ΑΚΚΕΛ: Η ΠΡΟΦΥΛAΚΙΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ Η «ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ» ΕΙΝΑΙ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΕΜΠΡΗΣΜΩΝ-ΔΙΚΤΥΩΝ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ

    Κοινοποίηση:
    AKKELlogo (1)

    Η προφυλάκιση τριών Αλεξανδρουπολιτών, μετά από απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, οι οποίοι εφάρμοσαν τη νομοθεσία και τα θεμελιώδη της δημοκρατικής διακυβέρνησης και συνέλαβαν αλλοδαπούς που εισήλθαν παράνομα στην Ελλάδα, προβληματίζει ιδιαίτερα τόσο για το αν το δικαστικό σώμα αποδίδει Δικαιοσύνη, όσο κυρίως για τα πολιτικά και στρατηγικά παιχνίδια, στα οποία εμπλέκεται τμήμα του δικαστικού σώματος.

    Το ΑΚΚΕΛ είναι κάθετα αντίθετο στο ύποπτης προελεύσεως “αξίωμα” ότι δεν κρίνουμε, δεν αξιολογούμε, δεν επικρίνουμε κλπ δικαστικές αποφάσεις, διότι αυτό το “αξίωμα” παραβιάζει την θεμελιώδη αρχή σε μία Δημοκρατία για λογοδοσία των κυβερνώντων και όλων αυτών στους οποίους οι πολίτες επιτρέπουμε να χρησιμοποιούν την εξουσία μας όπως για παράδειγμα σε αστυνομικά καθήκοντα, δικαστικά, κυβερνητικά κλπ. Αυτό το “αξίωμα” καταλύει εμπράκτως την Δημοκρατία. Είναι όχι απλώς δικαίωμα αλλά υποχρέωση κάθε πολίτη να αξιολογεί τις δικαστικές αποφάσεις και να δημοσιοποιεί την άποψή του για ενημέρωση των πολιτών ώστε είναι εφικτή η λογοδοσία των δημοσίων λειτουργών. Να μην πούμε και για την δικαστική διαφθορά.

    Σύμφωνα με τα στοιχεία που έγιναν γνωστά δημοσίως θα μπορούσε σε κάποιο βαθμό να δικαιολογηθεί η παραπομπή σε δίκη των τριών Αλεξανδρουπολιτών για να ξεκαθαρίσει πλήρως η κατάσταση, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να δικαιολογηθεί η προφυλάκισή τους, κυρίως όταν οι δικαστικοί αγνόησαν πραγματικά στοιχεία και καταθέσεις, που διαμορφώνουν την υπόθεση υπέρ των τριών για απελευθέρωσή τους. Στοιχεία όπως οι ιατροδικαστικές εκθέσεις που έλεγαν ότι οι αλλοδαποί δεν υπέστησαν καμία βία αλλά και κατάθεση εν ενεργεία βουλευτή ο οποίος (όπως έγινε ευρύτερα γνωστό) δήλωσε ότι και ο ίδιος που ήταν κοντά στο σημείο της σύλληψης πολιτών δεν είδε κανένα τραυματισμό ή άλλο πρόβλημα που να αντιμετωπίζουν οι αλλοδαποί.

    Γενικά με τα υπάρχοντα στοιχεία, που έγιναν γνωστά, δεν υπάρχει καμία βάση για προφυλάκιση των τριών Αλεξανδρουπολιτών και η απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου προκαλεί εύλογο προβληματισμό. Στην συγκεκριμένη περιοχή όπου έχει καταγγελθεί και έχει αποδειχθεί η ύπαρξη παραδικαστικού κυκλώματος το οποίο βρέθηκε και προφανώς βρίσκεται ακόμη σε υπηρεσία υποστήριξης ατόμων μπλεγμένων σε διακίνηση, ναρκωτικά κλπ, κλπ.

