνε και τα σωβρακα,καμμια λυπηση.
    Τους ηλιθιους τους γαμ..

  3. ΜΕ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΠΟΥΤΙΝ

  4. ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΝΟ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΦΑΖΟΥΝ ΚΑΠΕΛΟ!!!

  5. Το 41 εγινε 28 και σημερα πρεπει ναναι 18 με τα ελληνοποιημενα πακια μεσα!
    Τραβατε στις λαικες να φατε καρπουζι και πεπονι!

  6. Μωρέ καλά έκανε το πολακιστάν και έκλεισε τις τράπεζες. No money no honey.

Comments are closed.