ΑΙΣΧΡΟΙ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟΙ! ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΖΑΚΙ ΜΑΓΑΡΙΣΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ – ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΓΛΟΙΩΔΗ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ [ΕΙΚΟΝΑ ΣΟΚ]

    Κοινοποίηση:
    KINAL-ekloges-kalpi-ΤΑΤΙΑΝΑ-ΜΠΟΛΑΡΗ-EUROKINISSI

    Την… ευλογία του Θεού (και την ψήφο των ανθρώπων) σκέφτηκε κάποιος να δώσει στον υποψήφιο Βουλευτή ΝΔ του Νομού Ηρακλείου Κωνσταντίνο Κεφαλογιάννη και φρόντισε να τοποθετήσει προεκλογικό υλικό του μέσα σε εκκλησία και συγκεκριμένα στο σημείο που οι πιστοί περνούν για να πάρουν ένα κερί να ανάψουν.

    Το γεγονός δεν πέρασε απαρατήρητο και ένας χρήστης του Twitter το απαθανάτισε και το ανάρτησε, εκφράζοντας την αγανάκτησή του για την πολιτική εκμετάλλευση.

    Άγνωστο παραμένει το ποιος ήταν ο «δράστης» της κίνησης αυτής, η οποία πάντως δεν τιμά όποιον και να την έκανε. Ειδικά αν κάποιο κομματόσκυλλο το πέταξε μέσα στην εκκλησία για να προωθήσει τον γλειψιματία του.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Αυτό δεν είναι κάτι που θα μας φανεί περίεργο.Την εκκλησία την κάνανε πολιτικό πιόνι.Σήμερα έξω από ναό υπήρχαν δύο υποψήφιοι της ΝΔ δίνανε χαρτιά στον κόσμο και τους λέγανε προσοχή ΟΧΙ στους ΝΑΖΙ και στους φασίστες.Και του ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ κάνουν βόλτες να μοιράσουν στο κέντρο της πόλης.

    2. ………….και ξαφνικά οι άθεοι του Σβάμπ
      και δήθεν αριστεροί, έγιναν θρησκευόμενοι……..
      ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΕΤΡΕΠΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΥΝΙΣΤΟ ΖΕΛΕΝΣΚΙ
      ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ
      με τα οπλα τα πληρωμενα απο τους φόρους ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    3. βαλτε στην τουαλετα για σκουπισμα γιατι μονο για τετοια ειναι αυτο το μορφωμα που κυβερναει

    4. Αν ήμουν επίτροπος σε αυτό το ναό, θα τα έπαιρνα και θα τα πέταγα στα σκουπίδια το λιγότερο….

    5. Επίτροπο η εκκλησία δεν έχει; Πώς δεν αντέδρασε; Για κάτι τέτοιες περιπτώσεις ο Χριστός πήρε το μαστίγιο και είπε: Αντίχριστοι, καταντήσατε τον οίκο του Πατρός μου , οίκο εμπορίου.

    6. Οι δεξιοί κατά βάθος δεν είναι χριστιανοί απλά ξέρουν πως όλα αυτά αρέσουν στο χαζολαό και φέρνει ψήφους….

      1. οι ακροδεξιοι κατα βαθος ειστε 12θειστες και αθεοι. Υποκτριτες πανω απ ολα και βαθεια ανθελληνες

    7. Αν προκειται για καποιο γονο των Κεφαλογιαννηδων, δεν θα με εξεπληττε, τουτη η κινηση! Δεδομενου οτι προκειται για Αλλοεθνεις, που δεν εχουν ουτε ιερο, ουτε οσιο!

    Comments are closed.