    Γίνεται όλο και περισσότερο ξεκάθαρο ότι και αυτή η δικαστική απόφαση (όπως και η προηγούμενη το 2020 κατά του κτηνοτρόφου που συνέλαβε Τούρκους που μπήκαν παράνομα στην Ελλάδα) αποσκοπεί στο να στερήσει από τους Έλληνες πολίτες αυτό το δικαίωμα σύλληψης τρίτων, έτσι ώστε να μη φαίνεται η έλλειψη της αστυνομικής παρουσίας και να αποδειχθεί και ο εντοπισμός αστυνομικής εμπλοκής στη διακίνηση όπως έχει αποδειχθεί αρκετές φορές και έχει καταγγελθεί η αποσιώπηση άλλες φορές. Όλη η στοχοποίηση προσπαθεί να “μολύνει” νομικά και επικοινωνιακά το θεμελιώδες δικαίωμα των Ελλήνων πολιτών να συλλαμβάνουν όποιον παρανομεί ακόμη και όταν οι αστυνομικοί είναι εξαφανισμένοι ή … απρόθυμοι να έρθουν.

    Γενικότερα όπως έχει καταγγείλει και το ΑΚΚΕΛ, στην Αλεξανδρούπολη υπάρχει μία ιδιότυπη ανοχή αν όχι συνεργασία αστυνομικών και δικαστικών ακόμη και κατά δημοσιογράφων ώστε να κατασταλεί ο δημοσιογραφικός έλεγχος της αστυνομικής αυθαιρεσίας ή αστυνομικών ελλείψεων και παραλείψεων, πάλι με προκλητικό τρόπο και αγνόηση ατράνταχτων στοιχείων όπως τα βίντεο από κάμερες ασφαλείας.

    Κατά συνέπεια όχι μόνο δεν ευσταθεί το υποτιθέμενο επιχείρημα ότι μόνο η Αστυνομία μπορεί να ασχολείται με τη σύλληψη λαθροεισερχόμενων αλλοδαπών, εμπρηστών κλπ, αυτό ακριβώς θα έπρεπε να ενεργοποιήσει ποινικές διώξεις για όσους το χρησιμοποιούν, δεδομένης της εκτεταμένης διαφθοράς που υπάρχει στην Αστυνομία και την ύπαρξη παραδικαστικού κυκλώματος στην Αλεξανδρούπολη που ακόμη δεν έχει εξαρθρωθεί, αλλά έχουν γίνει “νομικίστικα πασαλείμματα”.

    Ενδεικτικά μόνο αναφέρουμε περιπτώσεις στις οποίες στελέχη του ΑΚΚΕΛ έχουν προσωπική άποψη και εμπειρία από αστυνομική αυθαιρεσία για να παρεμποδίσει τον έλεγχο αστυνομικής παρέμβασης ή της αστυνομικής παρουσίας σε αμφιλεγόμενες καταστάσεις όπως και ατόμων όπως ο δημοσιογράφος Θανάσης Ζωγράφος από το koumanto.gr στην Αλεξανδρούπολη που επίσης παρεμποδίστηκε στον έλεγχο αστυνομικών επιχειρήσεων κλπ.

    Τέτοιες δικαστικές μεθοδεύσεις έχουν ρίξει στον διεθνή πάτο το επίπεδο του Κράτους Δικαίου για την Ελλάδα. Και οι δικαστικοί σκάβουν και τον πάτο.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    24 Σχόλια

    1. Ο ένας θα μετρά τα κομμάτια πού θα τρώει φυλακή ο άλλος θα κάνει των σταυρό του μη φάει περισσότερα κομμάτια από τον πρώτο.

    2. Το κόμμα ΑΚΚΕΛ έπρεπε να είναι εντός Βουλής….. Τζάμπα ψηφίσαμε Σπαρτιάτες…. Λάθος επιλογή έκανες Ηλία….

    3. Στην Κυπρο ξυπνησαν , εδω κοιμουνται ολοι τον υπνο του δικαιου.

    4. Που είναι οι Εβρίτες να συμπαρασταθούν με οποιοδήποτε τρόπο στους άδικα προφυλακισμένους. Αυτό έγινε για να μην τολμήσουν άλλοι να πειράξουν τους λαθραίους και να μην ξεσηκώνονται. Φοβούνται τον ξεσηκωμό των Πατριωτών και με κάθε τρόπο τον εκφοβίζουν. Αυτό έγινε για παραδειγματισμό. Ξυπνάτε.

    5. Με αυτην την πραξη της, η ελληνικη “δικαιοσυνη” προδιδει οτι το κρατος βαζει τις φωτιες.

