ΑΚΡΙΒΕΙΑ: ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΠΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ – ΤΑ ΦΥΝΤΑΝΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ!

    Κοινοποίηση:
    ΦΥΝΤΑΝΙΑ

    Οι συνεχόμενες αυξήσεις σε όλα τα επίπεδα, ιδίως στην αγορά της ενέργειας και κατ’ επέκταση στα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης, έχουν εκτινάξει τον πληθωρισμό και έχουν φέρει ένα μεγάλο κύμα ακρίβειας και στην Ελλάδα. Η αγοραστική δύναμη των πολιτών έχει μειωθεί λόγω της αύξησης του πληθωρισμού με τους πολίτες να περιορίζουν τις αγορές τους και να προσπαθούν να εξοικονομήσουν χρήματα. Καταναλωτές όσο και με καταστηματάρχες εκφράζουν την ανησυχία τους για το μέλλον.

    Οι περισσότεροι αναφέρουν πως ναι μεν πραγματοποιούν κάποιες αγορές, ωστόσο έχουν μειώσει τη συχνότητα και την ποσότητα των προϊόντων που αγοράζουν. Την ίδια ώρα, οι έμποροι αναφέρουν πως η κατάσταση μετά από δυο χρόνια πανδημίας παραμένει δραματική, με την κίνηση στις επιχειρήσεις τους να είναι από μειωμένη έως και ανύπαρκτη, γεγονός που προφανώς δημιουργεί και στους ίδιους σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

    Οι περισσότεροι πολίτες αναφέρουν πως παρά το γεγονός ότι πραγματοποιούν κάποιες αγορές, η κατάσταση παραμένει δύσκολη για όλους. Η ακρίβεια έχει φέρει περισσότερο έλεγχο στο τι επιλέγουν να αγοράσουν και έτσι μειώνεται η κίνηση στα καταστήματα.

    Πολλοί από τους καταναλωτές, στέκονται κυρίως στις αυξήσεις στον τομέα της ενέργειας. Όπως εξήγησαν, το γεγονός ότι μεγάλο μέρος των χρημάτων τους καταλήγει στην πληρωμή των λογαριασμών για το ηλεκτρικό ρεύμα, το φυσικό αέριο και το πετρέλαιο, δεν επιτρέπει μεγάλα «ανοίγματα» για αγορές και ψώνια.

    Και μέσα σε όλα αυτά θα περιμέναμε από την κυβέρνηση να κάνει κάτι. Όχι πολλά, έστω κάτι. Αντ’ αυτού έχουμε τα φυντάνια της Νέας Δημοκρατίας τύπου Οικονόμου να μας ειρωνεύονται κιόλας. Ποιος ο Οικονόμου; Έχει να πέσει μαύρο στις εκλογές!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Το θέμα είναι μην βγουν, να μην έχουν ασυλία, να τους πλακώσουμε στις μηνύσεις και να τους κάψουμε τα σπίτια.

    2. O κυριος διπλα στον κουλη τι παριστανει.μαλλον για ψηφους θα τριγυρναει νατον βλεπουν,αλλα θα παρει ψοφους!!!

    3. οι δυο π@ύστηδες χεράκι χεράκι!!θα σας λιώσουμε σκουπίδια

    4. παραιτηθεί τε ΡΕ χοντροκαθαρματα, εγκληματίες της Ελλάδος, οβριωζιωνιστες του πουστη. Ο γουρλοματης θα φύγει όταν γίνουν όλα στάχτη ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΆΡΧΕΙ ΝΑ ΑΡΠΆΞΕΙ ΚΆΤΙ. ΜΕΤΟΧΕΣΤΙΣ ΈΧΕΙ ΣΤΟ Οruc reis κ. στις αμερικανικές.
      ολοτο βρωμοσογο σαν την λερναία Ύδρα. μια κ. καλή…… αλλιώς θα μας φάνε αυτες οι βδελες

    5. το ασπρο πουκαμισο: κυριε, κυριε…. να μιλησω??? ο κυριος ομως ποζαρει και χαμογελαει στον φακο…….. αλλοὐ τα αυγα και αλλοὐ τα καλαθια……..

    Comments are closed.