    6. τρομοκρατουν τον κοσμο αυτο κανουν για να μην ξεσηκωθούν. Δε γίνεται οι λαθρο και εισβολής να κάνουν ότι γουστάρουν και τους έλληνες να τους κυνηγάνε ο στόχος τους είναι να είμαστε προβατάκια και να μας πάνε στη σφαγή . Όποιος δεν το βλέπει εθελοτυφλεί

    7. Έχω εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη??
      ΕΝΑ όνειρο τρελό, όνειρο απατηλο……………….
      Πως είναι δυνατόν ένας διορισμένος να είναι ανεξάρτητος από αυτόν που τον διόρισε?
      ΑΥΤΌ ούτε ένας σαλταρισμενος το αποδέχεται.

    8. Και τι μας νοιάζει εάν τελικά δεν τις έβαλαν αυτοί τις φωτιές?
      Στ’@ρχιδι@ μας! Εισήλθαν παράνομα στην χώρα? ΝΑΙ! Αποτελεί αυτό αυτόφωρο αδίκημα? ΝΑΙ!
      Οπότε καλά έκαναν και τους συνέλαβαν και λάθος τους που δεν τους έριξαν και καμιά ψιλή να καταλάβουν πως σε αυτά τα ιερά χώματα δεν μπαίνει ο καθένας οπότε και όπως του γουστάρει….
      Χεστηκαμε για τις φωτιές στην τελική! Ας τις βάζει όποιος θέλει! Αυτος που τις βάζει θα το βρει από τη δικαιοσύνη! Στην τελική τι τους έχουμε τους νόμους?
      Αυτούς όμως τους υπανθρώπους που έρχονται εδώ να αντικαταστήσουν τον ιθαγενή ελληνικό λαό πρέπει πάση θυσία να τους σταματήσουμε, εάν δεν θέλουμε σε λίγα χρόνια να μην καταντήσουμε μειονότητα μέσα στην πατρίδα μας!
      Και ΝΑΙ! Είμαστε αναγκασμένοι να και πρέπει να τους κατηγορήσουμε ως υπεύθυνους και για πράγματα που δεν έχουν κάνει και για πράγματα που δεν φταίνε. Γιατί μόνο έτσι θα ξυπνήσει ο κάθε καναπεδακιας και φραπεδακιας νεοέλληνας και θα ξεσηκωθεί για να τους διώξει!
      Νυν υπέρ πάντων ο Αγών έλεγαν οι πρόγονοι μας. Ο σκοπός Αγιάζει τα μέσα!
      Εάν είναι να τους ρίξουμε πίσω στη θάλασσα αυτούς τους άθλιους υπανθρώπους, ο Θεός είναι με το μέρος μας και θα μας συγχωρήσει, ότι και να τους προσαψουμε, αληθές ή ψέμα, εάν ο σκοπός μας είναι να προστατεύσουμε την αγαπημένη χώρα των Θεών,την Ελλάδα!

    9. Δικαστάκια πουλημένα μασωνάκια,σας φτύνουμε και νομίζετε ότι βρέχει,καλή ξαφνικίτιδα στους υπηρέτες του αντιχρίστου

    10. Η ηγεσία της δικαιοσύνης διορίζεται από την κυβέρνηση. Πως είναι δυνατόν να είναι ανεξάρτητη η δικαιοσύνη όταν ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου διορίζεται από την κυβέρνηση ?

    11. Τα ονόματα των δικαστικών τώρα για να ξέρει ο λαός τον εχθρό του

    12. Δεν το καταλάβατε ότι η Ελλάδα πλέον δεν είναι κράτος αλλά μια εταιρεία με κανονικό ΑΦΜ που κάνουν κουμάντο οι ξένοι και πως ο Έλληνας είναι σκλαβωμένος.Οταν το καταλάβετε θα περάσουν 400 έτη όπως την Τουρκοκρατία.Αρα έχετε ακόμα 396 έτη για να ξυπνήσετε.

    13. Εσείς εκεί πάνω πρέπει να ξεσηκώσετε τον κόσμο και κάθε μέρα να βρίσκεστε έξω από το σημείο που βρίσκονται προφυλακισμένοι οι Έλληνες πατριώτες. Και για να τους δίνετε κουράγιο και συμπαράσταση και για να νιώθουν την ανάσα σας. Να ανοίξετε και έναν λογαριασμό για να βοηθήσουμε όλοι τις οικογένειες τους.
      Μαύρο και ανάθεμα στα πουλημένα μασονικά τομάρια των επίορκων δικαστικών που υπηρετούν τους σατανάδες.
      Ντροπή σας αν τους αφήσετε μόνους και τους ξεχάσετε. Ήδη θα έπρεπε να είχατε ξεσηκωθεί.

    14. Δεν υπάρχει Δικαιοσύνη. ΜΟΝΟ βόλεμα και συμπλευση με τις εντολές της “διορισμένης” έξωθεν εξουσίας. Αλίμονο αν πέσεις στα πλοκάμια της.

    15. Απλα ειναι τα πραγματα. εφαρμοζουν τον νομο. Ονομος αν το καταλαβατε μετα τα μνημονια αλλαξε. Δεν υπαρχει στην Ελλάδα τιποτα που να της ανηκει. Απλα δεν ειναν Χωρα αλλα χωρος ατον οποιο αλλοι την ξεζουμίζουν, αλλοι “βλακες” ζουν μονιμα, αλλοι έρχονται παρανομα γ να ζησουν λιγο απο ευρωπη και ασπρο κ@λο, αλλοι γ διακοπες, αλλοι αγοραζουν σπιτια ηλιθιων κ οι ηληθιοι πανε στις χωρες αυτων γ να δουλεψων στα κατεργα, κτλ κτλ. Οποτε κ ο δικαστής με τα 7000ε τον μηνα λεει..κατσε σουζα 7000χ12 80000 π χρονος γ 10 χρονια άντε εβγαλα απο ενα διαμερισμα στα παιδια. Κ η ζωη συνεχιζεται στην χωρα των παρτακιδων και των καθημερινων προδοτων.

    16. Τα σιχαματα οι δικαστες εξελιχθηκαν μετα το παραδικαστικο σε αδισταχτα λεσια

    17. Τα τουρκοκάναλα και τα τουρκοσάιτ των καναλαρχών θα καλέσουν τον πρόεδρο του ακκελ να πει αυτά στην ανακοίνωση; Δεν νομίζω. Τώρα όλη μέρα παίζουν τον Στίγκα που βρίζει τους 11 τίμιους βουλευτές και τους 243.000 ψηφοφόρους που τον ψηφίσαμε γιατί μας το ζήτησε ο Ηλίας. Στίγκα δεν υπάρχει Greek Mafia , υπάρχει ανθελληνική Mafia, γιαυτό σε βγάλανε και τα τουρκοκάναλα των καναλαρχών που μένουν σε επαύλεις με σωματοφύλακες και κατά τα άλλα θέλουν ανοιχτά σύνορα! Κράτα ρε την επιχορήγηση και τράβα πάλι υποψήφιος του Λεβέντη που πήρες ή 25 ή 37 ψήφους! Τώρα θα πάρεις 100 γιατί σε προβάλλουν και τα τουρκοκάναλα που θέλουν Μπακογιάννη!

    18. Είναι γνωστό ότι οι δικαστές είναι πιόνια των πολιτικάντηδων

    19. ενωμένοι, αν η τρείς ήταν χίλιοι δεκατρείς δεν θα γίνονταν αυτό. Όλοι μαζί, μόνο έτσι θα γλιτώσουμε από αυτα τα σκουλίκια

    20. H Mασονια εχει απλωσει τα πλοκαμια της παντου στην Ελλαδα,με σκοπο των αφανισμο της!!

    21. Οι ψευτοδικαστές υπηρετούν τους ανθέλληνες Νεοταξίτες πολιτικούς.
      Δεν υπάρχει θεσμός,που να υπηρετεί την Πατρίδα ,την Ιστορία της , τα Ιδανικά της και τους Έλληνες.
      Πολιτικοί,δημοσιογράφοι,δικαστικοί,ρασοφόροι,αστυνομικοί,στρατιωτικοί και λοιποί δημοσιο΄υ΄παλληλίσκοι ,κηφήνες και βρομοκίναιδοι όλοι τους.

    22. Αποφαση προς γνωσιν και συμμορφωσιν, για οσους ξανατολμησουν κατι παρομοιο! Ετσι λειτουργουν οι Ο’β’ριοΜασω.νοι, που δυστυχως βρισκονται στους κολπους της α-δικαιοσυνης! Απ’ αυτους πρεπει να αρχισει το ξεκαθαρισμα!

    23. Μα η Δικαιοσύνη ειναι χειραγωγημένη και πλήρως εξαρτημένη απο τις εκάστοτε κυβερνήσεις συνεπώς σηνένοχη στο έγκλημα.

    Comments are closed.